Πρόκριση με βαρύ τίμημα πέτυχε το Σάββατο η ομάδα Κορασίδων, που νίκησε με 3-0 τον Αρη και πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα, αφήνοντας τον αντίπαλό της εκτός συνέχειας. Ο αγώνας επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό της Μάγδας Αμπεριάδου, λίγο πριν το τέλος του τρίτου σετ, που θα υποχρεώσει την 15χρονη αθλήτρια να μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων.

Ο αγώνας ξεκίνησε εξαιρετικά για την Ελπίδα, που παρά την κρισιμότητα της συνάντησης ήταν καταιγιστική από τη γραμμή του σέρβις και πήρε εύκολα το πρώτο σετ. Ο Αρης, όπως ήταν αναμενόμενο, αντέδρασε και προηγούνταν για μεγάλο διάστημα του δεύτερου σετ, αλλά η Ελπίδα ήταν εκείνη που έκανε το 2-0. Στο τρίτο σετ όλα κυλούσαν υπέρ της ομάδας του Γιώργου Τεμελούδη, μέχρι τον τραυματισμό της Αμπεριάδου, αφού με δική της επίθεση έκανε το 21-20. Μετά την διακοπή τα υπόλοιπα κορίτσια έδειξαν χαρακτήρα και τελείωσαν το ματς, αφιερώνοντας τη νίκη στην συναθλήτριά τους.

Η Ελπίδα ευχαριστεί τον ιατρό κ. Αντώνη Πήττα που έσπευσε άμεσα να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη αθλήτριά μας. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τις αθλήτριες του Αρη, που μετά το τέλος του αγώνα έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην άτυχη Μάγδα.

Με τη νίκη του Σαββάτου η Ελπίδα θα πάει στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα με τον Ν. Βότση χωρίς το άγχος της πρόκρισης και με νίκη θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο και θα πάρει το πλεονέκτημα έδρας στους προημιτελικούς.

Tα σετ: 25-9, 25-23, 25-22

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Σαλαγκούδη, Τσιφλικιώτη, Αρμουτσή, Χυτίρογλου, Αμπεριάδου, Παπάζογλου, Μλητσκου (λ) - Ευγενίδου (λ), Σουπιώνη, Καλομοίρη, Κοκαβέση, Δριντσούδη.

ΑΡΗΣ (Ιόβτσεφ): Γερομίχαλου, Καθάριου, Ζωίδου, Σταματίου, Μπάκα, Πήττα, Γκαμάνη (λ) - Βασιλείου (λ), Γουγούση, Πιλιτσίδου.