Πιο δύσκολο έργο από ότι περίμεναν, παρά την βαθμολογική διαφορά, είχε η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Ελπίδας απέναντι σε εκείνη του Γαλαξία Αδένδρου, αλλά τελικά νίκησε με 58-48. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από την Ελπίδα απουσίαζαν οι Καραγεωργίου, Κεραμίδης και Tικτόπουλος Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι, καθώς η Ελπίδα δεν έδειξε τον καλύτερό της εαυτό.

Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με χαμηλό σκορ και αρκετά λάθη για τις δύο ομάδες (8-7), ενώ λίγο πριν το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου τραυματίστηκε ο Γιώργος Καραγιαννίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Στέργιου Γκούμα μπήκε με αυτοπεποίθηση και κυριάρχησε μέχρι το τέλος, σημειώνοντας την 9η συνεχόμενη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΘ. To επόμενο παιχνίδι της ομάδας είναι στις 9/12 στο κλειστό των Διαβατών με τον Ελλάνιο Δία.

Τα δεκάλεπτα: 8-7, 23-23, 41-37, 58-48

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ., Χατζίδου

ΕΛΠΙΣ (Γκούμας): Φωτιάδης, Χρηστίδης 6, Παπαγιοβάνης, Καδηγιαννάκης 5 (1), Χλωρός 14, Καραγιαννίδης 2, Τσιάνης 8, Πλιόσκας 2, Πανταζής 5 (1), Δημάκης 4, Μπέλλος 12 (2).

ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Γιαννάκαρος): Μασούτης, Θεολόγου 9 (2), Βούκα 5, Καραδήμος, Κιζιρίδης, Παπαδημητρίου 20 (3), Βλάχος, Καλπακτσής 10 (2), Ευαγγελίδης 4, Μαγγανάρης, Αλεξιάδης, Δεδές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ