Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μετακόμισε μία από τις αθλήτριες που είχαν βασικό ρόλο στις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Πρόκειται για την διεθνή ακραία μας Αντζελα Δέμπη, η οποία θα φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια, στο Σαν Φραντσίσκο.

Λόγω της ασχολίας της με τον αθλητισμό και μέσω των ευκαιριών που της πρόσφερε η Ελπίδα, η Αντζελα κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του Αμερικανικού Πανεπιστημίου, που της πρόσφερε υποτροφία για να φοιτήσει σε αυτό και να αγωνιστεί στην ομάδα του, τους California Bears, που παίρνει μέρος στο Κολλεγιακό πρωτάθλημα του NCAA. Μάλιστα η ομάδα της την συμπεριέλαβε ήδη στο ρόστερ της νέας περιόδου και της έδωσε τη φανέλα με τον Νο 18 (www.calbears.com).

«Η Αντζελα θα δώσει νέα στοιχεία στην ομάδα μας. Είναι μια ψηλή αριστερόχειρας παίκτρια που δεν είχαμε εδώ και καιρό. Επίσης, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε μια αθλήτρια από την Ελλάδα και θα προσδώσει διαφορετικότητα στην ομάδα μας», δήλωσε ο προπονητής των Καλ, Ριτς Φέλερ.

Η διοίκηση και οι συμπαίκτριές της στην Ελπίδα της εύχονται καλή σταδιοδρομία στις σπουδές της και τη νέα αθλητική της καριέρα.