Εχοντας ολοκληρώσει ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, με διαδοχικούς αγώνες σε Πειραιά και Σαντορίνη, η γυναικεία ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων επιστρέψει στο «Ι. Λεμονίδης» για τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου 4/2 με αντίπαλο τον ΑΟ Μαρκόπουλου (18.00). Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες στους τελευταίους εντός έδρας αγώνες, η Κατερίνα Παπάζογλου πιστεύει ότι είναι μία καλή συγκυρία για συγκομιδή βαθμών:

«Η σειρά των αγώνων στην έδρα μας που ακολουθεί, μας δίνει την ευκαιρία να ανεβάσουμε… στροφές και να βρεθούμε πιο κοντά στον στόχο της παραμονής. Παίζουμε με μία καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς». Και συνέχισε η 18χρονη διεθνής ακραία της Ελπίδας: «Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα δείχνουμε το πρόσωπο εκείνο που έπρεπε να είχαμε από την αρχή. Τελειώσαμε με τις μετακινήσεις, ξεκουραστήκαμε στις γιορτές και βρίσκουμε το ρυθμό μας».

Το ερχόμενο οκταήμερο είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα των Αμπελοκήπων, αφού την Τρίτη και Τετάρτη θα ακολουθήσει το Final Four του πρωταθλήματος Νεανίδων και αμέσως μετά, το επόμενο Σάββατο, ο εντός έδρας αγώνας με την Θέτιδα.

Η ομάδα του ΑΟ Μαρκόπουλου βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και απέχει έξι βαθμούς από τα Play Off. Εχει στις τάξεις του τρεις ξένες παίκτριες, τις Βραζιλιάνες Πούλι Κλάιν (ακραία) και Ζακλίν Ροντρίγκεζ (πασαδόρος), την διαγώνια Ερικα Μερκάντο από το Εκουαδόρ, καθώς και ένα δικό μας παιδί, την διεθνή λίμπερο και πρώην αθλήτρια της Ελπίδας Ηλιάνα Ιακωβίδου.