Χωρίς να προβάλει ουσιαστική αντίσταση, η Ελπίδα ηττήθηκε το Σάββατο στη Νάξο με 3-0 από τον Πανναξιακό, για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και ολοκλήρωσε έτσι ένα πολύ δύσκολο εικοσαήμερο με 6 παιχνίδια, από τα οποία δύο στις Κυκλάδες και δύο στην Αθήνα.

Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των γηπεδούχων και δεν είχε απαντήσεις στο καλό σερβίς τους, που αποδιοργάνωσε την υποδοχή. Ούτε οι αλλαγές κατάφεραν να αντιστρέψουν τη μορφή του αγώνα, που άφησε την Ελπίδα στην επικίνδυνη ζώνη και με απόλυτη ανάγκη βαθμών στα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων.

«Νομίζω ότι τα αθλητικά προσόντα του Πανναξιακού έκαναν τη διαφορά, αφού σίγουρα πρόκειται για μια ομάδα που διεκδικεί θέση στην τετράδα. Εμάς ο στόχος μας είναι η σωτηρία. Ολες οι ομάδες έχουν παίξει 6 αγώνες σε 21 ημέρες, αλλά εμείς έχουμε κάνει ήδη τα μισά ταξίδια του πρωταθλήματος. Η ομάδα είναι κουρασμένη και γι’ αυτό τις δυο τελευταίες αγωνιστικές δεν είχε φρεσκάδα. Τώρα θα ξεκουραστούμε για λίγο και θα αρχίσουμε πάλι από την αρχή», δήλωσε ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης.

Τα σετ: 25-11, 25-16, 25-17

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Ρούσης): Φρέσκο, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Πότοκαρ, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου (λ) - Ξαγοραράκη.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Παπάζογλου, Καλανταρίδου, Γουίλσον, Κ. Μπολέτου, Καλαϊτζάκη, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ) - Νώτη, Καραμούτσα, Γεροβασιλείου, Γκοβεδάρου, Μ. Μπολέτου.

* Τα άλλα αποτελέσματα: Αρης - ΑΟ Θήρας 3-2, Αίας - ΑΕΚ 3-0, Θέτις - Μακεδόνες 3-2, Παναθηναϊκός - Μαρκόπουλο 3-0, ΓΣ Ηλιούπολης - Ολυμπιακός 3-0.
* Η 9η αγωνιστική (Σάββατο 3/12): Ελπίς - Παναθηναϊκός, Μακεδόνες - Πανναξιακός, Μαρκόπουλο - ΓΣ Ηλιούπολης, Ολυμπιακός - Αρης, ΑΟ Θήρας - Αίας, ΑΕΚ - Θέτις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ