Ενα ατέλειωτο πράσινο πάρτι στήθηκε στο γυμναστήριο του Παλαμά μετά τη λήξη του τελικού, με τις αθλήτριες της Ελπίδας να γιορτάζουν σε αποκριάτικο φόντο την κατάκτηση του τίτλου και τα φλας να ανάβουν συνεχώς για τις πρωταθλήτριες. Μαζί τους οι γονείς που έκαναν το ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και οι άνθρωποι του τοπικού συλλόγου, που είδαν την Ελπίδα να κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο γήπεδό τους.

Mε την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, η Ελπίδα αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και να ευχαριστήσει αυτά το υπέροχα κορίτσια και τον προπονητή Γιώργο Χρυσομαλλίδη για τις μεγάλες στιγμές που μας χάρισαν και φέτος. Η οικογένεια της Ελπίδας είναι περήφανη γι’ αυτές τις σπουδαίες αθλήτριες, όσες αγωνίστηκαν στο Final Four αλλά και όσες βοήθησαν την ομάδα στους προηγούμενους αγώνες. Με την ομαδική προσπάθεια ξεπέρασαν τα προβλήματα και τους τραυματισμούς και έφτασαν ξανά στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ.Ενα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει και στους γονείς και φίλους της ομάδας, που ταξίδεψαν στον Παλαμά με αντίξοες καιρικές συνθήκες και συμπαραστάθηκαν με μοναδικό τρόπο στα κορίτσια. Το χρυσό μετάλλιο αξίζει και σε αυτούς.

Η Ελπίδα συγχαίρει επίσης τους διοργανωτές του Final Four, τον Δήμο Παλαμά και τα στελέχη του τμήματος βόλεϊ των Τιτάνων Παλαμά για το υπέροχο διήμερο που μας πρόσφεραν στην φιλόξενη πόλη τους. Ακόμη συγχαίρει τον ΑΟ Αιγάλεω, την ΕΑ Λάρισας και τον ΑΟ Μαρκοπούλου για την συμμετοχή τους στην τελική φάση και το ήθος των αθλητριών τους.

Η χρονιά όμως δεν τελειώνει εδώ και η συνέχεια αναμένεται εξίσου συναρπαστική. Η γυναικεία μας ομάδα, η μοναδική αήττητη στην Α2 Γυναικών, ξεκινά τους αγώνες της στην Β’ Φάση του πρωταθλήματος, η ομάδα Κορασίδων ετοιμάζεται για το Final Four της ΕΠΕΣΘ και θα ακολουθήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων για τους νεαρούς αθλητές μας και η… τελική ευθεία για τις ομάδες των Παμπαίδων και Παγκορασίδων.

Τα καλύτερα έρχονται…