Την πρώτη φετινή ήττα, που από τύχη δεν είχε συνέπειες, γνώρισε η ομάδα Κορασίδων από τον Αρη με 3-0, στην τελευταία αγωνιστική της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος. Η εμφάνιση της Ελπίδας ήταν πολύ κακή και επέτρεψε στον αντίπαλο να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, ενώ λίγο έλειψε να πάρει και την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά την έχασε στις ισοβαθμίες.

Μετά από έξι αγώνες οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη με 3-0 σετ (σύνολο 3-3 σετ), με ίδια διαφορά πόντων 75-79 (σύνολο 134-134 πόντους) και έτσι μέτρησε το επόμενο κριτήριο, δηλ. το σύνολο των σετ. Εκεί υπερτερούσε η Ελπίδα με 15-3 έναντι 15-4 του Αρη, εξαιτίας του ενός σετ που έχασε ο Αρης στη Μηχανιώνα!

Μετά από αυτό το... θρίλερ, η Ελπίδα κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο και θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ναύαρχο Βότση. Όμως, με εμφανίσεις όπως αυτή του Σαββάτου, η πρόκριση στο Final Four θα είναι πολύ πιο δύσκολη…

Τα σετ: 20-25, 20-25, 19-25

Επαιξαν οι Αθανασιάδου, Παπάζογλου, Γκόλτσιου, Δριντσούδη, Αρμουτσή, Ταυλίκου, Ευγενίδου (λ) - Ιασωνίδου (λ), Αμπεριάδου, Γούση, Λιούτα.