Κερδίζοντας τους Μακεδόνες Αξιού με 3-1 και σημειώνοντας την 21η νίκη σε ισάριθμους αγώνες, η γυναικεία ομάδα της Ελπίδας εξασφάλισε την πρώτη θέση στον Βόρειο Ομιλο και θα πάει αήττητη στο Τουρνουά Ανόδου για την Α1 (22-24 Απριλίου). Ο αγώνας είχε μόνο χαρακτήρα γοήτρου, αφού η πρόκριση των δύο ομάδων είχε ξεκαθαρίσει, και οι δύο προπονητές έκαναν αρκετά μεγάλο rotation, αφήνοντας κάποιες αθλήτριες έξω και δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νεαρές.

Οι Μακεδόνες πήραν το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη βελτιώθηκε και πήρε το τρίποντο, χωρίς πάντως να πιάσει υψηλή απόδοση. Επόμενη και τελευταία υποχρέωσε για την Β Φάση ο αγώνας του Σαββάτου 16/4 στη Λάρισα με την ΕΑΛ, που ηττήθηκε από τη Νέα Γενεά με 3-0.

Τα σετ: 23-25, 25-18, 25-22, 25-13

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Νώτη, Μ. Μπολέτου, Κ. Μπολέτου, Γκοβεδάρου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ) - Μήτσκου (λ), Βουγιουκλίδου, Κομνίνο, Ντολοπούλου, Τσιφλικιώτη, Κιουτσιούκη, Σαλαγκούδη.

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Σπανού, Καραφουλίδου, Κόλλια, Πολυνοπούλου, Χαραβελούλη, Δραγουμάνου, Μυρίδου (λ) - Τζαγκαράκη (λ), Ευθυμιάδου, Γκόλτσιου, Ζίγκα, Καλτσώνη, Παπαδοπούλου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΣ Ελπίς & Deltasports.gr