Μοναδικές στιγμές ακολούθησαν τη λήξη του τελικού στη Γέφυρα και την τελετή των απονομών, όπου η αρχηγός Αθηνά Καραμούτσα σήκωσε μία ακόμη «πράσινη» κούπα. Στο παρκέ του γηπέδου στήθηκε ένα τρελό πανηγύρι, στο οποίο συμμετείχαν οι έφοροι, οι γονείς και οι υπόλοιπες αθλήτριες του συλλόγου, που ακολούθησαν την ομάδα στη Γέφυρα, ενώ τα στιγμιότυπα του πάρτι κατέγραψαν με τις κάμερες οι «παλιές» Κατερίνα Μπολέτου και Ηλιάνα Ιακωβίδου.

«Υπολογίζοντας τα φετινά δεδομένα της ομάδας, μπορώ να χαρακτηρίσω άθλο την προσπάθεια των κοριτσιών. Ουσιαστικά όλη η ομάδα βρέθηκε μαζί στο γήπεδο την παραμονή του Final Four και στους δύο αγώνες», δήλωσε ο προπονητής Γιώργος Χρυσομαλλίδης και συμπλήρωσε: «Ο τελικός δεν ήταν ποιοτικός, αλλά είχε πολύ… σασπένς και συνεχείς ανατροπές. Η έκβασή του κρίθηκε από την εμπειρία των αθλητριών μου και την κατάθεση ψυχής που έκαναν στο γήπεδα, αποδεικνύοντας πόσο μετρά η καρδιά του πρωταθλητή».

Επόμενος προορισμός για την ομάδα των Νεανίδων θα είναι η Καστοριά, όπου θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (25 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου) και οι δύο πρώτες ομάδες θα πάνε στον Τύρναβο για την Τελική Φάση (7-8 Μαρτίου). Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης θα γίνει την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου και αντίπαλοι της Ελπίδας στην Καστοριά θα είναι ο ΑΠ Καστοριάς, ο Ηρακλής Ιωαννίνων, ο Ερμής Δράμας και η πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας.

Η διοίκηση της Ελπίδας συγχαίρει τις ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες και την ΕΠΕΣΘ για τη διοργάνωση του Final Four. Επίσης, ευχαριστεί τον Ηρακλή Γέφυρας για την άριστη φιλοξενία και εύχεται στην ομάδα του Καλή Επιτυχία στις υποχρεώσεις της. Πάνω από όλα, όμως, συγχαίρει τις αθλήτριες και τον προπονητή που έφεραν έναν ακόμη τίτλο στο Σύλλογο.

Ευχαριστούμε Αθηνά... Αννα... Κατερίνα... Ελένη... Πηνελόπη... Σταυρούλα... Εβίτα... Αθανασία... Αλεξάνδρα... Λιάνα... Χριστίνα... Μάγδα... και Γιώργο.