Ακριβά πλήρωσε, για άλλη μία φορά φέτος, η Ελπίδα μία επιτυχία της. Η ομάδα Νεανίδων προκρίθηκε ξανά στον τελικό και θα διεκδικήσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της με αντίπαλο τον Αρη, αλλά έχασεα την Κατερίνα Παπάζογλου που τραυματίστηκε στο γόνατο κατά την διάρκεια του τρίτου σετ. Όπως είναι φυσικό, κανείς δεν χάρηκε τη μεγάλη νίκη - πρόκριση επί των Μακεδόνων Αξιού με 3-1, αλλά η ομάδα είναι αποφασισμένη να κατακτήσει αυτόν τον τίτλο και να τον αφιερώσει στην άτυχη Κατερίνα...

Ο αγώνας στο Ρύσιο, μια επανάληψη του περυσινού τελικού, ξεκίνησε ιδανικά για την Ελπίδα, που ήταν καταιγιστική από τη γραμμή του σέρβις και πήρε εύκολα το πρώτο σετ. Οι Μακεδόνες αντέδρασαν κάπως στο δεύτερο σετ, χωρίς όμως να αποτρέψουν το 2-0 και στο τρίτο, με το σκορ στο 8-14, ήρθε ο τραυματισμός της Παπάζογλου που άλλαξε το μομέντουμ του παιχνιδιού. Η ομάδα των Κυμίνων μείωσε σε 2-1, αλλά στο τέταρτο σετ οι αθλήτριες της Ελπίδας ανέκτησαν την ψυχραιμία τους και έφτασαν με αρκετή ευκολία στη νίκη.

Οι φίλοι της Ελπίδας έδωσαν για μία ακόμη φορά βροντερό παρών στο Νέο Ρυσίο και αναμένεται να γεμίσουν το γυμναστήριο και στον τελικό της Τρίτης με τον Αρη, που θα ξεκινήσει στις 21.00. Οι "κίτρινες" απέκλεισαν στον άλλο ημιτελικό τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0.

Τα σετ: 25-13, 25-21, 20-25, 25-17

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Καλαντάτζε, Καραμούτσα, Κ. Παπάζογλου, Κομνίνο, Ντολοπούλου, Δάκου (λ) - Σαλαγκούδη, Τσιφλικιώτη, Α. Παπάζογλου, Δροσοπούλου.

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Καλτσώνη, Παπαδοπούλου, Μητακίδου, Καραφουλίδου, Γκόλτσιου, Αντωνιάδου, Τζαγκαράκη (λ) - Σ. Μπορμπόκη (λ), Ρίσκου, Ευθυμιάδου, Καραγκούνη, Ε. Μπορμπόκη, Μόσχου.