Οι επιστροφές συνεχίζονται στις ομάδες βόλεϊ της Ελπίδας και την Δευτέρα ήταν η σειρά της Κατερίνας Παπάζογλου να επανέλθει στην ενεργό δράση. Η διεθνής ακραία, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στον ημιτελικό του Final Four Νεανίδων, έκανε την επανεμφάνισή της σε επίσημο αγώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νεανίδων με τη Νέα Γενεά, υπό το θερμό χειροκρότημα των θεατών στο γήπεδο «Ι. Λεμονίδης».

Η Κατερίνα χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή και στα τρία σετ και μάλιστα με τρεις δικούς της άσους ολοκληρώθηκε το δεύτερο σετ, ενώ η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη νίκησε εύκολα με 3-0 (25-18, 25-9, 25-12) και άρχισε ιδανικά την προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας. Μία ακόμη ιδιαιτερότητα του αγώνα ήταν ότι η Αννα Παπάζογλου βρέθηκε για πρώτη φορά αντίπαλος με την αδελφή της Εύα, που αγωνίζεται στην ομάδα του Ασβεστοχωρίου.

Τα σετ: 25-18, 25-9, 25-12

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Τσιφλικιώτη, Α. Παπάζογλου, Μυλωνά, Δροσοπούλου, Πανταζή, Καρακατσιάνη, Δάκου (λ) - Κ. Παπάζογλου, Κουτούλα, Αθανασιάδου, Αμπεριάδου, Σκλόπη, Παπαφωτίου, Σκεφαλέ (λ).

Ν. ΓΕΝΕΑ (Κοτόρτσης): Σταυρίδη, Ε. Παπάζογλου, Μπουγιουκλή, Λάππα, Προδρομίδου, Μπακάλη, Σκορδίλη (λ) - Βουλογιάννη, Αλιού, Αλαμπουρνού, Καρακάρα, Ζάχαρη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ