Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκε και πάλι η αντρική ομάδα μπάσκετ της Ελπίδας κερδίζοντας έναν σκληρό αγώνα απέναντι στους Γαλάζιους στο Ιβανώφειο. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει πλέον την ομάδα του Στέργιου Γκούμα, η οποία συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της στη φετινή χρονιά παρά την απουσία αρκετών παικτών.

Μπαίνοντας δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, η Ελπίδα πήρε προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά δίνοντας ρυθμό στο παιχνίδι και διατηρώντας ασφυκτικά την άμυνά της. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Στέργιου Γκούμα έφτασε τη διαφορά στους 8 πόντους, την οποία διεύρυνε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, η διαφορά αυτή επεκτάθηκε κι άλλο και ανέδειξε την ομάδα του Στέργιου Γκούμα νικήτρια σε μία δύσκολη έδρα.

Η Ελπίδα εδραιώθηκε πλέον στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Β’ ΕΚΑΣΘ και ετοιμάζεται για την επόμενη αναμέτρησή της στις 10/02 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με τον Δημόκριτο.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 21-34, 35-46, 42-66

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ.-Γαβρίδης

ΓΑΛΑΖΙΟΙ (Παπαδούλης-Βαρδαξής): Μπελτές, Οικονόμου 4, Νταβίδι 4, Λέντης 16 (2), Πρεδάρης, Καμπούρης 8 (2), Ξενίδης, Τολιόπουλος 3, Παπαϊωάννου 2, Μεντελίδης 3 (1), Σαχμπατιάν, Χαλκιάς 2.

ΕΛΠΙΣ (Γκούμας): Καραγεωργίου, Χρηστίδης 11 (2), Χλωρός 4, Καδηγιαννάκης 12 (1), Τσιάνης 4, Πλιόσκας 9, Πανταζής 6, Δημάκης 12 (1), Μπέλλος 8 (1).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ