Aλλη μία εκτός έδρας ήττα, με 3-0 στο Μαρκόπουλο, γνώρισε η Ελπίδα στην Α1 Γυναικών και έχει πλέον μπροστά της δύο σημαντικούς αγώνες με την Θέτιδα και τους Μακεδόνες. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στα Μεσόγεια και μόνο στο τρίτο σετ κατάφερε να προβάλει ουσιαστική αντίσταση, χωρίς όμως αντίκρισμα.

Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν 8-7 στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ και «πάτησαν» γκάζι στη συνέχεια, την ώρα που η Ελπίδα δεν μπορούσε να βρει λύσεις. Παρόμοια εικόνα είχαμε και στο δεύτερο σετ, ενώ στο τρίτο οι «πράσινες» διατήρησαν μία μικρή διαφορά υπέρ τους (5-7, 14-16) μέχρι το 16-17. Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχες ισοφάρισαν και έφτασαν στην τελική επικράτηση.

«Περίμενα κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε στα κρίσιμα σημεία τις φάσεις. Η ομάδα δεν έχει άλλοθι, είμαστε στην Α1 και πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν ομάδα της Α1. Η νίκη του Μαρκόπουλου ήταν απόλυτα δίκαιη και εμείς πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με την Θέτιδα», δήλωσε ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης.

Τα σετ: 25-18, 25-19, 25-21

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Νικολάκης): Σόουζα 4, Κλάιν 12, Μερκάντο 16, Διάλλα 5, Λιάγκη17, Δικαιούλια 5, Ιακωβίδου (λ) - Καρακάση.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καλαντάτζε 5, Μ. Μπολέτου 7, Γουίλσον, Καλανταρίδου 1, Νώτη 5, Γεροβασιλείου 11, Σουπιώνη (λ) - Δάκου (λ), Παπάζογλου 5, Καραμούτσα, Γκοβεδάρου, Δροσοπούλου, Κ. Μπολέτου 4, Καλαϊτζάκη.

* Τα άλλα αποτελέσματα: Ολυμπιακός - Μακεδόνες 3-0, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-3, Αρης - Θέτις 3-0, Αίας - ΓΣ Ηλιούπολης 3-2, ΑΟ Θήρας - Πανναξιακός 3-1.

* Η 5η αγωνιστική (19/11): Θέτις - Ελπίδα, Αρης - Αίας, Πανναξιακός - Ολυμπιακός, Μακεδόνες - Μαρκόπουλο, Παναθηναϊκός - ΑΟ Θήρας, ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΕΚ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ