Μεγάλη μάχη έδωσε η Ελπίδα, αλλά δεν τα κατάφερε στο final 4 που διεξήχθη στο Κατσάνειο, σε παμπαιδικό επίπεδο. Η διασταύρωση με τον Ηρακλή στον ημιτελικό, ήταν εξ' αρχής δύσκολη και η ομάδα μας είχε δύσκολο έργο. Με νύχια και με δόντια οι μικροί των Ροδοπαίου- Κυλίτση δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του Ηρακλή και ηττήθηκαν 3-0 στον ημιτελικό (25-12, 25-19, 25-19). Μετά από ένα κακό πρώτο σετ, η Ελπίδα βελτίωσε την απόδοσή της στα δύο επόμενα αλλά δεν κατάφερε να βρει κατάλληλο ρυθμό και να μείνει κοντά στη διεκδίκηση της νίκης, έτσι και ηττήθηκε για να συναντήσει στον μικρό τελικό τον Μέγα Αλέξανδρο (ηττήθηκε από τον Επίκουρο στον άλλο ημιτελικό με 3-0).

Ήταν ένας συγκλονιστικός μικρός τελικός απέναντι σε δύο ομάδες που πάλεψαν για το μετάλλιο και την τιμητική τρίτη θέση. Ο Μέγας Αλέξανδρος χαμογέλασε και κατάφερε να κερδίσει με 3-2 (21-25, 25-18, 25-22, 23-25, 15-07). Η Ελπίδα χωρίς άγχος ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ. Στο δεύτερο ο Μέγας ανέβασε την απόδοσή του και σε συνδυασμό με κάποια λάθη της ομάδας μας ισοφάρισε. Τα επόμενα δύο σετ κρίθηκαν στην κόψη του ξυραφιού, στις λεπτομέρειες, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα σετ, ώσπου φτάσαμε στο τάι μπρέικ. Σε εκείνο το σημείο, η αντίπαλος ομάδα είχε περισσότερα αποθέματα ενέργειας στον αγωνιστικό χώρο και καθαρό μυαλό για να καταφέρει να περάσει μπροστά στο σκορ και να επικρατήσει με 3-2.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στο τεχνικό τιμ για την προσπάθεια. Η Ελπίδα βρίσκετε σε καλό δρόμο και θα συνεχίσει να βελτιώνετε ώστε να βγάλει από τα σπλάχνα της καλούς αθλητές και χαρακτήρες, με τις επιτυχίες φυσικά να είναι σε παράλληλο πλάνο, με υπομονή και επιμονή.

 

Ελπίς (Ροδοπαίος): Φωτιάδης, Παπάς, Γιαμούκογλου, Σταυρίδης, Καρακόλιας, Τέκελης, Σιμητός, Λορκίδης, Αμανατίδης, Αντωνιάδης, Ρετζέπης