Επειτα από απουσία ενός χρόνου η παιδική ομάδα βόλεϊ της Ελπίδας επιστρέφει στα Final Four. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη νίκησε εύκολα τον Περσέα με 3-0 και πήρε το εισιτήριο για τους τελική φάση. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η Ελπίδα άφησε εκτός Final Four τον πρωταθλητή Ελλάδος Ηρακλή, που μένει έξω από την τετράδα για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια (από το 2000) και 11 Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Στον ημιτελικό του Final Four η Ελπίδα θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα Ευόσμου, ενώ το άλλο εισιτήριο του τελικού θα διεκδικήσουν ο Πήγασος Πολίχνης και ο ΠΟ Μουδανιών. Στο προηγούμενο Final Four Παίδων που είχε πάρει μέρος (το 2014), η Ελπίδα είχε τερματίσει δεύτερη και είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-7, 25-17, 25-17

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Κόκκινος, Πούλος, Καραμούτσας, Σκλόπης, Αθανασίου, Σιμητός, Παπαδόπουλος (λ) - Μαγδαλιανίδης (λ), Κ. Χατζηνάκος, Π. Χατζηνάκος, Σταμπουλίδης, Ρετζέπης, Φελεκίδης.

ΠΕΡΣΕΑΣ (Τζανής): Βογιατζόγλου, Τυροβούζης, Β. Στεφανίδης, Ν. Στεφανίδης, Νικολακάκης, Χατζηδημητρίου, Λυμπέρης (λ) - Κλεπουσνιώτης, Ψαραδέλλης.