Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε η Ελπίδα επί της ΕΑ Πατρών με 3-1, βάζοντας υποθήκη για μία συναρπαστική χρονιά. Η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου μπορεί να ξεκίνησε μουδιασμένα, αλλά βρήκε λύσεις από τον πάγκο και στα υπόλοιπα τρία σετ έδειξε το καλό πρόσωπο των αγώνων προετοιμασίας.

Η ΕΑΠ, μία από τις ομάδες που επίσης θα πρωταγωνιστήσουν, ήταν πιο αποτελεσματική στο πρώτο σετ, εκμεταλλευόμενη και τα πολλά χαμένα σερβίς της Ελπίδας. Η είσοδος των Επιτροπάκη, Καραβιδόπουλου και η «μεταμόρφωση» του Μούχλια άλλαξαν την μορφή του αγώνα και η Ελπίδα γεμάτη αυτοπεποίθηση και κυριάρχησε μέχρι το τέλος.

Τα σετ: 22-25, 25-18, 25-17, 25-17

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Ναζίρης, Σταυρακάκης, Χατζηχριστάκης, Γαληρόπουλος, Μούχλιας, Μωρές, Μιχελάκης (λ) - Επιτροπάκης, Γκουδελόπουλος, Καραβιδόπουλος, Βουλγαρίδης.

ΕΑΠ (Αγγελόπουλος): Γεωργακόπουλος, Μούρτζης, Κάβουρας, Δρακόπουλος, Τσαρκάτογλου, Πατρινός, Χ. Δασκαλόπουλος (λ) - Μακρυγιάννης, Κανελλόπουλος, Θ. Δασκαλόπουλος, Σαρακίνης.

* Τα άλλα αποτελέσματα: Απόλλων Πατρών - Νίκη Αιγινίου 1-3, Ολυμπιάς Πατρών - ΣΠΑ Καρδίτσας 3-0, Πήγασος Κοζάνης - Αθλος Ορεστιάδας 0-3.

* Η 3η αγωνιστική (19/11): ΣΠΑ Καρδίτσας - Ελπίς, Αθλος - Ολυμπιάς, Νίκη Αιγ. - Αρης, ΕΑ Πατρών - Απόλλων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ