Ετοιμες και αποφασισμένες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους είναι οι Νεάνιδες της Ελπίδας, που ρίχνονται το Σάββατο στη μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, στον Παλαμά Καρδίτσας. Στο γήπεδο που έγραψε πέρυσι ιστορία, κατακτώντας για τρίτη φορά το Πανελλήνιο Κορασίδων, η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την απουσία της Κατερίνας Παπάζογλου απέναντι στο Μαρκόπουλο (19.00) και να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Μιλώντας στην χτεσινή συνέντευξη Τύπου, στον Παλαμά, ο προπονητής της Ελπίδας Γιώργος Χρυσομαλλίδης τόνισε: «Συμμετέχουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Final Four και αυτό από μόνο του δείχνει την συνέπεια του συλλόγου στα αναπτυξιακά τμήματα. Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες που με πολύ κόπο έφτασαν εδώ. Εύχομαι καλή επιτυχία και πιστεύω ότι θα δούμε συναρπαστικά παιχνίδια. Ας νικήσει ο καλύτερος και ας πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει». Από την πλευρά της η προπονήτρια του Μαρκόπουλου κ. Μαρία Καλαρά είπε: «Για δεύτερη φορά τα τελευταία 3 χρόνια το Μαρκόπουλο συμμετέχει στα τελικά Ηταν δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς και ευχόμαστε στο τελείωμα αυτού του όμορφου γεγονότος να μας βρει όλους κερδισμένους».

Η αποστολή της Ελπίδας έφτασε στην Καρδίτσα το απόγευμα της Παρασκευής και προπονήθηκε χωρίς προβλήματα στο γυμναστήριο των αγώνων. Το πρόγραμμα των αγώνων (θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω Live Streaming από το www.volleyball.gr):

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/3
16.30 ΕΑ Λάρισας – Αιγάλεω
19.00 ΑΟ Μαρκοπούλου – Ελπίς

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/3
14.30 Μικρός Τελικός
17.00 Τελικός