Την ήττα γνώρισε η ομάδα Νεανίδων από τον Ν. Βότση με 3-1 στους Αμπελόκηπους, στο πρώτο ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος, προβληματίζοντας με την απόδοσή της. Το αποτέλεσμα δεν αναμένεται να έχει επιπτώσεις σε ότι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο είναι μια προειδοποίηση ότι χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να διατηρηθούν τα κεκτημένα.

Η Ελπίδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά αντί να διατηρήσει την καλή της απόδοση άρχισε τα λάθη. Το 1-0 έγινε πιο δύσκολα από ότι θα έπρεπε και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν έπειτα από ένα συναρπαστικό δεύτερο σετ. Η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη για την Ελπίδα, που δεν κατάφερε να ανακάμψει και έφτασε δίκαια στην ήττα.

Τα σετ: 25-21, 22-25, 17-25, 19-25

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Πανταζή, Μυλωνά, Δροσοπούλου, Γκόλτσιου, Καρακατσιάνη, Κουτούλα, Δάκου (λ) - Παπάζογλου, Αρμουτσή, Παπαφωτίου, Αθανασιάδου, Τσιφλικιώτη, Αμπεριάδου, Ευγενίδου (λ).

Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Βαλσαμίδης): Σαλαγκούδη, Θεοτή, Κυριακίδου, Κώστογλου, Θωμαΐδου, Λιούτα, Αλέξη (λ), Πετροπούλου, Αντύπα, Ντάντουλα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ