Χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες οι Παγκορασίδες νίκησαν εκτός έδρας τον Αρη με 3-0 και είναι μία από τις δύο ομάδες του φετινού πρωταθλήματος που δεν έχουν χάσει ακόμη σετ (η άλλη είναι ο ΒΑΟ). Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη δεν χρειάστηκε να φορτσάρει, αφού το σέρβις έδωσε πολλούς εύκολους πόντους. Οταν όμως χρειάστηκε, έπαιξε καλή άμυνα και δεν άφησε τους γηπεδούχους να πάρουν περισσότερους από 12 πόντους σε κάθε σετ. Ετσι, την ερχόμενη Κυριακή η Ελπίδα θα υποδεχτεί τον Πήγασο στον αγώνα που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου.

Τα σετ: 25-12, 25-12, 25-12

ΑΡΗΣ (Κοκκίνου): Ξανθοπούλου, Κυρκοπούλου, Βασιλείου, Γουγούση, Δημητριάδου, Παπαδημητρίου - Κυρτσίδου, Σιδοπούλου, Τσίκα, Μπάκα, Τριανταφυλλίδου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Μήτσκου, Καλομοίρη, Ευγενίδου, Ταϊτζόγλου, Σουπιώνη, Αμπεριάδου - Γούση, Ιασωνίδου, Μηνασίδου, Σκιαδά, Θωμαΐδου.

* Νίκη σημείωσε την Κυριακή και η δεύτερη ομάδα της Ελπίδας, αφού κέρδισε στα Ελευθέρια τον Τιτάνα Ευόσμου με 3-0. Η τρίτη ομάδα του συλλόγου υποδέχεται την Πέμπτη τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου.