Απόλυτα πετυχημένος ήταν ο φετινός χορός της Ελπίδας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Απριλίου, καθώς δεκάδες προσκεκλημένοι και αθλητές του Συλλόγου γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα «ΝΥΜΦΕΣ» και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι αθλητικών φορέων του βόλεϊ και του μπάσκετ.

Στον σύντομό χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Σταυρίδης τόνισε το αθλητικό και κοινωνικό έργο της Ελπίδας και παρουσίασε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ ο Δήμαρχος κ. Κυρίζογλου υπογράμμισε ότι η Ελπίδα διαφημίζει τον Δήμο σε όλη την Ελλάδα. Στη συνέχεια τιμήθηκε ο αρχηγός και «σημαία» της ανδρικής ομάδας Φώτης Βασιλειάδης, που εγκαταλείπει την ενεργό δράση, ο οποίος ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος του Συλλόγου. Όπως ανακοινώθηκε, προς τιμήν του θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μετά το τέλος της σεζόν.

Τιμήθηκαν επίσης ο Χρήστος Καραντάκης για την εθελοντική προσφορά του στον Σύλλογο, η κ. Δέσποινα Κυριακοπούλου, εκ των χορηγών της ομάδας, ο αθλητής μπάσκετ Γιώργος Βράγγας που ξεπέρασε με γενναιότητα το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, οι αθλητές και αθλήτριες που εισήχθησαν φέτος στα ΑΕΙ (Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Μπολέτος, Νώτη, Κομνίνο, Καραβιδόπουλος, Δέμπη) και τα τμήματα Νεανίδων και Κορασίδων που κατέκτησαν Πανελλήνια Πρωταθλήματα, δια των αρχηγών τους Κατερίνας Παπάζογλου και Αθηνάς Καραμούτσα.