Ενα τριήμερο γεμάτο συγκινήσεις αρχίζει σήμερα για το βόλεϊ της Ελπίδας, καθώς οι ομάδες Παίδων και Νεανίδων θα πάρουν μέρος στα Final Four των κατηγοριών τους. Την αρχή θα κάνουν σήμερα Παρασκευή οι Παίδες, που μετά από απουσία ενός χρόνου επανέρχονται σε Final Four της ΕΠΕΣΘ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κατσάνειο, εκεί όπου η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη εξασφάλισε την πρόκριση αποκλείοντας τον κάτοχο του τίτλου Ηρακλή, ωστόσο η Ελπίδα είναι το αουτσάιντερ της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Αίαντα Ευόσμου, ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/3
18.00 Πήγασος Πολίχνης - ΠΟ Μουδανιών
20.00 Αίας Ευόσμου - Ελπίς Αμπελοκήπων

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/3
17.00 Μικρός Τελικός
19.00 Τελικός

Οι Νεάνιδες στον Παλαμά

Η ομάδα των Νεανίδων αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής για τον Παλαμά Καρδίτσας, όπου το Σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη θα προσπαθήσει να διαχειριστεί την απουσία της Κατερίνας Παπάζογλου καλύτερα από ότι στην ημιτελική φάση της Λάρισας και να προκριθεί κατ’ αρχήν στον τελικό.

Αντίπαλος στον αυριανό ημιτελικό θα είναι το Μαρκόπουλο, σε μία επανάληψη του προ διετίας τελικού, όπου η Ελπίδα είχε κατακτήσει τον τίτλο. Στον άλλο ημιτελικό θα τεθούν αντιμέτωπες η ΕΑ Λάρισας και το Αιγάλεω.Η Ελπίδα θα προπονηθεί απόψε στο γυμναστήριο του Παλαμά, όπου πέρυσι είχε κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.

Ολοι οι αγώνες θα μεταδοθούν μέσω Live Streaming από την ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ (www.volleyball.gr).

Το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/3
16.30 ΕΑ Λάρισας – Αιγάλεω
19.00 Μαρκόπουλο – Ελπίς

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/3
14.30 Μικρός Τελικός
17.00 Τελικός