Την τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της σε Final Four Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων εξασφάλισε την Κυριακή η Ελπίδα, κερδίζοντας τον Ερμή Δράμας με 3-0. Ετσι την Δευτέρα θα παίξει με την ΕΑ Λάρισας (15.00) για την πρώτη θέση του ομίλου και στις 11 και 12 Μαρτίου θα είναι παρούσα στον Παλαμά.

Ο Ερμής αυτός που ξεκίνησε καλύτερα στον αγώνα, προηγήθηκε με 2-7 και ήταν μπροστά μέχρι τα μέσα του πρώτου σετ (8-11). Μετά η Ελπίδα πάτησε ...γκάζι και χάρη στο καλό σερβίς της Ντολοπούλου το σκορ ξέφυγε (21-12) και το σετ τελείωσε εύκολα. Ακόμη πιο εύκολα κύλησε το δεύτερο σετ, αφού οι νεαρές αθλήτριες της Δράμας δεν μπόρεσαν να προβάλουν αντίσταση. Το κατάφεραν μέχρι ένα σημείο στο τρίτο σετ, αλλά η ανωτερότητα και η εμπειρία της Ελπίδας, παρότι αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με κορασίδες.

Τα σετ: 25-14, 25-5, 25-13

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Δροσοπούλου, Νώτη, Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Καλαντάτζε, Κομνίνο, Δάκου (λ) – Ευγενίδου (λ), Παπάζογλου, Δριντσούδη, Τσιφλικώτη, Σαλαγκούδη, Χυτίρογλου, Πανταζή.

ΕΡΜΗΣ (Κυριαζίδης): Λαμπράκη, Μιχαηλίδου, Λασκαρίδου, Γαϊτανίδου, Παλλικάρη, Νταλιάνη, Στόικου (λ) - Ιωαννίδου (λ), Κάππα, Βροχίδου, Πασπαλά, Παπαποστόλου.