Αρκετά δύσκολη ήταν η πρεμιέρα της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων για την Ελπίδα, που κατάφερε να νικήσει με 3-1 τον μαχητικό Αρχέλαο Κατερίνης. Η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες (και ειδικά από τον προημιτελικό του κυπέλλου) ήταν εμφανής όσο περνούσε η ώρα και έτσι η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη, αφού πήρε εύκολα το πρώτο σετ, είχε πολλά προβλήματα στην υποδοχή. Ετσι ο Αρχέλαος ισοφάρισε και παρότι η Ελπίδα έκανε το 2-1 και φάνηκε να «καθαρίζει» το παιχνίδι όταν προηγήθηκε στο τέταρτο σετ με 20-12, η ομάδα της Κατερίνης ισοφάρισε ξανά σε 23-23 και λύγισε στο τέλος.

Tα σετ: 25-14, 18-25, 25-17, 25-23

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Δροσοπούλου, Καλαντάτζε, Κομνίνο, Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Δάκου (λ) – Σαλαγκούδη, Πανταζή, Παπάζογλου, Χυτίρογλου, Τσιφλικιώτη.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Τσιουπλής): Μάτιου, Γεωργαντά, Πεπονή, Τσιουτσιούλη, Ντίτσα, Χανδόλια, Συβρίδου (λ) – Α. Δερβένη (λ), Φ. Δερβένη, Τζιλίνη.

* Στο άλλο ματς της ημέρας η ΕΑ Λάρισας νίκησε τον Ερμή Δράμας επίσης με 3-1. Το Σάββατο (18.00) η Ελπίδα αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Ιωαννίνων.