Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της ακραίας Ελένης Γκοβεδάρου από τον ΓΣ Κοζάνης, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα βόλεϊ γυναικών. Η Ελένη είναι 19 χρονών, έχει ύψος 1.85 και από το 2012 είναι μέλος των εθνικών ομάδων Κορασίδων και Νεανίδων. Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής της δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Με την ένταξή μου στην Ελπίδα, μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω στο απαιτητικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, αλλά κυρίως ευθύνη απέναντι στη Διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και τους ευχαριστώ πολύ. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά και υγεία σε όλες τις αθλήτριες».

Η Ελένη γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1996 στο Βόλο, έχει ύψος 1.85 και έκανε τα πρώτα της βήματα στη Νίκη Βόλου. Το 2009 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κοζάνη και το ταλέντο της αναδείχτηκε στον ΓΣ Κοζάνης ενώ την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στους Μακεδόνες Αξιού. Είναι φοιτήτρια Αγγλικής φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Επίσης, η Ελπίδα ανανέωσε τη συνεργασία της με άλλες δύο αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, την πασαδόρο Βίκυ Σεφεριάδου και την ακραία Ειρήνη Βουγιουκλίδου.