Δεύτερη νίκη για τις Κορασίδες της Ελπίδας, με 3-0 επί της Νέας Γενεάς, στην Γ Φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Ωστόσο η νίκη δεν ήλθε εύκολα, καθώς η μαχητική ομάδα του Ασβεστοχωρίου δύσκολεψε την Ελπίδα και το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό στο δεύτερο και τρίτο σετ.

Τα σετ: 25-17, 25-23, 25-21

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Πανταζή, Παπάζογλου, Αμπεριάδου, Κουτούλα, Καρακατσιάνη, Ντουμάνι, Δάκου (λ) - Σκλόπη, Σκεφαλέ, Κοκαβέση, Χυτίρογλου, Μαμουλασβίλι.

ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ (Κύρκος): Αντωνιάδου, Γεράνη, Καρανάτσιου, Γεωργιάδου, Θεοδώρου, Τσιφλικιώτη, Ντίτσιου (λ) - Δόση, Ράντζου.

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου η Ελπίδα πηγαίνει στον Αγ. Αθανάσιο για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Καβακλιωτών.

* Το αήττητο σερί της συνέχισε και η Β ομάδα Κορασίδων, που σημείωσε την 10η νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη νίκησε 3-1 τον Πήγασο Πολίχνης και ολοκληρώνει τους αγώνες της το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο «Ι. Λεμονίδης» με αντίπαλο την συμπολίτισσα ΑΕ Αμπελοκήπων.

Τα σετ: 26-24, 25-21, 18-25, 25-9

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Ταϊτζόγλου, Α. Κωνσταντινίδου, Μ. Κωνσταντινίδου, Καλομοίρη, Σκιαδά, Γούση, Θωμαΐδου, Σουπιώνη, Φιλαράκου, Ευγενίδου, Ιασωνίδου (λ), Μήτσκου (λ).

ΠΗΓΑΣΟΣ (Γεωργιάδης): Τσίκμα, Γ. Χατζηαναγνώστου, Ε. Χατζηαναγνώστου, Ζήση, Θεοδωρίδου, Αναστασιάδου, Μαρκέτι, Τσολακίδου, Ελευθεριάδου, Λιούτα, Ζώτου, Μπέλτεκ.