Στην τρίτη σεζόν που βρίσκεται στον πάγκο της Ελπίδας, ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης μπορεί να ισχυριστεί ότι διαθέτει το… άγγιγμα του Μήδα. Ο Ελληνας τεχνικός μετρά πλέον τέσσερις Πανελλήνιους τίτλους Νεανίδων και Κορασίδων, καθώς και άλλα τέσσερα τοπικά αναπτυξιακά πρωταθλήματα, ενώ φέτος οδηγεί την γυναικεία ομάδα στην κορυφή της Α2.Το πρωτάθλημα Νεανίδων που μόλις τελείωσε ήταν μια πρόκληση και γι’ αυτόν, μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίσε φέτος η ομάδα, γι’ αυτό το έζησε και ο ίδιος πιο έντονα από τις άλλες φορές, όταν η αρχηγός Αθηνά Καραμούτσα τον κάλεσε για να σηκώσουν μαζί το κύπελλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το δεύτερο πρωτάθλημα με τις νεάνιδες, γιατί για κάποια κορίτσια που αποτέλεσαν στυλοβάτες της ομάδας ήταν η τελευταία χρονιά και θέλαμε να κλείσει αυτός ο κύκλος με άλλον έναν τίτλο. Παρά την απουσία της Παπάζογλου στον ημιτελικό της ΕΠΕΣΘ καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ. Μετά είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε κάποια πράγματα για να μπορέσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να λύσουμε το πρόβλημα. Με πολλή προσπάθεια, αλλά που διαθέτουν αρκετές, όχι απλά κατάφεραν να καλύψουν την απουσία της, αλλά ξεπέρασαν και τον εαυτό τους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες», τόνισε ο προπονητής της Ελπίδας.

Την ανωτερότητα της Ελπίδας αναγνώρισε και η προπονήτρια του Αιγάλεω, Αγγελική Αντωνιάδη: «Είμαστε ευχαριστημένες από την συνολική μας προσπάθεια. Στόχος μας ήταν η συμμετοχή στο Final Four, τα καταφέραμε και η δεύτερη θέση που πήραμε ήταν πολύ υψηλή. Η Ελπίδα άξιζε τον τίτλο γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα και το απέδειξε στο γήπεδο».