Τον πρώτο της αγώνα μακριά από τη Θεσσαλονίκη θα δώσει το Σάββατο η γυναικεία ομάδα της Ελπίδας, με αντίπαλο τον ΑΟ Θήρας στην Σαντορίνη. Το έργο της ομάδας μας είναι ασφαλώς πολύ δύσκολο, αφού θα αντιμετωπίσει την δευτεραθλήτρια Ελλάδος, που στις δύο πρώτες αγωνιστικές νίκησε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και το Μαρκόπουλο.

Αναφερόμενος στην δοκιμασία της ομάδα, ο προπονητής Γιώργος Χρυσομαλλίδης τόνισε: «Στον αγώνα του Σαββάτου θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Ο ΑΟ Θήρας έχει στόχο τον τίτλο και άρχισε το πρωτάθλημα με δύο σημαντικές νίκες, ενώ εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Είναι μία ευκαιρία να δείξουμε πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να είμαστε απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος».

Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου έχει στο ρόστερ της τέσσερις ξένες παίκτριες, τις διαγώνιες Αλεξάντρα Τέρζιτς (Σερβία) και Ζένια Τσβέτκοβα (Λετονία) και τις ακραίες Ιβάνα Οστοϊτς (Σερβία) και Ανια Ζντοβτς (Σλοβενία). Ο Λαρισαίος τεχνικός έχει ακόμη στην διάθεσή του έξι (!) αθλήτριες από τη Θεσσαλονίκη, τις πασαδόρους Ολγα Βεργίδου, Μαρίνα Τσοχατζή, τις κεντρικές Ναταλία Μεταξά, Ειρήνη Τσομπανίδου την ακραία Νίκη Μουντάκη και την λίμπερο Μαριαλένα Αρτακιανού. O αγώνας του Σαββάτου θα αρχίσει στις 19.00.