Ενα σετ χρειαζόταν το Σάββατο η Ελπίδα για να σφραγίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να κερδίσει με 3-0 τον Αρη στη Νικήτη και να πάρει πανηγυρικά την πρώτη θέση στον όμιλό της. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη νίκησε κατά κράτος τον αντίπαλό της, παρά την αντίδραση που συνάντησε στο δεύτερο και τρίτο σετ και μετά τον αγώνα η Κατερίνα Παπάζογλου γιόρτασε τα γενέθλιά της (έκλεισε τα 17) με τις συμπαίκτριές της.

Ο κρίσιμος αγώνας, που θα κρίνει την πρόκριση στην τελική φάση διεξάγεται την Κυριακή 3/5 με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου (ώρα 17.00), ενώ στο άλλο ζευγάρι ο Αρχέλαος Κατερίνης θα αντιμετωπίσει την ΕΑ Λάρισας. Στους προημιτελικούς του Νότου, στη Σκάλα Λακωνίας, θα παίξουν Ηρακλής Κηφισιάς - Αργυρούπολη και ΑΕΚ - Αιγάλεω.

Τα σετ: 25-16, 25-19, 25-20

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Πανταζή, Παπάζογλου, Κουτούλα, Χυτίρογλου, Δροσοπούλου, Καρακατσιάνη, Δάκου (λ) - Αμπεριάδου, Σκλόπη, Σκεφαλέ, Ταϊτζόγλου.

ΑΡΗΣ (Κοκκίνου): Κουμρία, Σαρηγιαννίδου, Γουγούση, Κωνσταντινίδου, Μάρκου, Δ. Γερομίχαλου, Ευθυμιάδου (λ) - Μπουνάτσα (λ), Πήττα, Καθάριου, Α. Γερομίχαλου.

* Το πανόραμα του τουρνουά της Νικήτης:

ΠΕΜΠΤΗ 30/4: ΕΑ Λάρισας - Ελπίς 1-3, Αίας - Ηρακλής Ιωαννίνων 3-0, Αρχέλαος Κατερίνης - ΑΟ Καβάλας 3-1.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/5: Αρης - ΕΑ Λάρισας 0-3, Αρχέλαος - Αίας 3-2, ΑΟ Καβάλας - ΑΟ Ηρακλής Ιωαν. 0-3

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/5: Ελπίς - Αρης 3-0, Ηρακλής Ιωαν. - Αρχέλαος 1-3, Αίας - ΑΟ Καβάλας 3-1

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/5: 15.00 Αρχέλαος - ΕΑ Λάρισας, 17.00 Ελπίς - Αίας