Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα επισκεφθεί φέτος τους Αμπελόκηπους και θα αντιμετωπίσει αύριο την Ελπίδα (18.00) στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Η αναμέτρηση των δύο «πράσινων» ομάδων του πρωταθλήματος έρχεται μετά από μία δύσκολη περίοδο με συνεχείς αγώνες και για το λόγο αυτό ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης έδωσε ρεπό δύο ημερών στις αθλήτριές του, μετά την επιστροφή από τη Νάξο.

Για το δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου η Αννα Καλαντάτζε. «Ολοκληρώσαμε έναν κουραστικό μήνα με πολλά ταξίδια και δύσκολους αγώνες. Μετά τον αγώνα της Νάξου είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε για λίγο και θα υποδεχτούμε με καλύτερη διάθεση τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά, να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και να ετοιμαστούμε για τους κρίσιμους αγώνες με Ηλιούπολη, Αρη και Αίαντα που ακολουθούν», δήλωσε η διεθνής κεντρική.

* Στο μεταξύ, όπως σε κάθε εντός έδρας αγώνα της, η Ελπίδα θα φιλοξενήσει μία αναπτυξιακή ομάδα τοπικής κατηγορίας και θα δώσει την ευκαιρία στις μικρές αθλήτριες να παρακολουθήσουν από κοντά τα αστέρια της Α1 Γυναικών. Αυτό το Σάββατο παρούσα στους Αμπελόκηπους θα είναι η ομάδα του Μυγδονιακού, ενώ είχαν προηγηθεί ο Ιωνικός Διαβατών και ο Ολυμπος Ελευθερίου Κορδελιού.