Είκοσι μέρες μετά τον τελευταίο αγώνα του 2016 και τη νίκη επί του Αίαντα, η Ελπίδα Αμπελοκήπων επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια (18.30), όπου είναι η νίκη είναι… προαπαιτούμενη και η Σιέρα Γουίλσον μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου (www.aselpis.gr) για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

«H oμάδα ξεκουράστηκε αυτές τις μέρες και πηγαίνουμε στον αγώνα με την ΑΕΚ πνευματικά και σωματικά ανανεωμένες. Μετά από τόσο καιρό χωρίς επίσημο αγώνα, χαιρόμαστε που έχουμε ξανά την ευκαιρία να ξαναπαίξουμε», δήλωσε η Αμερικανίδα πασαδόρος. Η Γουίλσον, που αγωνίζεται για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα της, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το ελληνικό πρωτάθλημα: «Μου αρέσει ο ανταγωνισμός που υπάρχει. Κάθε αντίπαλος σε δοκιμάζει με διάφορους τρόπους και σου βάζει διαφορετικά προβλήματα».

Τέλος, αναφερόμενη στα Χριστούγεννα που πέρασε στη Θεσσαλονίκη παρέα με τις συναθλήτριές της, η 22χρονη Καλιφορνέζα είπε: «Τα πρώτα μου Χριστούγεννα στην Ελλάδα ήταν υπέροχα. Σίγουρα δεν θα με πείραζε να τα ξαναπεράσω άλλη μία χρονιά εδώ».

* Εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα, η Ελπίδα επιθυμεί να ευχαριστήσει την ΑΕΚ για την συναίνεσή της στην μετάθεσή του από την ερχόμενη Τετάρτη που ήταν αρχικά προγραμματισμένος.