Ενα πρωτότυπο και ευχάριστο διάλειμμα από τις προπονήσεις έκαναν την Παρασκευή οι αθλήτριες της Ελπίδας, καθώς το γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» επισκέφτηκαν τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ) του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, έπειτα από πρόσκληση του Συλλόγου.

Με την καθοδήγηση της υπεύθυνης γυμνάστριας Στυλιανής Καλαϊτζίδου και των γυμναστών-συνεργατών της, του προπονητή της Ελπίδας Γιάννη Κυλίτση και τη βοήθεια νεαρών αθλητριών των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, τα μέλη του κέντρου συμμετείχαν σε διάφορα αθλητικά παιχνίδια προσαρμοσμένα στις δυνατότητες τους. Ο ενθουσιασμός και η χαρά τους ήταν έκδηλη σε όλη την διάρκεια της παρουσίας τους στο γήπεδο. Στη διάρκεια της προπόνησης γνώρισαν και τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, που τους έδωσαν αναμνηστικά δώρα (μπλουζάκια και μπρελόκ) και τους κάλεσαν στα επόμενα παιχνίδια τους.

Παρόντες στο γήπεδο ήταν ο πρόεδρος της Ελπίδας Απόστολος Σταυρίδης, μέλη του ΔΣ και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης. Ευχαριστούμε το προσωπικό του ΚΔΑΠ, τους γονείς των παιδιών και τα μέλη του συλλόγου μας που συμμετείχαν με θέρμη σε αυτή την προσπάθεια.