Παρούσα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Final Four του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΠΕΣΘ θα δώσει η Ελπίδα και θα έχει έτσι την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε τα δύο τελευταία χρόνια. Η πρόκριση εξασφαλίστηκε μετά τη νίκη της Δευτέρας επί του Αίαντα με 3-1, σε έναν αγώνα που πρόσφερε ευχάριστο θέαμα στους θεατές.

Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη, έχοντας όπλο το σέρβις, ήταν καταιγιστική στο πρώτο σετ και έφτασε να προηγηθεί με 23-15. Η ομάδα του Ευόσμου αντέδρασε στο δεύτερο σετ και κατάφερε να ισοφαρίσει, παρότι η Ελπίδα γύρισε το σετ από 21-16 σε 22-22. Η συνέχεια όμως ανήκε ολοκληρωτικά στις «πράσινες», που τελείωσαν το ματς με σχετική ευκολία. Η Ελπίδα θα ολοκληρώσει την Β φάση του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΔΑΣΩ στο Ωραιόκαστρο (18/1).

Τα σετ: 25-18, 25-27, 25-12, 25-17

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Καλαντάτζε, Καραμούτσα, Κ. Παπάζογλου, Κομνίνο, Ντολοπούλου, Δάκου (λ) - Κιόσια (λ), Δροσοπούλου, Α. Παπάζογλου, Δριντσούδη, Πανταζή, Σπανού, Λεονταρίδου.

ΑΙΑΣ (Ζυγούρης): Μακρή, Καλαγασίδου, Ξανθοπούλου, Ρουμελιώτη, Τζιαρλή, Χαμαλίδου, Καραγιάννη (λ) - Φαρμάκη, Περγαντοπούλου, Πεγκλίδη, Τοπούρτη.