ΕΛΠΙΣ - ΑΟ ΚΑΒΑΚΛΙΩΤΩΝ (64-64) 76-73

 

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η Ελπίδα, στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, επί του Α.Ο Καβακλιωτών. Η ομάδα του Χρήστου Μαλτέζου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου, στην παράταση, μετά από ένα συγλονιστικό τέλος όπου ισοφαρίστηκε με buzzerbeater για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι! Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα και κατάφεραν να ελέγχουν τον ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας ήταν καλύτερη, βελτιώνοντας τα ριμπάουντ, ενώ πήγε πολύ καλά επιθετικά πετυχαίνοντας 18 πόντους και γυρίζοντας το σκορ στα ίσια (27-27). Στο δεύτερο μέρος, η Ελπίδα συνέχισε το ίδιο τέμπο, όπως στο τέλος του πρώτου και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ και μικρή διαφορά που στο τέταρτο δεκάλεπτο θα μπορούσε να τη διατηρήσει αν δεν ερχόταν το καλάθι σε νεκρό χρόνο. Στην παράταση οι παίκτες του Μαλτέζου έβγαλαν κάθε απόθεση ενέργειας και πάθους που είχανε και επιβλήθηκαν τελικά του αντιπάλου, πετυχαίνοντας καθοριστική νίκη. Μια νίκη που αν συμπληρωθεί με μια ακόμα συνεχόμενη μέσα στο Καλοχώρι, τότε η ομάδα μας θα εξασφαλιστεί όσον αφορά την υπόθεση σωτηρία. Καλή εμφάνιση από όλους τους αθλητές με πολύ πάθος και θέληση για τη νίκη, με ιδιαίτερη μνεία στον Μηνασίδη που με καθοριστικά ριμπάουντ ήταν κλειδί για τη νίκη, όπως και οι Γεωργίου και Ψαριανός με τα σημαντικά καλάθια που πέτυχαν.

 

Δεκάλεπτα (9-17,18-10,17-11,20-26) παράταση (12-9)

 

ΕΛΠΙΣ ( ΜΑΛΤΕΖΟΣ ) ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 1, ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ, ΤΙΚΤΟΠΟΥΛΟΣ 14, ΨΑΡΡΙΑΝΟΣ 18 (2), ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11(2), ΜΗΝΑΣΙΔΗΣ 5, ΠΟΛΥΧΡΟΥΣ 7, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Β., ΝΙΚΑΣ 13(1), ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. 5(1), ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ 2

 

 

ΚΑΒΑΚΛΙΩΤΕΣ (ΡΟΔΑΣ ) ΜΠΑΓΚΙ 20 (2), ΗΛΙΑΔΗΣ 13(1), ΚΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ 3, ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ 9(1) ΠΙΓΚΑΣ, ΤΣΙΤΣΙΝΑΚΗΣ 8 (2), ΠΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΔΗΣ, ΣΑΛΑΝΙΔΗΣ 8(1), ΣΩΤΗΡΑΚΟΓΛΟΥ 12, ΧΡΙΣΤΑΝΗΣ.