🏀Συνεχίζονται οι εγγραφές και οι προπονήσεις στην Ελπίδα Αμπελοκήπων BC Academy για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-23.

🏀Η συμμετοχή είναι μεγάλη και οι θέσεις στην Ακαδημία Μπάσκετ, όσο περνούν οι μέρες, περιορίζονται, οπότε όσοι θέλουν να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ στην Ελπίδα, καλό είναι να σπεύσουν για να εγγραφούν.

👉Οι εγγραφές γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 19:00 – 21:00 στα γραφεία του συλλόγου (Μενέλαου 3-Αμπελόκηποι, τηλ 2310748470 ή 6948874770),το Σάββατο 9πμ–11πμ και Κυριακή 12μμ-13μμ στο ΔΑΚ Αμπελοκήπων όπως επίσης και ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση https://www.aselpis-admin.gr/ilektroniki_egrafi
Με την υποβολή της Φόρμας εγγραφής δεν καταβάλλονται χρήματα.

💪👏Κύρια χαρακτηριστικά των προπονήσεων είναι ο ενθουσιασμός, η χαρά,η ευχαρίστηση, η διασκέδαση αλλά ταυτόχρονα και η προσπάθεια,η μαχητικότητα και ο συναγωνισμός.
Επίσης, η προσέλευση των παιδιών ήταν και διατηρείται πολύ μεγάλη, ενώ το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο μέχρι και την λήξη των προπονήσεων.

“Σημασία δεν έχει από που ξεκινάς, αλλά που μπορείς να φτάσεις”

💯Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας οικογένεια!
Γίνε μέλος της μεγαλύτερης αθλητικής Ακαδημίας μπάσκετ της περιοχής 💯💪♥️











































📍ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!
 
📌 Δυνατότητα Δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεων πριν την εγγραφή σας.
 
🏀Η διαδικασία εγγραφής αφορά αγόρια και κορίτσια γεννημένα το 2005 έως 2017.
 
☎️Πληροφορίες στα τηλ: 2310748470 / 6999265603 / 6948874770, στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά 7μμ-9.30μμ εκτός Σ/Κ (Μενελάου 3-Αμπελόκηποι) και στο ΔΑΚ Αμπελοκήπων κάθε Σάββατο 9πμ-11πμ & Κυριακή 12μμ-13μμ ή κάνοντας ηλεκτρονική εγγραφή στο παρακάτω link: 
 
Με την υποβολή της Φόρμας εγγραφής δεν καταβάλλονται χρήματα.
 
💯Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας οικογένεια!
Γίνε μέλος της μεγαλύτερης αθλητικής Ακαδημίας μπάσκετ της περιοχής 💯💪♥️



📍ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ  ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ! 📍ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ!

👉Η Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων για τη σεζόν 2022 – 2023!
👉Στα μέσα της εβδομάδας, παλιοί και νέοι αθλητές, θα λάβουν σχετική ειδοποίηση με SMS & τηλεφωνικώς,  σχετικά με την έναρξη και το πρόγραμμα προπονήσεων της περιόδου Σεπτέμβριος 2022 - Ιούνιος 2023.

🏀Γενικές πληροφορίες
Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών των ΝΕΩΝ αθλητών/τριών:
👉Θα οριστικοποιηθεί η ένταξή τους στο ανάλογο ηλικιακό τμήμα.
👉Θα διατεθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα δωρεάν ο ρουχισμός της προπόνησης.
👉Καθ' όλη την διάρκεια των προπονήσεων θα τηρούνται αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την ασφαλή άθληση των νεαρών αθλητών/τριών.
👉Βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου και για την αποφυγή συνωστισμού, θα δημιουργηθούν μικρά τμήματα αθλητών/τριων, ενώ έχει προκαθοριστεί ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων για κάθε τμήμα.

📌 Το προπονητικό team αποτελείται από γυμναστές με ειδικότητα μπάσκετ και προπονητές που είναι κάτοχοι αδειών ασκήσεως επαγγέλματος αναγνωρισμένων από την Γ.Γ.Α.
📌Σε συνεργασία με ψυχολόγο και διατροφολόγο
📌Σε συνεργασία με αθλίατρο και φυσικοθεραπευτή
📌Με πλήθος δραστηριοτήτων (Εκδρομές σε άλλες πόλεις για φιλικά, Personal Training, Camp Xmas,Easter & Summer, επιμορφωτικές ημερίδες, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, κατασκήνωση,φιλικά, αγώνες κλπ)
📌και όλα αυτά σε ειδικές προνομιακές τιμές
📌 Δυνατότητα Δωρεάν δοκιμαστικών προπονήσεων πριν την εγγραφής σας.
🏀Η διαδικασία εγγραφής αφορά αγόρια και κορίτσια γεννημένα το 2005 έως 2017.

☎️Πληροφορίες στα τηλ: 2310748470 / 6999265603 / 6948874770, στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά 7μμ-9.30μμ (Μενελάου 3-Αμπελόκηποι) και στο ΔΑΚ Αμπελοκήπων κάθε Σάββατο 9πμ-11πμ & Κυριακή 12μμ-13μμ ή κάνοντας ηλεκτρονική εγγραφή στο παρακάτω link:
Φόρμα εγγραφής:

https://www.aselpis-admin.gr/ilektroniki_egrafi

Με την υποβολή της Φόρμας εγγραφής δεν καταβάλλονται χρήματα.

💯Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας οικογένεια!
Γίνε μέλος της μεγαλύτερης αθλητικής Ακαδημίας μπάσκετ της περιοχής 💯💪♥️





Αγαπητά παιδιά, γονείς και φίλοι του Συλλόγου, σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για ΝΕΟΥΣ-ΕΣ αθλητές-τριες μπάσκετ για την σεζόν 2022-23 θα ξεκινήσουν στις 16/8!
Οι προεγγραφές για ΝΕΟΥΣ-ΕΣ αθλητές-τριες ξεκινούν από σήμερα 30/7 στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.aselpis-admin.gr/ilektroniki_egrafi
Όσοι-ες προεγγραφούν θα κερδίσουν έκπτωση στην ετήσια συνδρομή της Ακαδημίας(με την προεγγραφή δεν δεσμεύεστε με καμία οικονομική επιβάρυνση).
Για μια ακόμα χρονιά πιστοί στις συνήθειές μας, με την οργάνωση που διακρίνει τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε έτοιμοι για νέες εκδηλώσεις, ανανεωμένα αγωνιστικά τμήματα,νέους χώρους άθλησης και φυσικά με τους πολύ αξιόλογους προπονητές μας, οι οποίοι μέσα από τις προπονήσεις θα μάθουν όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά του αθλήματος .
Οι ακαδημίες μας απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-17 ετών .
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6999265603,6948874770 & 2310-748470.

 

Γίνε μέλος της Ακαδημίας Μπάσκετ Κοριτσιών της Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy! Από 6-17 ετών! Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Προεγγραφές για την νέα χρονιά 2022-23 (για νέες αθλήτριες) στη διεύθυνση https://www.aselpis-admin.gr/ilektroniki_egrafi

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμπελοκήπων «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» την Τετάρτη 22/6/2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η τελετή λήξης του Summer Basketball Camp των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του συλλόγου μας, με πολλή μεγάλη συμμετοχή των μικρών μας αθλητών και των γονέων τους.
Πάνω απο πενήντα (50) παιδιά χωρισμένα ανά ηλικία, συμμετείχαν αυτές τις τρείς μέρες του camp σε ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο κατά ηλικία καθώς και σε διασκεδαστικά διαγωνιστικά παιχνίδια. 
Οι αθλητές, με τον ενθουσιασμό από την πρώτη μέρα δουλειάς να τους δίνει μεγαλύτερη διάθεση, δούλεψαν πολύ καλά με τους προπονητές τους επάνω σε συγκεκριμένες ασκήσεις δεξιοτήτων προκειμένου ν’ αναπτύξουν τόσο τις κινήσεις όσο και τη σκέψη τους επάνω στο μπάσκετ.
Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν σε όλα τα παιδιά διπλώματα και κύπελλα στις κατηγορίες των νικητών.
Ευχαριστούμε τα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές και τους χορηγούς μας(Φροντιστήριο Ξένων γλωσσών Ε.Παπασταματίου, Φροντιστήριο Πεχλιβανίδης, Καλλυντικά ΚΥΑΝΑ, ΚΤΕΟ AUTO CONTROL ,Φυσιοθεραπευτήριο Μπουδούρης Άγγελος) των τμημάτων υποδομής του συλλόγου για την στήριξη την αγωνιστική χρονιά που τελείωσε. 
Δίνουμε όλοι ραντεβού τον Σεπτέμβριο στην έναρξη της νέας Αθλητικής χρονιάς 2022-23.
Προεγγραφές για την νέα χρονιά 2022-23 (για νέους αθλητές-τριες) στην διεύθυνση  https://www.aselpis-admin.gr/ilektroniki_egrafi 
ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6999265603 
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


🏀 Με ενθουσιασμό, χαμόγελα, όρεξη για δουλειά και εντυπωσιακή συμμετοχή ξεκίνησε σήμερα 20 Ιουνίου το Summer Camp της Aκαδημίας μπάσκετ της Ελπίδας, με τα παιδιά να δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο και όρεξη για το πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης.

Το Camp θα έχει διάρκεια έως τις 22 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων!



















Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμπελοκήπων «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» την Πέμπτη 16/6/2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του συλλόγου μας, με πολύ μεγάλη συμμετοχή των μικρών μας αθλητών και των γονέων τους.

Πάνω από ογδόντα (80) παιδιά χωρισμένα ανά ηλικία, συμμετείχαν σε διασκεδαστικά διαγωνιστικά παιχνίδια, αγώνες 3on3 με τους νικητές αυτών να παίρνουν πολλά δώρα. 

Την σκυτάλη πήραν οι γονείς που διαγωνίστηκαν στο σουτ και έπαιξαν διπλό με τα παιδιά τους σε ένα όμορφο καί διασκεδαστικό κλίμα ξεδιπλώνοντας τις μπασκετικές τους ικανότητες.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν σε όλα τα παιδιά διπλώματα και αναμνηστικά δώρα(καπέλα κλπ)και τιμήθηκαν με συμβολικό δώρο  οι Προπονητές για όλη  την προσπάθειά τους  τη φετινή χρονιά.

Επίσης τιμήθηκε από τον σύλλογο και ο κόουτς Γεροντίδης Μάκης για την πολυετή προσφορά του στο μπάσκετ της Ελπίδας.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν βραβεία ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Εμμανουήλ Ιωαννίδης και ο Εντεταλμένος Αθλητισμού κ. Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης.

Ευχαριστούμε τα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές και τους χορηγούς μας(Φροντιστήριο Ξένων γλωσσών Ε.Παπασταματίου, Φροντιστήριο Πεχλιβανίδης, Καλλυντικά ΚΥΑΝΑ, ΚΤΕΟ AUTO CONTROL, Φυσιοθεραπευτήριο Μπουδούρης Άγγελος) των τμημάτων υποδομής του συλλόγου για την στήριξη την αγωνιστική χρονιά που τελείωσε. 

Δίνουμε όλοι ραντεβού τον Σεπτέμβριο στην έναρξη της νέας Αθλητικής χρονιάς 2022-23.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!































🏀Την Κυριακή 05/06 τα τμήματα Μπαμπίνι και Προμίνι με πολύ διάθεση αγωνίστηκαν στο ΔΑΚ Διαβατών με τα αντίστοιχα του Ιωνικού Διαβατών.

Το ΔΑΚ Διαβατών κατακλύστηκε από νεαρούς αθλητές-τριες.
🏀Την ίδια μέρα στις 10πμ στο γήπεδο των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη το Μίνι αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα του Τουρνουά της ΕΚΑΣΘ με το αντίστοιχο των Εκπαιδευτηρίων αφήνοντας καλές εντυπώσεις και παίζοντας καλό μπάσκετ!
🏀Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από τους προπονητές και τους γονείς που παρακολούθησαν τα παιχνίδια.
👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
👉Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας ευχαριστεί τον Ιωνικό Διαβατών για την διεξαγωγή των φιλικών αγώνων.
 








🏀Την Κυριακή 29/05 τα τμήματα Μίνι 1 και Προμίνι με πολλή χαρά, διάθεση και χαμόγελα αγωνίστηκαν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με τα αντίστοιχα του Ολύμπου Κορδελιού.
Το ΕΑΚ Αμπελοκήπων κατακλύστηκε από νεαρούς αθλητές-τριες.
🏀Την ίδια μέρα στις 10.30πμ στο γήπεδο του Μακεδονικού το Μίνι αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο του Μακεδονικού αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και παίζοντας καλό μπάσκετ!
🏀Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από τους προπονητές και τους γονείς που παρακολούθησαν τα παιχνίδια.
👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
👉Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας ευχαριστεί τον Όλυμπο Κορδελιού & τον Μακεδονικό για την διεξαγωγή των φιλικών αγώνων.
 



Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας στο νεοσύστατο γυναικείο τμήμα μπάσκετ με τους πολύπειρους προπονητές του Γυναικείου μπάσκετ και όχι μόνο για τη σεζόν 2022-23, κ. Γουναρίδη Σταύρο & κ. Κοκκινίδη Γρηγόρη.

Η Διοίκηση της Ελπίδας τους εύχεται να έχουν μια καλή συνεργασία και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.
 
ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 
Προπονητής μπάσκετ από το 1990 σε πολλές ομάδες της πόλης μας σε ανδρικά, γυναικεία και τμήματα υποδομής. Υπήρξε προπονητής για 10 χρόνια στο γυναικείο του Αίαντα με πολλές διακρίσεις και παρουσία σε 3 συνεχόμενα final four με την ομάδα των κορασίδων. Άνοδο με την ομάδα του Αγ. Αθανασίου από την Γ' στην Β' ΕΚΑΣΘ. Υπήρξε προπονητής στην ομάδα του Μακεδονικού σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Έχει συμμετοχές σε πολλά σεμινάρια του ΣΕΠΚ και μάνατζμεντ αθλητισμού. Έχει συμμετοχή σε σεμινάρια των Houston Rockets στο Τέξας της Αμερικής με εκπαίδευση και παρακολούθηση στις ατομικές και ομαδικές προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας των Houston Rockets. Συμμετοχή στίς ατομικές προπονήσεις της ομάδας του Μακεδονικού, όπως και άλλων παικτών.
Τα τέσσερα τελευταία χρόνια εργάζεται στην πρότυπη ακαδημία των Αμπελοκήπων «ΕΛΠΙΣ», σαν υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος και προπονητής στα τμήματα υποδομής.
 
ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
 
Η αθλητική καριέρα του άρχισε στις ακαδημίες του Ηρακλή κι έπειτα του ΒΑΟ και συνεχίστηκε σε Αρίων, Θερμαϊκό, ΔΕΛΑΣΑΛ, ΠΑΟΒ, ΑΤΛΑ, Α.Ε. Συκεών, Παναθλητικό.
     Ξεκίνησε να προπονεί το 2002 στις ακαδημίες του Παναθλητικού έχοντας αρκετές επιτυχίες με τις κορασίδες (3η θέση 2003-2004 κ 2η 2009-2010) και τις νεανίδες όπου ως assistant coach το 2001-2002 κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. 
     Μεγαλύτερη επιτυχία είναι η άνοδος στην Α2 κατηγορία το 2008 κερδίζοντας πρωτάθλημα και κύπελλο πάλι σαν assistant coach. Ως πρώτος προπονητής στο γυναικείο τμήμα του Παναθλητικού την χρονιά 2005-2006 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο κύπελλο της ΕΚΑΣΘ. Στον Παναθλητικό παρέμεινε έως το καλοκαίρι του 2013.
     Επίσης διετέλεσε προπονητής στο γυναίκειο του Μ. Αλεξάνδρου Καλοχωρίου, στις ακαδημίες (παιδικό-προπαιδικό) της Α.Ε. Συκεών, στο παιδικό, τις κορασίδες και τις ακαδημίες του Απόλλων Καλαμαριάς.
     Τη σαιζόν 2018-2019 ως πρώτος προπονητής στο γυναικείο του νεοφώτιστου Ηρακλή στην Α1 κατηγορία δημιούργησε μαζί με τους συνεργάτες του μια ανταγωνιστική ομάδα. Σε αυτή θέση παρέμεινε έως τον Νοέμβριο του 2018.
     Από τον Αύγουστο του 2021 εργάζεται στην πρότυπη ακαδημία των Αμπελοκήπων «ΕΛΠΙΣ», σε παιδικό-προπαιδικό και κορασίδες.
     Τέλος από το 2002 συνεργάζεται με την ΕΚΑΣΘ στα αναπτυξιακά της κλιμάκια.

🏀Την Κυριακή 22/5 τα τμήματα Μίνι 1, Προμίνι,Μπαμπίνι και Ακαδημία Κοριτσιών με πολύ χαρά και διάθεση αγωνίστηκαν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με τα αντίστοιχα του Αίαντα Ευόσμου. Το ΕΑΚ Αμπελοκήπων κατακλύστηκε από νεαρούς αθλητές-τριες.

🏀Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από τους προπονητές και τους γονείς που παρακολούθησαν τα παιχνίδια.

👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

👉Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας ευχαριστεί τον Αίαντα Ευόσμου για την διεξαγωγή των φιλικών αγώνων.

 

 

 

 

 

 

 

 
Η Ελπίς Αμπελοκήπων, μετά τις επιτυχίες σε αντρικό μπάσκετ και βόλεϊ με την παρουσία των ομάδων της στα εθνικά πρωταθλήματα, συμπληρώνει το παζλ με τη δυναμική έναρξη και του Γυναικείου τμήματος μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Η ΕΛΠΙΣ έτοιμη από καιρό βάζει νέους στόχους και δίνει κίνητρο στις παλιές και νέες αθλήτριες του δήμου μας, αλλά και ευρύτερα της  Θεσσαλονίκης!

Η καρδιά του μπάσκετ χτυπάει εδώ, στους Αμπελόκηπους και λέγεται "ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ"
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6932132614, 6974924846
🏀Την Κυριακή 15/5 τα τμήματα Μίνι 1 Προμίνι,Μπαμπίνι και Ακαδημία Κοριτσιών με πολύ χαρά και χαμόγελα αγωνίστηκαν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με τα αντίστοιχα της HOOP.
Το ΕΑΚ Αμπελοκήπων κατακλύστηκε από νεαρούς αθλητές-τριες.
🏀Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από τους προπονητές και τους γονείς που παρακολούθησαν τα παιχνίδια.
👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
👉Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας ευχαριστεί την HOOP για την διεξαγωγή των φιλικών αγώνων.



















Με νίκες ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους τα τμήματα υποδομής μπάσκετ της Ελπίδας (Παμπαίδες - Παγκορασίδες - Μίνι) στα Τουρνουά της ΕΚΑΣΘ, το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου.
 
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα του τμήματος οι παγκορασίδες πήραν την νίκη απέναντι στον Αστέρα Σίνδου.

Κορασίδες και παγκορασίδες είχαν μια πολύ θετική χρονιά στα αντίστοιχα πρωταθλήματα & τουρνουά της ΕΚΑΣΘ, απόρροια της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα συγκεκριμένα τμήματα από τον κόουτς Κοκκινίδη, δίνοντας υποσχέσεις για μια καλύτερη συνέχεια στο μέλλον!

Πραγματοποιώντας αντίστοιχη καλή εμφάνιση το ΜΙΝΙ συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα με αντίπαλο τον Παναθλητικό Συκεών, νίκη που αφιερώθηκε στον αθλητή του τμήματος Ρόρρη Αντώνη ο οποίος είχε γενέθλια!

Με νίκη συνέχισε και το τμήμα των Παμπαίδων με αντίπαλο τον Εθνικό Λαγυνών πιάνοντας εξαιρετική απόδοση με την συμμετοχή όλων των αθλητών!

🏀Η συμμετοχή των παιδιών για ακόμη μια φορά ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Όλα τα  παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και χάρηκαν τις αναμετρήσεις!

👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους!
 



🏀 Η ακαδημία μπάσκετ Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy ανακοινώνει την έναρξη των ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικών προπονήσεων μέχρι και τέλος Ιουνίου, για αθλητές-τριες γεννημένους-νες από 2005 έως και 2011, που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα αγωνιστικά & προαγωνιστικά τμήματα του συλλόγου (εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό, μίνι αγοριών, κορασίδες, παγκορασίδες, μίνι κοριτσιών).

🏀Στην ακαδημία μπάσκετ Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy παρέχονται όλες οι απαραίτητες βάσεις για την εξέλιξη των αθλητών με την βοήθεια καταρτισμένων και έμπειρων προπονητών, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου στο μπάσκετ.

☎️Για περισσότερες πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής στις προπονήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6999265603 & 6948874770 ή στο link https://www.aselpis-admin.gr/ilektroniki_egrafi 






🏀ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ BBS LAB CAMP!! ΑΦΟΡΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
 
💢 Από σήμερα οι αιτήσεις για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα 2022 της ΔΥΠΑ (Ο.Α.Ε.Δ.) 💢
 
👉 Σήμερα, Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 και ώρα 15:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων για τη συμμετοχή τους στο «Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2022» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).
 
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 23:59.
 
🙌 Κάντε ΑΙΤΗΣΗ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.oaed.gr/paidikes-kataskinwseis 
ή 
https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/programmata-kataskenoseon-oaed
 
Ωφελούμενοι είναι τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από 01.01.2006 έως 
14.06.2016.
Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης 
της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) με τους κωδικούς TAXISnet στις διευθύνσεις:
Δικαιούχοι (Αρχική → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Προγράμματα κατασκηνώσεων 
ΟΑΕΔ)
Δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι και άνεργοι με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα 
φορολογικού έτους 2020 μέχρι 30.000 €, οι οποίοι το έτος 2021:
• είχαν τουλάχιστον 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του e-ΕΦΚΑ ή
• έλαβαν τουλάχιστον 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή
• έλαβαν επιδότηση ανεργίας ή μακροχρόνιας ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 
ημερήσια επιδόματα) ή
• συγκεντρώνουν τουλάχιστον 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, 
ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης τακτικής ή μακροχρόνιας 
ανεργίας) ή
• είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία τουλάχιστον τεσσάρων μηνών κατά 
τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6947077237, 694478 6428 & 6999265603
 
Η δεύτερη μέρα του 2ου Easter Basketball Camp στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων (Τρίτη 19/4) ήταν ακόμα καλύτερη από την πρώτη. 
Οι αθλητές, με τον ενθουσιασμό από την πρώτη μέρα δουλειάς να τους δίνει μεγαλύτερη διάθεση, δούλεψαν πολύ καλά με τους προπονητές τους επάνω σε συγκεκριμένες ασκήσεις δεξιοτήτων προκειμένου ν’ αναπτύξουν τόσο τις κινήσεις όσο και τη σκέψη τους επάνω στο μπάσκετ.
Η συνέχεια ήταν μία γιορτή, όχι μόνο για τα παιδιά που συμμετείχαν στο φετινό camp(πάνω απο 80 αθλητές) αλλά για όλη την περιοχή γενικότερα, με την παρουσία του προπονητή του ΠΑΟΚ Άρη Λυκογιάννη, αλλά και του διεθνή γκαρντ του ΠΑΟΚ, Βλάντο Γιάνκοβιτς, να αποτελούν την καλύτερη "προπόνηση" για τα παιδιά.
Και οι δύο με μακρά θητεία κι εμπειρία σε ομάδες, ο καθένας από το δικό του πόστο, μίλησαν στα παιδιά και δέχτηκαν άπειρες ερωτήσεις!
Στο τέλος φωτογραφήθηκαν και έδωσαν πολλά αυτόγραφα!
Το camp τελείωσε με τις απονομές κυπέλλων στους νικητές-τριες των διαγωνιστικών παιχνιδιών του διημέρου!
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου κ. Αβραμίδης Κυριάκος, ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού κ. Πουρσανίδης Τριαντάφυλλος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ιωαννίδης Μανώλης.
Οι χορηγοί μας Φροντιστήριο ΞΈΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ε. ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, Φροντιστήριο ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ, ΚΤΕΟ AUTO CONTROL, KYANA, ΒΙΚΟΣ, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και  Κέντρο Φυσικοθεραπείας Μπουδούρης Άγγελος είναι πάντα κοντά μας στην προσπάθεια που κάνουμε.
Στο τέλος δώσαμε όλοι ραντεβού για το καλοκαιρινό μας camp τον Ιούνιο!
 
🏀Την Κυριακή 17/4 τα τμήματα Προμίνι & Μπαμπίνι με πολύ χαρά και χαμόγελα αγωνίστηκαν στο ΔΑΚ Ηλιούπολης με τα αντίστοιχα της ΕΚ Σταυρούπολης.
Το ΔΑΚ Ηλιούπολης κατακλύστηκε από νεαρούς αθλητές.
🏀Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από τους προπονητές και τους γονείς που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
👉Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας ευχαριστεί την ΕΚ Σταυρούπολης για την διεξαγωγή των φιλικών αγώνων.































Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του 2ου Easter Basketball Camp που διεξάγεται στους χώρους του ΕΑΚ Αμπελοκήπων!
Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία που μας ήταν αδύνατο να απορρίψουμε κάποιο παιδί να πάρει μέρος στο camp!
Οι νεαροί αθλητές προσήλθαν στους χώρους του γηπέδου στις 09:15 και αφού ενημερώθηκαν από τους προπονητές για το πρόγραμμα της ημέρας και τους βασικούς κανόνες του camp χωρίστηκαν σε ομάδες και εκτέλεσαν ασκήσεις (ζέσταμα) που είχαν ετοιμάσει οι προπονητές τους!
Στην συνέχεια οι αθλητές πάντα σε ομάδες ακολούθησαν το πρόγραμμα προπόνησης που είχε ετοιμάσει η ομάδα προπονητών (πάσα, ντρίμπλα, σουτ, λει-απ κλπ) έχοντας μεγάλο ενθουσιασμό.
Τα παιδιά ήδη από την πρώτη ημέρα γνώρισαν αρκετά μυστικά του μπάσκετ από τους έμπειρους προπονητές του camp οι οποίοι συνεχώς έδιναν οδηγίες, συμβουλές και διόρθωναν ενώ στο τέλος συμμετείχαν και σε διαγωνιστικά παιχνίδια με πολλούς νικητές!
Ο Ψυχολόγος Ιωάννης Φλιάτης ανέλαβε κατά την διάρκεια του διαλείμματος να ενημερώσει τα παιδιά για την συμπεριφορά τους στο γήπεδο το ευ αγωνίζεσθαι και άλλα πολλά ενδιαφέροντα ενώ σε άλλο χώρο του γηπέδου ο κ. Γουναρίδης έδειχνε βίντεο εκμάθησης σουτ!
Η διάθεση των παιδιών και τον προπονητών ήταν μεγάλη, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για το πρωί της Μ.Τρίτης στις 10:00πμ στην 2η και τελευταία μέρα του Camp όπου τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη όσο αφορά τους καλεσμένους προπονητές και παίκτες μεγάλων ομάδων της πόλης μας!



















 


Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα των προπονήσεων της Ακαδημίας Μπάσκετ κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι το εξής:
 
- Μ. Δευτέρα & Μ. Τρίτη δεν θα γίνουν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων υποδομής, λόγω του 2ου Easter Basketball Camp της Ακαδημίας!
 
- Μ. Τετάρτη & Μ. Πέμπτη οι προπονήσεις όλων των τμημάτων θα γίνουν κανονικά!
 
- Μ. Παρασκευή έως τη δεύτερη μέρα του Πάσχα δε θα γίνουν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων υποδομής!
 
- Από την Τρίτη 26/4 οι προπονήσεις θα γίνουν κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα των τμημάτων σας!
 
Ευχόμαστε Καλές γιορτές, Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους!


Για 2η φορά η Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy διοργανώνει το Easter Basketball Camp,στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, με στόχο να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό και να τους διδάξει την ευγενή άμιλλα.

Στο 2ο Easter Basketball Camp οι αθλητές θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές του μπάσκετ, θα βελτιώσουν τις ατομικές τους ικανότητες και θα διασκεδάσουν, μαθαίνοντας το παιχνίδι, μέσα από πρόγραμμα που είναι εναρμονισμένο με την ηλικία και το επίπεδό τους.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες του 2ου Easter Basketball Camp: Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 & Μ. Τρίτη 19 Απριλίου 2022
Ώρες διεξαγωγής του Camp: 10:00 - 14:00
 
Περιορισμένες θέσεις συμμετοχής
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ CAMP: Τηλ. 6999265603
 
Φιλικά παιχνίδια περιλάμβανε το πρόγραμμα της Ακαδημίας μπάσκετ της Ελπίδας το Σαββατοκύριακο 26-27/2.
🏀Το Σάββατο 26/2 στο γήπεδο του Μακεδονικού το Προπαιδικό με πολύ διάθεση αγωνίστηκε με τον Μακεδονικό πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση με ένα δυνατό αντίπαλο.
🏀Την Κυριακή 27/2 τα τμήματα Μίνι Προμίνι & Μπαμπίνι με πολύ χαρά και χαμόγελα αγωνίστηκαν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων και ΔΑΚ Κορδελιού με τα αντίστοιχα του Χορτιάτη και Όλυμπου Κορδελιού.
🏀Το ΕΑΚ Αμπελοκήπων και το ΔΑΚ Κορδελιού κατακλύστηκαν από νεαρούς αθλητές.
Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από τους προπονητές και τους γονείς που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
👉Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας ευχαριστεί τον Όλυμπο Κορδελιού και Χορτιάτη για την διεξαγωγή των φιλικών αγώνων.

































Φιλικά παιχνίδια γεμάτο δράση, διασκέδαση και πολλά χαμόγελα με τον Πρωτέα Κορδελιού περιλάμβανε το πρόγραμμα της Ακαδημίας μπάσκετ της Ελπίδας την Κυριακή 20/2.
🏀Τα τμήματα Προμίνι & Μπαμπίνι με πολύ διάθεση και χαρά αγωνίστηκαν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με τα αντίστοιχα του Πρωτέα.
Την σκυτάλη πήρανε το Προπαιδικό και Μίνι με ένα δυνατό εσωτερικό φιλικό παιχνίδι αφήνοντας άριστες εντυπώσεις!
🏀Το ΕΑΚ Αμπελοκήπων κατακλύστηκε από νεαρούς αθλητές.
Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από τους προπονητές και τους γονείς που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
👉Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας ευχαριστεί τον Πρωτέα Κορδελιού για την διεξαγωγή των φιλικών αγώνων.

Συνεχίστηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο 29-30/01/22 τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ!

🏀Το Σάββατο 29/01 οι Κορασίδες στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με απουσίες πάλεψαν απέναντι στην ομάδα του Χορτιάτη αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα!
🏀Το παιχνίδι του Εφηβικού με τον Αριστοτέλη Σταυρού αναβλήθηκε!
🏀Την Κυριακή 30/01 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων το παιδικό αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕΑ Αμπελοκήπων και παρά την καλή εμφάνιση δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη!
👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, συνεχίζουμε δυναμικά για τους επόμενους αγώνες! 💯
 










Φιλικά παιχνίδια με τον Όλυμπο Κορδελιού & τον ΕΚ Σταυρούπολης  περιλάμβανε το πρόγραμμα της Aκαδημίας Mπάσκετ της Ελπίδας το διήμερο 11-12/12.

🏀Το Σάββατο 11/12 τα τμήματα Μίνι, Προμίνι & Μπαμπίνι με πολύ διάθεση και χαρά αγωνίστηκαν στο γήπεδο της Ηλιούπολης με τα αντίστοιχα του ΕΚ Σταυρούπολης αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.
🏀Την Κυριακή 12/12 πήρε την σκυτάλη το Προπαιδικό στο ΔΑΚ Κορδελιού με την ομάδα του Πρωτέα Κορδελιού και έκλεισε τον κύκλο των φιλικών παιχνιδιών!
🏀Το γήπεδο της Ηλιούπολης και το ΔΑΚ Κορδελιού κατακλύστηκαν από νεαρούς αθλητές.
Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από τους προπονητές τους.
 
👏👏Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

👉Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας ευχαριστεί τον ΕΚ Σταυρούπολης & τον Όλυμπο Κορδελιού για την διεξαγωγή των φιλικών αγώνων.































Φιλικά παιχνίδια με τον Μακεδονικό, το διήμερο 27-28/11 περιλάμβανε το πρόγραμμα της Aκαδημίας Mπάσκετ της Ελπίδας.
Το Σάββατο 27/11 τα τμήματα Μίνι & Μπαμπίνι με πολύ διάθεση και χαρά αγωνίστηκαν στο γήπεδο της Ευκαρπίας με τα αντίστοιχα του Μακεδονικού αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.
Την Κυριακή 28/11 πήρε την σκυτάλη το Προμίνι στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων και έκλεισε τον κύκλο των φιλικών παιχνιδιών!
 
Το γήπεδο του Μακεδονικού και το ΕΑΚ Αμπελοκήπων κατακλύστηκαν από νεαρούς αθλητές.
Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από τους γονείς & τους προπονητές τους.
 
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
 
Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας ευχαριστεί τον Μακεδονικό για την διεξαγωγή των φιλικών αγώνων.













Φιλικά παιχνίδια με τον Πρωτέα Κορδελιού, το τριήμερο από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου, περιλάμβανε το πρόγραμμα της Aκαδημίας Mπάσκετ της Ελπίδας.
Την Παρασκευή 05/11 το Προπαιδικό τμήμα έπαιξε με το αντίστοιχο του Πρωτέα στο Κορδελιό αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις!
Το Σάββατο 06/11 τα τμήματα Μίνι & Ακαδημία Κοριτσιών με πολλή διάθεση και χαρά πήραν την σκυτάλη και την Κυριακή 07/11 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων τα Μπαμπίνι & τα Προμίνι με διάθεση, χαρά και πολλά χαμόγελα έκλεισαν τον κύκλο των φιλικών παιχνιδιών!
 
Το ΔΑΚ Κορδελιού και το ΕΑΚ Αμπελοκήπων κατακλύστηκαν από νεαρούς αθλητές.
Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από τους προπονητές τους.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
 
Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας ευχαριστεί τον Πρωτέα Κορδελιού για την διεξαγωγή των φιλικών αγώνων.

Στιγμιότυπα από τα φιλικά παιχνίδια της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας με τον Πρωτέα Κορδελιού:
 

Φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομών του Πρωτέα Κορδελιού θα δώσουν οι Ακαδημίες Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων το τριήμερο 5-6-7 Νοεμβρίου, προσθέτοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Το πρόγραμμα των φιλικών έχει ως εξής: 

Τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής μπάσκετ της Ελπίδας προέβησαν το Σάββατο (02/10) στις καθιερωμένες και απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις των αθλητών ενόψει της έναρξης των Πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ!

Το Δ.Σ. της Ελπίδας Αμπελοκήπων θέλει να ευχαριστήσει τον καρδιολόγο κ. Διαμαντή Γκολιδάκη, για την πραγματοποίηση των εξετάσεων και τη βοήθειά του.

Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας έχοντας ως προτεραιότητα, όλες αυτές τις ημέρες, την υγεία των αθλητών της αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας, ακολουθεί με αυστηρότητα στις προπονήσεις τις υποδείξεις των ειδικών χωρίς να παρεκκλίνει από αυτές.
 
 
 


Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ξεκίνησαν και φέτος τα τμήματα της ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, την αθλητική και ηθική διαπαιδαγώγηση και τα γυμναστήρια γέμισαν με χαρούμενες παιδικές φωνές και μικρούς αθλητές γεμάτους όρεξη και ενθουσιασμό.


Η προσέλευση των παλαιών και νέων αθλητών ήταν μεγάλη ενώ στόχος αποτελεί οι αθλητές μας να στελεχώσουν αργότερα την παιδική, την εφηβική και την ανδρική ομάδα.

Η Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy ενημερώνει πως συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία μας για νέους αθλητές/τριες (5 έως 17 ετών) περιόδου 2021-22. 

Η πρότυπη ακαδημία της Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy λειτουργεί κάτω απο ένα ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα σε όλα της τα τμήματα από 6-18 ετών, με το άρτια καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο.

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη των ατομικών δεξιοτήτων μέσα απο την ομαδική προπόνηση και συνεργασία , για την ανάδειξη αρχικά σωστών αθλητών και εν συνεχεία πρωταθλητών που θα προωθηθούν στο χώρο του μπάσκετ. 

Για την προεγγραφή σας συμπληρώστε τη φόρμα στο παρακάτω link, και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες: https://www.aselpis-admin.gr/ilektroniki_egrafi
ή τηλεφωνικά στο 6932132614. 

Με την προεγγραφή σας ΔΕΝ δεσμεύεστε σε τίποτα και ΔΕΝ πληρώνετε χρήματα! 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας! 

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!
ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!

Περισσότερα νέα για την Ακαδημία μας στο  Facebook: Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy & Instagram: elpisampelokiponbcacademy
 








Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων και ειδικότερα η Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γρηγόρη Κοκκινίδη.

Ο προπονητής μας  

Η αθλητική καριέρα του άρχισε στις ακαδημίες του Ηρακλή κι έπειτα του ΒΑΟ και συνεχίστηκε σε Αρίων, Θερμαϊκό, ΔΕΛΑΣΑΛ, ΠΑΟΒ, ΑΤΛΑ, Α.Ε. Συκεών, Παναθλητικό.
Ξεκίνησε να προπονεί το 2002 στις ακαδημίες του Παναθλητικού έχοντας αρκετές επιτυχίες με τις κορασίδες (3η θέση 2003-2004 κ 2η 2009-2010) και τις νεανίδες όπου ως assistant coach το 2001-2002 κατέκτησε το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μεγαλύτερη επιτυχία είναι η άνοδος στην Α2 κατηγορία το 2008 κερδίζοντας πρωτάθλημα και κύπελλο πάλι σαν assistant coach. Ως πρώτος προπονητής στο γυναικείο τμήμα του Παναθλητικού την χρονιά 2005-2006 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο κύπελλο της ΕΚΑΣΘ. Στον Παναθλητικό παρέμεινε έως το καλοκαίρι του 2013.
Επίσης διετέλεσε προπονητής στο γυναίκειο του Μ. Αλεξάνδρου Καλοχωρίου, στις ακαδημίες (παιδικό-προπαιδικό) της Α.Ε. Συκεών, στο παιδικό, τις κορασίδες και τις ακαδημίες του Απόλλων Καλαμαριάς.
Τη σαιζόν 2018-2019 ως πρώτος προπονητής στο γυναικείο του νεοφώτιστου Ηρακλή στην Α1 κατηγορία δημιούργησε μαζί με τους συνεργάτες του μια ανταγωνιστική ομάδα. Σε αυτή θέση παρέμεινε έως τον Νοέμβριο του 2018.
Τέλος από το 2002 συνεργάζεται με την ΕΚΑΣΘ στα αναπτυξιακά της κλιμάκια.
 
Ο coach μας δήλωσε:
 
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύλλογο της Ελπίδας Αμπελοκήπων, και το Δ.Σ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είμαι ενθουσιασμένος για το πρότζεκτ και την πρόκληση. Ο ενθουσιασμός μου είναι κάτι που πρέπει να μεταφέρω στην ομάδα. Η ενασχόλησή με τα αναπτυξιακά προγράμματα και η εκμάθηση των βασικών της καλαθοσφαίρισης πρέπει να μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια. Η Ελπίδα Αμπελοκήπων έχει δημιουργήσει μια βάση στις μικρές ηλικίες και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να την αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον coach Σταύρο Γουναρίδη. Το μπάσκετ μας ενώνει. Ας απολαύσουμε μαζί με τους αθλητές μας αυτό το ταξίδι. Με καθημερινή δουλειά θα τους βοηθήσουμε να κυνηγήσουν τα όνειρά τους!
Είναι ιδιαίτερα θετική εξέλιξη  για τα παιδιά αλλά και για την κοινωνία γενικότερα, η επάνοδος των ανήλικων στις προπονήσεις. Η ευθύνη που έχουμε όλοι για την τήρηση των Πρωτοκόλλων είναι μεγάλη αλλά όλοι εδώ στον Σύλλογο της Ελπίδας Αμπελοκήπων είμαστε έτοιμοι και παρέχουμε ασφάλεια στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας.
Καλή και ασφαλής αθλητική και μαθητική χρονιά!
Και μη ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός συμβαδίζει με την πρόοδό μας στο σχολείο».





Για τη Δευτέρα 23/08 ορίστηκε η φετινή έναρξη της περιόδου προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων BC Academy.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ για την τήρηση των μέτρων και τους κανόνες ασφαλείας κατά του κορωνοϊού.

Αναλυτικότερα, ο σύλλογος ενημερώνει ότι τα τμήματα του Εφηβικού & Παιδικού θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου υπό τις οδηγίες του Σταύρου Γουναρίδη & Γρηγόρη Κοκκινίδη αντίστοιχα, τη Δευτέρα 23/08 και ώρα 19.15μμ στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων-Μενεμένης "Κωνσταντίνος Καραμανλής", με πολλά όνειρα και τη φιλοδοξία να κάνουν βήματα προς τα εμπρός τη χρονιά που έρχεται.

Μία εβδομάδα αργότερα, τη Δευτέρα 30/08, την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο, θα συγκεντρωθούν οι αθλήτριες των Νεανίδων & Κορασίδων υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή των τμημάτων κοριτσιών Γρηγόρη Κοκκινίδη!
 
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

Η Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy εύχεται καλή αρχή με υγεία σε όλους τους αθλητές-τριες &  προπονητές της οικογένειας του συλλόγου μας.







🏀Η Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy ενημερώνει πως ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Μπάσκετ για νέους αθλητές/τριες (5 έως 17 ετών) περιόδου 2021-22.

👉Όσοι/ες αθλητές/αθλήτριες επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά  στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας πρέπει να εκδηλώσουν  το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη φόρμα στο παρακάτω link, και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί τους για περισσότερες λεπτομέρειες, 
 
 
👉Με την υποβολή της  ΦΟΡΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ δεσμεύεστε σε τίποτα και ΔΕΝ καταβάλλετε χρήματα,
ή μπορείτε να επικοινωνήσετε & με τους υπεύθυνους της Ακαδημίας, για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα 6948874770 & 6999265603!
 
- Οι αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (σ.σ. ενεργά μέλη της περιόδου 2020-2021) θα λάβουν σχετική ειδοποίηση στο e-mail τους ή sms για να ενημερωθούν για την έναρξη & το πρόγραμμα των προπονήσεων της περιόδου Σεπτέμβριος 2021 - Ιούνιος 2022 (δε χρειάζεται νέα εγγραφή).
 
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
 
👉Γενικές πληροφορίες 
 
-  Το προπονητικό πρόγραμμα  της περιόδου 2021-2022 θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο (εφόσον αυτό καταστεί επιτρεπτό από τις αρμόδιες αρχές) 
 -  Πριν την έναρξη των προπονήσεων θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την ασφαλή άθληση των νεαρών αθλητών/τριών. 
-  Έχει καθοριστεί ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων  για κάθε τμήμα και σύμφωνα με την ηλικιακή κατηγορία 
 -  Έχουν συγκροτηθεί αμιγή τμήματα κοριτσιών για κορίτσια που έχουν γεννηθεί έως το 2015.
 -  Στην συντριπτική πλειοψηφία των προπονήσεων συμμετέχουν δύο προπονητές/τμήμα και σε κάθε περίπτωση στις προπονήσεις γεννηθέντων 2011-2016.
 -  Το προπονητικό πρόγραμμα όλων των τμημάτων έχει καθοριστεί από τους προπονητές και τους γυμναστές της Ακαδημίας μας.  
 
Περισσότερα νέα για την Ακαδημία μας και στο FB: Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy
 
🏀ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!
🏀ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!
💪ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!
🏀ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!👏👏
 



Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος οι δήμοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου και Παύλου Μελά διοργανώνουν το απόγευμα του Σαββάτου 5 Ιουνίου 2021, ποδηλατοβόλτα στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

 
🏀🏐Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ,ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΤΟΥΣ  ΣΤΗΝ ΕΊΣΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΏΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΈΔΟΥ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ΣΤΙΣ 17:45, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΦΑΝΕΛΕΣ/ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ🏐🏀
 
🚲Με το σύνθημα «Ποδηλατοβόλτα για ένα καλύτερο περιβάλλον» οι πολίτες και των τριών δήμων ποδηλατούν και διεκδικούν:
➢ Περισσότερο χώρο για ποδήλατο στις πόλεις
➢ Καθαρό αέρα στη δυτική Θεσσαλονίκη
➢ Τα πρώην στρατόπεδα ως ελεύθερους χώρους αναψυχής
➢ ΟΧΙ στην καύση απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ
 
👉Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων είναι η εξής: πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεξιά και είσοδος στην Ε. Βενιζέλου, αριστερά στην Αγίας Παρασκευής, αριστερά στην Χατζίκου Θ., αριστερά στην Κυρήμης, δεξιά στην Ε. Βενιζέλου, αριστερά στην Ελευθερίας, αριστερά στην Φιλιππουπόλεως, δεξιά στην Μεγ. Αλεξάνδρου (Αμπελόκηποι), ευθεία στην Ι. Γωγούση, δεξιά στην Αμπελοκήπων, κυκλικός κόμβος στην πλατεία Τερψιθέας, αριστερά στη Μεγάλου Αλεξάνδρου (Σταυρούπολη), δεξιά στην Ι. Γωγούση, αριστερά στην Καραολή και Δημητρίου, δεξιά στην Μ. Αλεξάνδρου (Εύοσμος), αριστερά στην Κ. Καραμανλή (πάρκο ΔΕΗ Κορδελιό), αριστερά στη Σαμοθράκης, αριστερά στην Επτανήσου, Μακεδονίας, Ε. Βενιζέλου, αριστερά είσοδος στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου
 
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Άτομα ηλικίας 10 ετών και άνω (απαραίτητη για τους ανήλικους συμμετέχοντες η συνοδεία γονέα-κηδεμόνα).
Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες στην ποδηλατοβόλτα να επιδείξουν πρόσφατο self test ή rapid test.
 
👉Η έναρξη της ποδηλατοδρομίας είναι στις 18.15μμ από το Πρώην Στρατόπεδο Μ.Αλεξάνδρου.
☎️Πληροφορίες στο τηλ 6999265603!
 
Να μην λείψει κανείς!


Αγαπητοί γονείς και παιδιά, σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 19 Μαΐου ξεκινά και πάλι η λειτουργία της Ακαδημίας μας. σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα 😷 λειτουργίας που δίνονται από την ΓΓΑ, περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους, βάσει των οποίων διασφαλίζεται πρώτα και πάνω από όλα η υγεία των μικρών αθλητών μας.
 
👉Η προσέλευση των αθλητών θα γίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα προπονήσεων που ίσχυε και πριν την πανδημία.
👉ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση είναι η επίδειξη της βεβαίωσης του self test (ή φωτοτυπία) που γίνεται για το σχολείο.
👉Δεν επιτρέπεται η είσοδος των γονέων στον αγωνιστικό χώρο.
👉Καθ' όλη την διάρκεια της προπόνησης ο αγωνιστικός χώρος θα αερίζεται έχοντας παράθυρα και πόρτες ανοιχτές.
👉Απολύμανση αθλητικού υλικού και χεριών σε τακτά χρονικά διαστήματα.
👉Δεν θα γίνει χρήση των αποδυτηρίων.
😷Μένουμε υγιείς μένουμε ασφαλείς.
 
Καλή αρχή και ένα μεγάλο ευχαριστώ από την διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που συνεχίζετε να μας δείχνετε.👏💪❤️
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο προπονητή  κ. Γουναρίδη Σταύρο στο τηλέφωνο 6932132614.


Εβδομαδιαίες προπονήσεις για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες έχει καθιερώσει η Ελπίδα Αμπελοκήπων BC Academy.

Το Σάββατο 13/3 προσκεκλημένος ήταν ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας μπάσκετ κ.Φοίβος Γυμνόπουλος!
Ο κόουτς ανέπτυξε δύο ενδιαφέροντα θέματα:
1) Ψυχολογική διαχείριση του lockdown από τους αθλητές
2) Κριτήρια για την αξιολόγηση των νεαρών αθλητών.

Τα παιδιά άκουσαν και είδαν με προσοχή τα θέματα και τα video που παρουσιάστηκαν, παίρνοντας πολλές θετικές σκέψεις και μηνύματα.
Προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά και να εξυπηρετούμε στο μέτρο του δυνατού τις ανάγκες τους. Κάνουμε διαδικτυακές προπονήσεις δίνοντας έμφαση στο κομμάτι της τεχνικής , στον χειρισμό της μπάλας, στην μηχανική του σουτ ενώ δεν παραλείπουμε και τον τομέα του fitness. Τα παιδιά έχουν μεγάλη προσμονή για επιστροφή στον φυσικό τους χώρο.
Είναι αξιοσημείωτο πως το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, η συμμετοχή σταθερή κι αυτό μας δίνει την δύναμη να συνεχίζουμε για όσο ακόμη χρειαστεί!
Ελπίζουμε σύντομα οι συνθήκες να επιτρέψουν την διεξαγωγή προπονήσεων στο φυσικό μας χώρο, το γήπεδο!
 
Μένουμε σπίτι!
Μένουμε αθλητές!
Μένουμε ασφαλείς!











H Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας είναι μια μεγάλη αθλητική οικογένεια και τις μέρες αυτές, που μένουμε σπίτι, μας έχει λείψει η συχνή επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της «οικογένειας» της Ελπίδας, αλλά και η άσκηση και η ενασχόληση με το αγαπημένο μας άθλημα, το μπάσκετ. Γι’ αυτό και προσπαθήσαμε να βρούμε ένα τρόπο που να μας επιτρέπει να τα λέμε πιο συχνά, συνδυάζοντας τη διατήρηση της καλής τεχνικής σωματικής κατάστασης των αθλητών μέσω της άσκησης και την επαφή των παιδιών με τους προπονητές και τους συμπαίκτες τους, σε μια δύσκολη περίοδο όπου απαιτείται η συνεχής παραμονή των παιδιών μέσα στο σπίτι.

Έτσι η Ακαδημία της Ελπίδας για μία ακόμα φορά προσφέρει στους αθλητές της, προοδευτικές λύσεις και ξεκινάει την πραγματοποίηση τηλεπροπονήσεων ζωντανά, με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν μέρος από το σπίτι τους.
Οι τηλεπροπονήσεις θα πραγματοποιούνται (με live streaming) μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και όσοι συμμετέχουν θα μπορούν να βλέπουν τον προπονητή και τους συμπαίκτες τους, αλλά και να συζητούν μεταξύ τους.
 
Τα προγράμματα θα επικεντρωθούν στην ατομική τεχνική και την αθλητική ανάπτυξη, ενώ θα υπάρχει βέβαια και συζήτηση των μελών κάθε τμήματος στο τέλος της προπόνησης, καθώς η επικοινωνία, η επαφή των αθλητών παραμένει η προτεραιότητά μας.
Σε κάθε τηλεπροπόνηση, με χρόνο διάρκειας τα 45 λεπτά, οι αθλητές της Ακαδημίας, σε πραγματικό χρόνο, θα εκτελούν τις ασκήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμά μας,ως την ώρα, που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο!
 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! Προστατεύουμε την οικογένειά μας, προφυλάσσουμε την κοινωνία.












Αγαπητοί γονείς και αθλητές,
 
Σε συμμόρφωση με τα νέα αυστηρά μέτρα κατά του επιδημικού κύματος COVID-19 τα οποία εξαγγέλθηκαν από την Κυβέρνηση, την ανακοίνωση του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης αλλά και της ΕΚΑΣΘ είμασταν στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων (Αγώνες & Προπονήσεις) των τμημάτων υποδομής Μπάσκετ μέχρι τις 30/11.
 
Η Υγεία όλων μας προέχει. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών ευελπιστούμε σύντομα να βρεθούμε όλοι στα γήπεδα μπάσκετ.
 
Σε αυτή την ιδιαίτερη για όλους μας περίοδο οι προπονητές της Ελπίδας Αμπελοκήπων BC Academy βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή (με τα μέσα που μας δίνει η τεχνολογία) για να προσφέρουμε εναλλακτική διέξοδο στην καθημερινότητα των αθλητών μας και όχι μόνο.
 
Το ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ αποκτά άλλο νόημα μέσα από εναλλακτικές αθλητικές δραστηριότητες για όλους μας, παιδιά και γονείς!
 
Μένοντας λοιπόν συντονισμένοι στο διαδικτυακό κανάλι του συλλόγου μας στο Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UC8K8GQS3rIUUIwM_uvW2sRw
 
θα βρείτε video με ασκήσεις για το σπίτι από τους γυμναστές του Συλλόγου μας και την Ιωάννα Θώμα γυμνάστρια, απόφοιτη ΤΕΦΑΑ και υπεύθυνη εκγύμνασης.
Οι ασκήσεις είναι προσαρμοσμένες έτσι ώστε να μπορούν να διενεργηθούν αυστηρά στον χώρο του σπιτιού σας χωρίς να απαιτείται να απομακρυνθείτε από αυτό.
Χρησιμοποιώντας απλά καθημερινά αντικείμενα, που όλοι έχουμε στο σπίτι μας ή εύκολα μπορούμε να βρούμε, ευελπιστούμε να δώσουμε μια εναλλακτική στην διάθεση του χρόνου των αθλητών μας αλλά και των γονέων!
 
Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το κανάλι καθημερινά (κάνοντας και εγγραφή) εφόσον σταδιακά θα ανεβάζουμε ενδιαφέροντα βίντεο!
 
Εφόσον προκύψει οτιδήποτε νεότερο όσο αφορά την έναρξη των προπονήσεων, θα ενημερωθείτε με email, sms, καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου.  
 

Ευχόμαστε σε όλους Υγεία.


 

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΘ, βάσει της οποίας η ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα αγωνιστεί στον 1ο Όμιλο.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της Ελπίδας και την σειρά αγώνων του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΘ


Ευχόμαστε καλή νέα σεζόν με υγεία, σε όλες τις ομάδες!

 

Τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ θα ενισχύσουν τα τμήματα υποδομής μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αποτελώντας Χορηγό της ομάδας και συμβάλλοντας στην προσπάθεια για μία απόλυτα επιτυχημένη πορεία. 

 

 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:

 

Τα φροντιστήρια ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ με συνεχή επιτυχημένη παρουσία στη μέση εκπαίδευση για περισσότερο από 18 χρόνια στη Θεσσαλονίκη δικαιώνουν γονείς και μαθητές που τα εμπιστεύονται, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στις σχολές της προτίμησής τους. 

 

Εγγύηση, οι επιτυχίες μας 

Το υψηλό ποσοστό επιτυχιών μας οφείλεται στο δοκιμασμένο σύστημα προετοιμασίας των μαθητών που ακολουθούμε, στο εξειδικευμένο και με αυστηρά κριτήρια επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό μας, στην προσωπική επαφή, καθοδήγηση και ψυχολογική στήριξη των μαθητών μας. 

 

Κοιτάμε μπροστά 

Χωρίς να επαναπαυόμαστε στις επιτυχίες μας προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, προσαρμοζόμενοι στις σύγχρονες εξελίξεις και εισάγοντας κάθε εκπαιδευτική καινοτομία με στόχο πάντα την επιτυχία των μαθητών μας. 

 

Μεγάλου Αλεξάνδρου 54

Αμπελόκηποι - Θεσ/νίκη

Tηλ. 2310 727372

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 



Η Εταιρεία ΚYANA Professional Hair Products θα ενισχύσει τα τμήματα υποδομής  μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αποτελώντας Χορηγό της ομάδας και συμβάλλοντας στην προσπάθεια για μία απόλυτα επιτυχημένη πορεία.
 

 

 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: 

 

Η εταιρία ΚΥΑΝΑ HELLAS A.E. δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από μία ομάδα 5 ανθρώπων με κοινό όραμα για μία καινοτόμο πρόταση στον χώρο των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου. 

Επιπλέον έχει δημιουργήσει τη δομή υποστήριξης των συνεργατών της, ώστε να είναι αρωγός στην εξέλιξη της τέχνης τους μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές, καθώς και μέσω εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, όπου παρουσιάζονται οι νέες τάσεις και τεχνικές στην τέχνη της κομμωτικής. 

 

Η εταιρεία ΚΥΑΝΑ είναι μία ελληνική εταιρεία με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία εξελίσσει σε επίπεδο συστατικών και εφαρμογής σύμφωνα με όσα επιτάσσει η αγορά, ενώ σπουδαία είναι και η συμβολή της στην υποστήριξη κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, αθλητικών συλλόγων και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων. 

 

Εξυπηρέτηση πελατών: 

2310 905080 - 2310870160 | Μάρκου Μπότσρη 118, | Θεσσαλονίκη



Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Ελισάβετ Παπασταματίου θα ενισχύσει τα τμήματα υποδομής  μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αποτελώντας Χορηγό της ομάδας και συμβάλλοντας στην προσπάθεια για μία απόλυτα επιτυχημένη πορεία.
 

 

 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: 

 

Ξεκινήσαμε πρίν πολλά χρόνια... 

Το φροντιστήριο ιδρύθηκε αρχικά, στην ανατολική Θεσσαλονίκη το 1978, από τον καθηγητή Χρύσανθο ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ. 

 

Ο Χρύσανθος ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ήταν απόφοιτος ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΑΓΓΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου. 

 

Το 1994 το φροντιστήριο μεταφέρθηκε στην δυτική Θεσσαλονίκη. 

 

Σήμερα, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, το φροντιστήριο Αγγλικής γλώσσας διευθύνεται από την Έλσα Παπασταματίου, απόφοιτη του Α.Π.Θ. 

 

 

Μενελάου & Λιγδών 1Α
Αμπελόκηποι, 56123 Θεσσαλονίκη
Τηλ.:2310-733.311
 

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 
Το AUTO CONTROL KTEO θα ενισχύσει τα τμήματα υποδομής μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αποτελώντας Χορηγό της ομάδας και συμβάλλοντας στην προσπάθεια για μία απόλυτα επιτυχημένη πορεία.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:

Το AutoControl KTEO ξεκίνησε την λειτουργία του το 2006 και από τότε παρέχει τις υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων αδιάλειπτα και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Έλληνα οδηγό. Η τέλεια τεχνική κατάρτιση των ελεγκτών του ΙΚΤΕΟ σε συνδυασμό με τα όργανα μέτρησης τελευταίας τεχνολογίας εγγυούνται το αποτέλεσμα των ελέγχων. Εμπιστευτείτε μας για τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας. Καλύπτουμε το σύνολο των ελέγχων για... Επιβατικά ΙΧ, Μοτοσυκλέτες, Φορτηγά, Λεωφορεία, ΤΑΧΙ, Ανάριθμα, Υγραεριοκίνηση και ADR

Προέκταση Ολυμπιάδος
Εύοσμος - Θεσσαλονίκη
2310 686668
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ξεκίνησαν και φέτος τα τμήματα της ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, την αθλητική και ηθική διαπαιδαγώγηση και τα γυμναστήρια γέμισαν με χαρούμενες παιδικές φωνές και μικρούς αθλητές γεμάτους όρεξη και ενθουσιασμό. 

Η προσέλευση των παλαιών και νέων αθλητών ήταν μεγάλη ενώ στόχος αποτελεί οι αθλητές μας να στελεχώσουν αργότερα την παιδική, την εφηβική και την ανδρική ομάδα. 

Η Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy ενημερώνει πως συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία μας για νέους αθλητές/τριες (5 έως 17 ετών) περιόδου 2020-21.  

Η πρότυπη ακαδημία της Ελπίδας Αμπελοκήπων λειτουργεί κάτω από ένα ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα σε όλα της τα τμήματα από 6-18 ετών, με το άρτια καταρτισμένο προπονητικό επιτελείο υπό τις συμβουλές του Υπεύθυνου προπονητή των ακαδημιών κ. Σταύρο Γουναρίδη.  

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη των ατομικών δεξιοτήτων μέσα απο την ομαδική προπόνηση και συνεργασία , για την ανάδειξη αρχικά σωστών αθλητών και εν συνεχεία πρωταθλητών που θα προωθηθούν στο χώρο του μπάσκετ.  

Για την προεγγραφή σας συμπληρώστε τη φόρμα στο παρακάτω link, και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες: 

https://www.aselpis-admin.gr/ilektroniki_egrafi 

ή τηλεφωνικά στο 6932132614.  

Με την προεγγραφή σας ΔΕΝ δεσμεύεστε σε τίποτα και ΔΕΝ πληρώνετε χρήματα!  

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας! 

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!
ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ! 

Περισσότερα νέα για την Ακαδημία μας:

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 24/08 η προετοιμασία του τμήματος Κορασίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων υπό τις οδηγίες του Σταύρου Γουναρίδη, με πολλά όνειρα και τη φιλοδοξία να κάνουν βήματα προς τα εμπρός τη χρονιά που έρχεται.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπίσει το κράτος λόγω της πανδημίας, φρόντισαν οι αθλήτριες να έχουν τις απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ τους.

Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ασκήσεις ατομικής τεχνικής και φυσικής κατάστασης, όπως θα συμβεί και όλη την εβδομάδα, με την προετοιμασία να συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με επιτυχίες και υγεία!

 




















Η Ελπίς Αμπελοκήπων
BC Academy ενημερώνει πως ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Μπάσκετ για νέους αθλητές/τριες (5 έως 17 ετών) περιόδου 2020-21. 

- Όσοι/ες αθλητές/αθλήτριες επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά  στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας πρέπει να εκδηλώσουν  το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη φόρμα στο παρακάτω link, και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί τους για περισσότερες λεπτομέρειες, 

https://www.aselpis-admin.gr/ilektroniki_egrafi 


Με την υποβολή της  ΦΟΡΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  ΔΕΝ δεσμεύεστε σε τίποτα και ΔΕΝ καταβάλλετε χρήματα 

ή μπορείτε να επικοινωνήσετε & με τους υπεύθυνους της Ακαδημίας στο τηλέφωνο 6932132614 

- Οι αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (σ.σ. ενεργά μέλη της περιόδου 2019-2020) θα λάβουν σχετική ειδοποίηση στο e-mail τους ή sms για να ενημερωθούν για την έναρξη & το πρόγραμμα των προπονήσεων της περιόδου Σεπτέμβριος 2020 - Ιούνιος 2021. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Γενικές πληροφορίες 

Το προπονητικό πρόγραμμα  της περιόδου 2020-2021 θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο (εφόσον αυτό καταστεί επιτρεπτό από τις αρμόδιες αρχές) 

 -  Πριν την έναρξη των προπονήσεων θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για την ασφαλή άθληση των νεαρών αθλητών/τριών. 

-   Έχει καθοριστεί ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων  για κάθε τμήμα και σύμφωνα με την ηλικιακή κατηγορία 

 -  Έχουν συγκροτηθεί αμιγή τμήματα κοριτσιών  για κορίτσια που έχουν γεννηθεί έως το 2011 

 -  Στην συντριπτική πλειοψηφία των προπονήσεων συμμετέχουν δύο προπονητές/τμήμα και σε κάθε περίπτωση στις προπονήσεις γεννηθέντων 2010-2014 

 -  Το προπονητικό πρόγραμμα όλων των τμημάτων έχει καθοριστεί από τους προπονητές και τους γυμναστές της Ακαδημίας μας.  

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ



Η Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy ανακοινώνει την έναρξη προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής για την περίοδο 2020-2021. 

Το Εφηβικό και το Παιδικό θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, ενώ οι Νεάνιδες και Κορασίδες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 24 Αυγούστου. 

Η Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy εύχεται καλή αρχή σε όλους, χωρίς τραυματισμούς και με όρεξη για δουλειά!


Σε μία πολύ σημαντική συμφωνία συνεργασίας των γυναικείων τμημάτων τους προχώρησαν η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων και ο Γ.Σ. Μενεμένης.

Έτσι λοιπόν, όλα τα κορίτσια των δύο ομάδων θα ανήκουν στην Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων BC Academy και όταν θα συμπληρώνουν την ηλικία για να αγωνιστούν από τις Νεάνιδες στην κατηγορία Γυναικών, θα μεταπηδούν στον Γ.Σ. Μενεμένης. Ακόμα, θα έχουν την ευκαιρία όποια κορίτσια το αξίζουν αγωνιστικά, να προπονούνται με το γυναικείο τμήμα κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Νέα προοπτική για τα κορίτσια

Σκοπός της συνεργασίας είναι να δημιουργηθεί η προοπτική σε όλα τα κορίτσια που συμμετέχουν στις Ακαδημίες της Ελπίδας, να μπορούν να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο.
Υπεύθυνος προπονητής στα δύο τμήματα θα είναι ο Σταύρος Γουναρίδης, σε συνεργασία με τον Χρήστο Σάββα, προπονητή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Μενεμένης, ενώ τα τμήματα θα πλαισιώσουν και άλλοι προπονητές.

Η έναρξη προετοιμασίας των δύο καινούργιων τμημάτων συνεργασίας θα είναι η Δευτέρα 24/08.




Ο υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του συλλόγου Σταύρος
 Γουναρίδης, μίλησε για την πρόοδο που υπάρχει στα τμήματα υποδομής, ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις παροχές που προσφέρει η Ελπίς Αμπελοκήπων BC  Academy  στους νεαρούς αθλητές, καθώς και στο μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από τη στελέχωση της ανδρικής ομάδας με παιδιά από τα τμήματα υποδομής .

 
Τι είπε ο Σταύρος Γουναρίδης: 

"Έχουμε μια αύξηση των αθλητών στην ακαδημία η οποία προήλθε μέσα από συστηματική δουλειά, σωστό προγραμματισμό παρέχοντας βασικές υπηρεσίες στα παιδιά και στους γονείς . Η στελέχωση του προπονητικού team έγινε με προπονητές που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο πλάνο της ομάδας . Διαθέτουμε προπονητές που είναι χρόνια στο χώρο και προπονητές από τα ΤΕΦΑΑ με μεγάλη εμπειρία στα τμήματα υποδομής .
 
Βασικός στόχος είναι η παραγωγή αθλητών που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα του συλλόγου
 
Οι ακαδημίες είναι το Α και το Ω του συλλόγου
 
Σε αυτές τις ηλικίες δε μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα , αλλά η προσωπική βελτίωση του κάθε παιδιού και αυτό έχει περάσει σαν νοοτροπία στα παιδιά . Ξέρουν ότι μελλοντικά τα αποτελέσματα θα έρθουν αν δουλέψουν σωστά και βελτιωθούν σε βασικούς τομείς του μπάσκετ, αλλά και εμείς δε θέλουμε να αγχώνουμε τα παιδιά γιατί θέλουμε στο μέλλον να έχουν όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια στο κεφάλαιο του μπάσκετ και κυρίως να τους βοηθήσουμε να γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία . Το μεγαλύτερο κέρδος για εμάς είναι το παιδί να έρχεται και να ξαναέρχεται στο γήπεδο και να χαίρεται που είναι μαζί μας .
 
Υπάρχει και πρόγραμμα με δράσεις .
 
Παρέχουμε στους αθλητές πολλά events  ( Σεμινάρια , Ημερίδες , Εκδρομές για φιλικά κ.τ.λ. ) , Happenings ,  ενώ προγραμματίζουμε Camp  και Κατασκήνωση.
 
Κάνουμε πολλά φιλικά παιχνίδια για όλα τα τμήματα , κάθε Σαββατοκύριακο με διάφορες ακαδημίες .
 
Παρέχουμε στα παιδιά Φυσιοθεραπευτή , Ψυχολόγο ( Μηνιαίες συναντήσεις , Ημερίδες) , Διατροφολόγο ( Ημερίδες)  και ατομική ασφάλιση . 
 
Έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστό τμήμα ενδυνάμωσης. 
 
Η ενδυνάμωση είναι στοιχείο καθοριστικό για την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών και αποτελεί συμπλήρωμα της προπόνησης , ατομικής τεχνικής και φυσικής κατάστασης . Οι προπονητές αξιολογώντας τις δυνατότητες κάθε νεαρού αθλητή , δημιουργούν το ατομικό αθλητικό τους προφίλ και ένα πρόγραμμα προσαρμωσμένο στις ατομικές τους ανάγκες. Το ασκησιολόγιο και η μεθοδολογία των ασκήσεων είναι ειδικά διαμορφωμένα και επιλεγμένα για τον κάθε αθλητή , ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδό του .
 
Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι το γηπεδικό. 
Είμαστε μια ακαδημία με περισσότερα από 150 παιδιά και οι ώρες προπόνησης είναι περιορισμένες και οι περισσότερες σε ακατάλληλες για προπόνηση ώρες .
Γίνεται μια πολύ οργανωμένη δουλειά , κάτι που δεν είναι εύκολο . πρέπει να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι . Αν ξεκινήσεις μια προσπάθεια , χωρίς την στήριξη της διοίκησης , αν δεν υπάρχει τεχνικός υπεύθυνος να καθοδηγεί τους προπονητές με ένα κοινό πρόγραμμα δε γίνεται τίποτα . Πρέπει να πείσεις τους προπονητές πως πρώτος στόχος είναι να μάθουν τα παιδιά το άθλημα και όχι τη νίκη .
 
Γενικά προσπαθούμε συνέχεια να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες στα παιδιά της ακαδημίας μας. 
 
Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων αποχαιρετά μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν (2019-20). Η φετινή χρονιά δυστυχώς δεν έκλεισε ομαλά λόγω της πανδημίας του covid-19 και όπως όλοι στο χώρο του μπάσκετ, αναγκαστήκαμε και κλείσαμε την φετινή χρονιά «απότομα», χωρίς να προλάβουμε να σας αποχαιρετίσουμε από κοντά όπως κάναμε κάθε χρόνο με την καθιερωμένη καλοκαιρινή μας γιορτή.

Αυτό για το οποίο αισθανόμαστε δικαιωμένοι, είναι η οργάνωση των Ακαδημιών μας κι εφέτος. Πάνω από 150 παιδιά στο σύνολό τους, αγόρια και κορίτσια, συμμετείχαν στις προπονήσεις και στις εκδηλώσεις των Ακαδημιών του συλλόγου και ευχόμαστε μια ανάλογη συμμετοχή και τη νέα αγωνιστική χρονιά.



Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων από τη φετινή χρονιά παρουσιάζει το νέο Πρόγραμμα Ατομικής Βελτίωσης, που θα υλοποιηθεί από τις 6 έως 10 Ιουλίου.  
 
Μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εκμάθησης των βασικών του Basketball σύμφωνα με τις αγωνιστικές ανάγκες του κάθε αθλητή, και υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου προπονητή των Τμημάτων Υποδομής Σταύρου Γουναρίδη, η Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy δίνει την δυνατότητα στους αθλητές και αθλήτριες της, όπως επίσης και σε αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμή της αλλά ενδιαφέρονται για την ατομική τους βελτίωση, να αναπτύξουν τις τεχνικές και αθλητικές ικανότητες που χρειάζονται για την βελτίωση των δεξιοτήτων και γενικότερα της απόδοσης τους.  
 
ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ
 
• Αθλητές των αναπτυξιακών ηλικιών της Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy γεννημένοι από το 2009 και μεγαλύτεροι.
• Αθλητές που δεν ανήκουν στην Ακαδημία της Ελπίδας Αμπελοκήπων BC Academy.
 
Γκρουπ Προπόνησης (4-6 άτομα)
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εγγραφές καλώντας στο τηλέφωνο 6932132614.
 
Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες, από την Τρίτη 9 Ιουνίου οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας μας άρχισαν τις προπονήσεις.
Η Ελπίς Αμπελοκήπων BC Academy δίνει πάντα έμφαση στην υγεία των αθλητών και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει να πορεύεται, διασφαλίζοντας τις σωστές συνθήκες προπόνησης, υγιεινής και προετοιμασίας των παιδιών μας που επανήλθαν στο παιχνίδι που αγαπούν!
Η Ακαδημία μας όλο αυτό των διάστημα εναρμονίστηκε πλήρως με τις αποφάσεις των αρμόδιων αρχών για την προφύλαξη και την ασφάλεια των αθλητών και προπονητών.
 
Έχοντας συχνή επικοινωνία η διοικητική ομάδα και με αίσθημα ευθύνης, με βάση τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα των αρμοδίων αρχών, με στόχο την προφύλαξη από τον Covid-19 προχώρησε άμεσα και σχεδόν από την πρώτη ημέρα που δόθηκε η δυνατότητα (01/06) στην επανέναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας και για τα τμήματα Εφηβικό-Παιδικό & Προπαιδικό, προχωρώντας στις κάτωθι ενέργειες προκειμένου να συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο στην ασφάλεια των αθλητών της:
Είχαν ενημερωθεί όλοι οι προπονητές για τις διαδικασίες αλλά και τις προδιαγραφές που πρέπει να τηρούνται στις προπονήσεις
Υπήρξαν αναρτημένες σε εμφανή σημεία οδηγίες προς όλους τους εμπλεκόμενους (Προπονητές - Αθλητές)
Τοποθέτησε αντισηπτικά στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου για τους αθλητές - προπονητές
Ενημέρωνε διαρκώς όλους τους αθλητές για τα νέα δεδομένα της προπόνησης (μη χρήση αποδυτηρίων, αποφυγή συγχρωτισμού κατά την προσέλευση - αποχώρηση κ.λπ.)
Μέλη της διοίκησης αλλά και η τεχνική διεύθυνση ήταν παρόντες στην επανέναρξη των προπονήσεων προκειμένου να διασφαλίσουν την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας.
 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
"ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ"





















Την επιστροφή στις προπονήσεις έπειτα από την άρση των μέτρων και τις τελευταίες κοινές υπουργικές αποφάσεις έκανε σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Oι αθλητές του Εφηβικού,Παιδικού & Προπαιδικού τμήματος από 13 χρονών και άνω υπό τις οδηγίες του κόουτς Βαρυτιμίδη, επέστρεψαν στις προπονήσεις, ακολουθώντας επακριβώς τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σχετικά με την ασφαλή άσκηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στην επανέναρξη των προπονήσεων, η Ακαδημία έχει ήδη μεριμνήσει για την προμήθεια απολυμαντικού υλικού και παράλληλα θα εφαρμοστεί η αυστηρή διαδικασία που προβλέπεται από τις αρμόδιες αρχές με απόλυτη τυπικότητα και αυστηρότητα, δίχως καμία παρέκκλιση.

Μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσει και ανακοίνωση για την έναρξη όλων των τμημάτων της Ακαδημίας.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας έχουν ενημερωθεί σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν για την επανέναρξη των προπονήσεων όλων των τμημάτων και πλέον μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση.

Η Ακαδημία μπάσκετ ανακοινώνει δοκιμαστικές προπονήσεις, για νεαρούς αθλητές γεννηθέντες το 2004, 2005 & 2006 που θα στελεχώσουν τα τμήματα παιδικού και εφηβικού.
Οι προπονήσεις θα γίνονται στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων κάθε Δευτέρα 4.30μμ-5.30μμ,Τρίτη 5μμ-6μμ & Πέμπτη 6μμ-7μμ.
Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο προπονητή των τμημάτων μπάσκετ κ.Γουναρίδη Σταύρο στο τηλ 6932132614.

Με αίσθημα ευθύνης έναντι των νεαρών αθλητών/αθλητριών μας και των οικογενειών τους και πλήρως εναρμονισμένοι με την απόφαση του Υπουργού Υγείας για το κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας μας, προχωρούμε στην αναβολή των προπονήσεων ΟΛΩΝ των Τμημάτων Υποδομής Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα (από σήμερα Τετάρτη 11/3 και για 15 ημέρες, έως Τετάρτη 25/3).
 
Ευελπιστούμε στην κατανόηση όλων των γονέων σ’ αυτήν μας την απόφαση, η οποία πάρθηκε με αποκλειστικό γνώμονα το γεγονός ότι η υγεία των παιδιών μας αποτελεί τη μέγιστη προτεραιότητά μας.
 

Εκ της Διεύθυνσης των Τμημάτων Υποδομής Μπάσκετ

Φιλικές αναμετρήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για την ακαδημία μπάσκετ της Ελπίδας.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο (07/03) οι αθλητές του τμήματος Προμίνι 1 έπαιξαν στην Νεάπολη με την ακαδημία του ΠΚ Νεάπολης και σειρά πήρε το τμήμα Μπαμπίνι με το αντίστοιχο τμήμα, ενώ την Κυριακή (08/03) το τμήμα Προμίνι αντιμετώπισε εκτός έδρας την ακαδημία του ΕΟ Σταυρούπολης.
Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και πρόσφεραν ευχάριστες στιγμές στους γονείς τους και γενικότερα στον φίλαθλο κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες.

Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας ευχαριστεί τις αντίστοιχες του ΠΚ Νεάπολης και του ΕΟ Σταυρούπολης για τα φιλικά με την ομάδα μας.









Σας γνωρίζουμε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσουν τα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ αυτό το Σαββατοκύριακο (07-08/03) καθώς και την έναρξη του Τουρνουά της ΕΚΑΣΘ με την συμμετοχή των τμημάτων Προπαιδικό, Μίνι Αγοριών & Κοριτσιών.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να χαρούν την συμμετοχή τους στο Τουρνουά και να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία από τα παιχνίδια, αφού οι διοργανώσεις αυτές είναι μια χαρούμενη γιορτή.

Ευχόμαστε από τους αγώνες αυτούς, κερδισμένος να είναι ο αθλητισμός.

Σας γνωρίζουμε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσουν τα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ αυτό το Σαββατοκύριακο (22-23/02).


Το τμήμα μίνι της Ελπίδας και το αντίστοιχο της ΕΚ Σταυρούπολης έδωσαν φιλικό αγώνα την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο κλειστό της Ηλιούπολης.
Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι τα παιδιά και των δυο ομάδων πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, το οποίο ευχαριστήθηκαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι θεατές. 
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! 



























Την ευκαιρία να  επισκεφθούν το νέο κατάστημα της χορηγού εταιρείας «ΚΥΑΝΑ», το οποίο βρίσκεται στην οδό Ίωνος Δραγούμη 23, είχαν τα μέλη της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Τους αθλητές και τις αθλήτριες υποδέχθηκε στο κατάστημα ο διευθυντής της εταιρείας, Γιάννης Βασιλειάδης. Οι αθλητές της Ελπίδας και οι γονείς τους δοκίμασαν τα είδη του καταστήματος, ενώ οι συνοδοί τους, ο  κ. Γουναρίδης και η έφορος του τμήματος κ. Δέσποινα Ξαντινίδου ευχαρίστησαν τους υπεύθυνους της εταιρείας για τη χορηγία τους, σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουν όλες οι ομάδες σε όλα τα αθλήματα.

Μοιράστηκαν πολλά δώρα στα παιδιά και στους γονείς τους από τον χορηγό, αλλά και εκπτωτικές κάρτες για τα μέλη του Συλλόγου, ενώ οι υπεύθυνοι της Ελπίδας έδωσαν αναμνηστικά του Συλλόγου καθώς και στολές με την επωνυμία του χορηγού «ΚΥΑΝΑ».









Φιλικές αναμετρήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για την ακαδημία μπάσκετ της Ελπίδας.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (25/1) οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του τμήματος ΜΙΝΙ έπαιξαν στις Συκιές με την ακαδημία του ΒΑΟ και σειρά πήρε το τμήμα Προμίνι 1 με το αντίστοιχο τμήμα του ΒΑΟ, ενώ την Κυριακή (26/1) το τμήμα Κοριτσιών αντιμετώπισε εκτός έδρας την ακαδημία του Παναθλητικού Συκεών.

Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας ευχαριστεί τις αντίστοιχες του ΒΑΟ και του Παναθλητικού Συκεών για τα φιλικά με την ομάδα μας.

















Ένα μέρος της ακαδημίας μπάσκετ της Ελπίδας το Σάββατο 18/01 παρακολούθησε το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι της Α1 BASKET LEAGUE μεταξύ ΠΑΟΚ και Ιωνικού Νίκαιας.

Τα παιδιά της ακαδημίας μας συνοδευόμενα από τους προπονητές τους, μέλος της διοίκησης αλλά και γονείς-συνοδούς, βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena και  είχαν την ευκαιρία να νιώσουν την ατμόσφαιρα ενός αγώνα Α1 Εθνικής κατηγορίας, να δουν από κοντά πώς αγωνίζονται αθλητές υψηλού επιπέδου αλλά και να περάσουν όμορφες στιγμές.

Στο τέλος του αγώνα επισκέφθηκαν την μπουτίκ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έβγαλαν φωτογραφίες και πήραν αυτόγραφα από τους παίκτες. Όλοι πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα και έφυγαν κατενθουσιασμένοι.

Η Ελπίς Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο επικοινωνίας  κ. Παναγιώτη Χορόζογλου για τη φιλοξενία και  ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες.











Φιλικές αναμετρήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για την ακαδημία μπάσκετ της Ελπίδας.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο (18/01) οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του τμήματος Προμίνι έπαιξαν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με την ακαδημία του ΔΑΣΩ, ενώ την Κυριακή (19/01) το Προμίνι 1 αντιμετώπισε εκτός έδρας την ακαδημία του ΕΟ Σταυρούπολης.

Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας ευχαριστεί τις αντίστοιχες του ΔΑΣΩ και του ΕΟΣ για τα φιλικά με την ομάδα μας.











Φιλικούς αγώνες θα δώσουν τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 18/01 (09:00, ΕΑΚ Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - ΑΣ Ωραιόκαστρο (ΠΡΟΜΙΝΙ)

Κυριακή 19/01 (10:00, ΕΑΚ Σταυρούπολης): ΕΟΣ - ΑΣ Ελπίς (ΠΡΟΜΙΝΙ 1)

Μια ακόμη φανταστική εμπειρία βιώσανε τα παιδιά και οι γονείς της Ακαδημίας Μπάσκετ -πέρσι ταξίδεψαν στην Αθήνα- στο καθιερωμένο πλέον ετήσιο ταξίδι τους.

Προορισμός του ταξιδιού η Λάρισα που την περίοδο των Εορτών είναι πραγματικά υπέροχη.

Η αποστολή της ομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί από τούς Αμπελόκηπους, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου και έφτασε στη Λάρισα έτοιμη για το πρώτο φιλικό παιχνίδι όπου τα τμήματα της(Μίνι - Προμίνι και Μπαμπίνι) αντιμετώπισαν με την σειρά τα αντίστοιχα τμήματα της Sports Academy.
Το μεσημέρι κατέλυσε στο φιλόξενο ξενοδοχείο Grant Hotel.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας το τμήμα Μίνι αντιμετώπισε το αντίστοιχο τμήμα του Κεραυνού Λάρισας και αφού επέστρεψε στο ξενοδοχείο, όλη η αποστολή της εκδρομής επισκέφθηκε το 'Πάρκο των Ευχών' όπου τα παιδιά πραγματικά διασκέδασαν με το παραπάνω και έφυγαν ενθουσιασμένα!

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 5 Ιανουαρίου, το πρωί η αποστολή της Ακαδημίας μας φιλοξενήθηκε από την Ακαδημία του Γ. Σ Νίκαιας Λάρισας με τα τμήματα του οποίου δόθηκαν πολύ ανταγωνιστικοί και συναρπαστικοί φιλικοί αγώνες.

Το μεσημέρι της Κυριακής η αποστολή ξεκίνησε για την Θεσσαλονίκη όπου επέστρεψε νωρίς το απόγευμα με τα παιδιά, τους γονείς και όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ να είναι κατενθουσιασμένα με την συγκεκριμένη εκδρομή.

Η Ελπίς Αμπελοκήπων ευχαριστεί τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδρομή, τους γονείς που εμπιστεύονται τις εκδηλώσεις της ομάδας,τους υπεύθυνους του Πάρκου των Ευχών και το ξενοδοχείο Grant Hotel για την άψογη συνεργασία και την βοήθεια που μας πρόσφεραν.

Επίσης τους αθλητικούς συλλόγους, Sports Academy, Κεραυνό Λάρισας και Γ. Σ Νίκαιας Λάρισας καθώς και τους υπεύθυνους προπονητές κ.Βάιο Θεοδωρόπουλο, κ.Λαλάκη Γιάννη και κ.Παπαναστασίου Τέλη για την άψογη φιλοξενία τους.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές αυτής της εκδρομής!

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους!


 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/12 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ  που διοργάνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων & τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ με την συνεργασία του Πρωτέα Κορδελιού, για το ‘’Χαμόγελο Του Παιδιού’’.

Συλλέχθηκαν  αρκετά  τρόφιμα  από  όλους  τους  συμμετέχοντες  και  όχι  μόνο, που στήριξαν  το  τουρνουά  και   έτσι  προσφέραμε  μια σημαντική  βοήθεια  στους συνανθρώπους  μας   που  την  έχουν  ανάγκη  αυτές  τις  Άγιες μέρες.

Η  προσφορά  και  η  αλληλεγγύη  στον  συνάνθρωπο, η  ανιδιοτελής  εργασία  και  βοήθεια μελών της κοινωνίας  μας  που  έχουν  ανάγκη, αλλά και  η  στήριξη  των ανθρώπων  που λειτουργούν  γι αυτό  το  σκοπό, πιστεύουμε  ότι  είναι  ο  μόνος  δρόμος  να φτιάξουμε  μια καλύτερη κοινωνία. Για  τον  Σύλλογό  μας  αυτό  δεν  είναι  επιλογή, αλλά  ύψιστο  καθήκον.

Ευχαριστούμε  λοιπόν  θερμά  όλους  όσους πήραν  μέρος  σε αυτό το Τουρνουά, αθλητές,γονείς,προπονητές,όλους  όσους  στήριξαν  την προσπάθειά μας  για να πραγματοποιηθεί  η  εκδήλωση, την παρουσία  του  Αθλητικού  Συλλόγου  GIPSY  KINGS  με  την  συνεισφορά  τους  σε τρόφιμα.

Τα  Φροντιστήρια  Ξένων   Γλωσσών  ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ  από  τους  πρωτεργάτες  του τουρνουά, αλλά  και  τον  Πρωτέα Κορδελιού  για  την συμμετοχή  του  και  την  άμεση ανταπόκριση  και  υποστήριξή  του.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους, την εκπρόσωπο του ‘’Χαμόγελου του Παιδιού’’ κα. Σιργκάνη Εύα η οποία παρέλαβε τιμητική πλακέτα  απΌ  τον κ. Αντωνιάδη Αθανάσιο  των  Φροντιστηρίων  Ξένων  Γλωσσών ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ  για  την ανιδιοτελή  προσφορά  του Συλλόγου  στην  κοινωνία, τον  Αντιδήμαρχο  Αθλητισμού &  Ν.Γενιάς  του  Δήμου  Αμπελοκήπων-Μενεμένης  κ. Φουκίδη  Απόστολο  και  τον Πρόεδρο της  ΕΚΑΣΘ  κ.Λόρτο  ο  οποίος  παρέλαβε  τιμητική  πλακέτα  για την μακρόχρονη προσφορά  της  Ένωσης  στην  καλαθοσφαίριση  και στον  Αθλητισμό  γενικότερα, αλλά  και  τους  Προέδρους  των  δύο  Συλλόγων, της  Ελπίδας  Αμπελοκήπων  κ. Σταυρίδη Απόστολο  &  του Πρωτέα  Κορδελιού  κ. Βατό Δημήριο  καθώς  και  στα μέλη του  Δ.Σ.  των συλλόγων.

Ανανεώνουμε  το  ραντεβού μας  για  του χρόνου, ευχόμενοι  σε όλους καλή  και δημιουργική  χρονιά  με υγεία, αγάπη, φιλία και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο.

Στιγμιότυπα από το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ, με τον φακό του Imagecreation.gr:


 



























 

 

 

Φιλικά παιχνίδια με τον Αίαντα Ευόσμου, την Κυριακή 15/12, περιλάμβανε το πρόγραμμα της Aκαδημίας Mπάσκετ της Ελπίδας.

Το ΔΑΚ Ευόσμου κατακλύστηκε από νεαρούς αθλητές και φίλους του αθλήματος. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν πολύ όμορφα και ανταγωνιστικά παιχνίδια. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από συγγενείς και φίλους τους στην κερκίδα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας ευχαριστεί τον Αίαντα Ευόσμου για την φιλοξενία.









Σειρά φιλικών αγώνων θα δώσουν τα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας την Κυριακή 15/12.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:



Στις Συκιές φιλοξενήθηκαν για φιλικούς αγώνες τα τμήματα υποδομής της Ελπίς Αμπελοκήπων με στόχο την απόλαυση του παιχνιδιού, της άθλησης και της εμπέδωσης όσων δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις.

Αγωνίστηκαν τα τμήματα: Μπαμπίνι ,Προμίνι και το τμήμα Κοριτσιών.

Το τμήμα Μίνι αγωνίστηκε στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με την ομάδα της ΔΕΚΑ Ευόσμου.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, χάρηκαν τις αναμετρήσεις και χειροκροτήθηκαν από συγγενείς και φίλους τους στην κερκίδα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Στις διακοπές των Εορτών 4 & 5 Ιανουαρίου η Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίδας θα πραγματοποιήσει διήμερο ταξίδι στην Λάρισα για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων αλλά και για δώσει την ευκαιρία στα παιδιά και τους γονείς να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν!







Φέτος τις Γιορτές ο προορισμός των μικρών μας αθλητών είναι η Λάρισα!
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 & ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!
Φιλικά παιχνίδια με τον Γ.Σ ΝΙΚΑΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ & συλλόγους της περιοχής.
Επίσκεψη και διασκέδαση στο Πάρκο των Ευχών!
Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της διήμερης Εορταστικής εκδρομής και ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!
Στην εκδρομή θα πάρουν μέρος γεννηθέντες από το 2006 έως 2013!

Δηλώσεις συμμετοχής στους υπεύθυνους του τμήματος μπάσκετ ή στο τηλ: 6932132614

 

 

 

Στο Καλοχώρι και στην Ηλιούπολη φιλοξενήθηκαν για φιλικούς αγώνες τα τμήματα υποδομής της Ελπίς Αμπελοκήπων. Αγωνίστηκαν τα τμήματα: Μπαμπίνι, Προμίνι 1, Προμίνι, Μίνι και το τμήμα Κοριτσιών. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και πρόσφεραν ευχάριστες στιγμές στους γονείς τους και γενικότερα στον φίλαθλο κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες.

Στις διακοπές των Εορτών 4 & 5 Ιανουαρίου η Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίδας θα πραγματοποιήσει διήμερο ταξίδι στην Λάρισα για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων αλλά και για δώσει την ευκαιρία στα παιδιά και τους γονείς να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν!




















Μία σειρά φιλικών αγώνων θα δώσουν τα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, το τμήμα Μίνι θα αγωνιστεί το Σάββατο (23/11) απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΒΑΟ στις Συκιές, ενώ την Κυριακή (24/11) θα υπάρχει αγωνιστική δράση σε δύο γήπεδα: Οι ομάδες Μίνι, Μπαμπίνι και Κοριτσιών θα φιλοξενηθούν από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου και ταυτόχρονα τα τμήματα Προμίνι και Προμίνι 1 θα βρεθούν στο ΔΑΚ Ηλιούπολης για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στην ΕΚ Σταυρούπολη.

Το Σάββατο 16/11 και την Κυριακή 17/11 τα τμήματα της Ακαδημίας μπάσκετ (Μίνι, Προμίνι, Προμίνι 1, Μπαμπίνι) έδωσαν πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα των Ακαδημιών της Νεάπολης και του ΒΑΟ.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο τα τμήματα Μίνι, Προμίνι 1 και Μπαμπίνι αγωνίστηκαν στη Νεάπολη με το ΠΚ Νεάπολης και την Κυριακή το Προμίνι αγωνίστηκε στις Συκιές αντιμέτωπη με το αντίστοιχο τμήμα του ΒΑΟ. Στα δυο γήπεδα έγιναν πολύ όμορφα παιχνίδια, σε αθλητικό πλαίσιο  με τους μικρούς αθλητές να χαίρονται την συμμετοχή τους και να προσφέρουν πολύ ωραίο μπασκετικό θέαμα στους γονείς και τους φίλους του αθλήματος.

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία και την αγωνιστική συνάντηση τα δυο σωματεία του ΠΚ Νεάπολης και του ΒΑΟ.

 

 


Γεμάτο φιλικά παιχνίδια θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για τις Ακαδημίες Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Το Σάββατο (16/11) από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι, οι μικροί αθλητές της Ελπίδας θα δώσουν μία σειρά από φιλικά στη Νεάπολη, απέναντι στον ΣΑΠΚ Νεάπολης, ενώ την  Κυριακή (17/11) θα ακολουθήσει μία ακόμη φιλική αναμέτρηση, στο γήπεδο του ΒΑΟ στις Συκιές.

Καλούς αγώνες και καλή διασκέδαση σε όλους τους μικρούς μπασκετμπολίστες!

 

Πολύ όμορφα φιλικά παιχνίδια μπάσκετ διεξήχθησαν το Σάββατο (02/11) στο κλειστό γήπεδο Ευκαρπίας μεταξύ των τμημάτων προμίνι, μίνι, προμίνι 1, μπαμπίνι και το νεοσύστατο τμήμα κοριτσιών της Ελπίδας και τα αντίστοιχα τμήματα της Ευκαρπίας.

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον οι νεαροί παίκτες των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων τους. Άλλωστε στόχος αυτών των παιχνιδιών είναι μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό να μπορέσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα του μπάσκετ.

Η Ελπίδα ευχαριστεί την ακαδημία της Ευκαρπίας και τoυς προπονητές της για τη σειρά παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκαν.























Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, αγγίζοντας σχεδόν την πληρότητα σε όλα τα τμήματα.

Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας μας πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής, στον παρακάτω σύνδεσμο: http://dbapp.aselpis.gr/ilektroniki_egrafi , ή να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο προπονητή στο τηλέφωνο 6932132614.

Διευκρινίζεται ότι με την υποβολή της Φόρμας Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος δεν καταβάλλονται χρήματα.

Όσοι αθλητές και αθλήτριες, με έτος γέννησης από 2003 έως 2013, επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους είτε συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στην σελίδα Facebook του τμήματος Μπάσκετ (κουμπί «Εγγραφή»), είτε τηλεφωνικά στο 6932132614, είτε απευθείας μέσω του παρακάτω λινκ: http://dbapp.aselpis.gr/ilektroniki_egrafi

Με την υποβολή της «Φόρμας Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος» δεν καταβάλλονται χρήματα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προπονητή, στο τηλέφωνο 6932132614.



Αρχίζει αρχές Σεπτεμβρίου η νέα αγωνιστική σεζόν 2019-20 για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας μας και όσοι/ες αθλητές/αθλήτριες επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στο FB (κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ), τηλεφωνικά στο 6932132614 ή απευθείας μέσω του παρακάτω link (http://dbapp.aselpis.gr/ilektroniki_egrafi) και θα ενημερωθούν για την αποδοχή τους το χρονικό διάστημα 12-30/08/2019.

Με την υποβολή της ΦΟΡΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ δεν καταβάλλονται χρήματα. Οι αθλητές/τριες που είναι ήδη μέλη της Ακαδημίας μας (σ.σ. ενεργά μέλη της περιόδου 2018-2019) θα λάβουν σχετική ειδοποίηση στο e-mail τους ή sms για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα προπονήσεων της περιόδου Σεπτέμβριος 2019 - Ιούνιος 2020.

Γενικές πληροφορίες

- Έχει καθοριστεί ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων για κάθε τμήμα και σύμφωνα με την ηλικιακή κατηγορία

- Στην συντριπτική πλειοψηφία των προπονήσεων (τέσσερις εβδομαδιαίως) συμμετέχουν δυο προπονητές/τμήμα και σε κάθε περίπτωση στις προπονήσεις γεννηθέντων 2009-2013.

- ΝΕΑ τμήματα κοριτσιών που έχουν γεννηθεί έως το 2011.

- Το προπονητικό πρόγραμμα της περιόδου 2019-2020 θα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου με εξαίρεση τα αγωνιστικά τμήματα που θα ξεκινήσουν προπονήσεις την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019.

- Οι παροχές προς τους/τις μικρούς/ες αθλητές/τριες είναι σε υψηλό επίπεδο, ενώ την ποιότητα των προπονήσεων εγγυάται το κορυφαίο και πολυπληθές προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας.

- Το ετήσιο κόστος συνδρομής ανέρχεται σε 160€ για ένα παιδί (πληρωμή σε τρεις μηνιαίες δόσεις)! Παρέχεται δυνατότητα ετήσιας εξόφλησης με έκπτωση(περισσότερες πληροφορίες στο κουμπί '' Υπηρεσίες '' στο FB!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προπονητή στο τηλέφωνο 6932132614.

Για αγόρια & κορίτσια ηλικίας 5 έως 16 ετών που για πρώτη φορά επιθυμούν να ενταχθούν στο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων BC μπορούν να υποβάλλουν και ηλεκτρονική «ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ», συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στη σελίδα μας στο FB( Ελπίς Αμπελοκήπων BC) στο κουμπί Εγγραφή, είτε απευθείας μέσω του παρακάτω link -> http://dbapp.aselpis.gr/ilektroniki_egrafi 

Κάθε ενδιαφερόμενος θα λάβει απάντηση με e-mail ή τηλεφωνικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, στο τηλέφωνο 6948874770. 

Τελείωσαν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας για την τρέχουσα περίοδο 2018 - 2019. 

Η διοίκηση και οι προπονητές της Ακαδημίας εύχονται στους αθλητές και τους γονείς τους καλό καλοκαίρι , καλή ξεκούραση και να επανέλθουν με μεγάλη όρεξη στο ξεκίνημα της καινούργιας μπασκετικής χρονιάς 2019-2020. 

Την Παρασκευή 14/6 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Ακαδημίας μας για τη σεζόν 2018-2019, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την λειτουργίας της. 

Η εκδήλωση περιελάμβανε διαγωνιστικά παιχνίδια για όλα τα τμήματα, διαγωνισμούς τριπόντων & διπόντων για τους μεγαλύτερους, φιλικό επίδειξης για τα τμήματα Εφηβικού και Παιδικού υπό την καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου της Ακαδημίας των αθλητών! 

Είχαμε βραβεύσεις των νικητών και δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις κατηγορίες και απονομές πλακετών στους χορηγούς μας (AUTOCONTROL - ΕΜΠΟΡΊΑ ΠΟΤΩΝ ΑΦΟΙ ΜΑΣΤΑΚΑ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ε.ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΑ Ο ΠΟΔΗΛΆΤΗΣ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Α. ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ - ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΑΤΊΔΗΣ FRESH.) που μας στήριξαν καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τους Ευχαριστούμε Πολύ. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιώργος Κυριλίδης και η δημοτική σύμβουλος κα.Κική Ζωναρέλη. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους αθλητές μας και τους γονείς τους για την όμορφη χρονιά που μας χάρισαν, για τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη. 

Τέλος ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές της Ακαδημίας μας, με τους οποίους ανταλλάσουμε καθημερινά σκέψεις, εμπειρίες, ιδέες και αγωνίες, χωρίς την προσπάθεια των οποίων δε θα ήταν ποτέ δυνατόν να παρουσιάσουμε αυτό το καλό αποτέλεσμα! 

Καλό καλοκαίρι!! 


 

Αγαπητοί γονείς, φίλοι και φίλες,


Σας προσκαλούμε στην γιορτή λήξης των τμημάτων υποδομής μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14/6 στις 18.30μμ στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων όπου τα παιδιά θα δώσουν την τελευταία τους φετινή αθλητική παράσταση! 


Στις ασκήσεις επίδειξης θα πάρουν μέρος ΟΛΟΙ οι αθλητές της Ακαδημίας μας.
ΟΛΟΙ οι αθλητές θα πρέπει να φοράνε την στολή των αγώνων τους και να προσέλθουν στο γήπεδο 30' λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Πρόγραμμα εκδήλωσης: 
18.00-18.30 Συγκέντρωση αθλητών
18.30-18.45 Διπλό εφηβικό-παιδικό
18.45-19.00 Προμίνι διαγωνιστικό Λέι-απ νοκ άουτ
19.00-19.15 BABINI Σκυταλοδρομίες, Σούτ από διάφορες θέσεις
19.15-19.30 ΜΙΝΙ λέι-απ διαγωνιστικό δεξί-αριστερό σε 30'' 
19.30-19.45 Διαγωνισμός τριπόντων εφηβικό-παιδικό & σούτ
19.45-20.00 Διαγωνισμός βολών
20.00 Απονομές βραβείων & διπλωμάτων

Παρακαλούμε θερμά για την έγκαιρη προσέλευση αθλητών & γονέων για την ομαλή ροή και την έγκαιρη ολοκλήρωση της εκδήλωσης

Από την ακαδημία μπάσκετ του Πήγασου 24 φιλοξενήθηκαν το Σάββατο 25/5 στο κλειστό Γυμναστήριο της Κλεάνθους οι ακαδημίες μας (Μίνι-Προμίνι-Μπαμπίνι)

Οι δύο ομάδες έδωσαν τρεις αγώνες σε αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με της αναμέτρηση των Προμίνι όπου οι αθλητές μας άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. .

Στην συνέχεια αγωνίστηκαν οι αθλητές των Μπαμπίνι που προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους γονείς και τους φίλους του αθλήματος, που βρέθηκαν στις εξέδρες και οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με την αναμέτρηση των αθλητών του Μίνι που και αυτοί με την σειρά τους κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των γονέων τους.

Ήταν μία ακόμη αγωνιστική δράση της ακαδημίας μας που έδωσε την δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν και να χαρούν το άθλημα που αγαπούν. Επίσης έδωσε την δυνατότητα στους προπονητές να δουν τα παιδιά σε αγωνιστικές συνθήκες και να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο των αθλητών τους.

Την Κυριακή 19/05/2019 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά 3on3 που διοργάνωσε ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
 
Η συμμετοχή των αθλητών μας στους αγώνες με τις περισσότερες νίκες σε όλες τις κατηγορίες και των γονέων τους που παρακολούθησαν την διοργάνωση ήταν μεγάλη και νοιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε, όπως και τους αθλητές μας που βοήθησαν με την παρουσία τους ως Διαιτητές στους περισσότερους αγώνες. 
Να ευχαριστήσουμε και τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Γραφείο Αθλητισμού) για την πρόσκληση του συλλόγου μας στο Τουρνουά... και του χρόνου!
 
 
 
 
 
 
🏀Δωρεάν δοκιμαστικά ,από τώρα και μέχρι 15 Ιουνίου, έλα να δοκιμάσεις το αγαπημένο σου άθλημα μαζί μας. 
🏀Τμήματα Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων, Μίνι, Προμίνι και Μπαμπίνι 
🏀 Έλα, δοκίμασε δωρεάν για ένα μήνα και αυτόματα κέρδισε έκπτωση στην ετήσια εγγραφή της νέας χρονιάς. Φέρε και έναν φίλο σου ή μία φίλη σου και κερδίστε ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση. 
🏀Γίνε η ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ του μπάσκετ 
🏀Στείλε μήνυμα στη σελίδα μας στο FB για πληροφορίες ή τηλεφωνικά στο 6948874770 & 6999265603. 
🏀 Σας περιμένουμε! 
 
 
Φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα Ακαδημιών του Ολύμπου Κορδελιού έδωσαν οι ακαδημίες μας την Κυριακή 12/5 και οι μικροί αθλητές ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους αφήνοντας υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον.Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό και οι μικροί αθλητές κέρδισαν σπουδαίες εμπειρίες και διασκέδασαν το παιχνίδι.
 
Συγχαρητήρια σε όλους. 
 
 
Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε αγωνιστική δράση επιφύλαξε το διήμερο 11-12/5 για τους μικρούς αθλητές των προαγωνιστικών τμημάτων της Ελπίς Αμπελοκήπων BC. 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τμημάτων Προπαιδικού και Μίνι του συλλόγου μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5 (Προπαιδικό)

Αγ.Γεώργιος Νεοχωρούδας-Ελπίς Αμπελοκήπων  44-84

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5 (Μίνι)

Ελπίς Αμπελοκήπων-ΕΟΣ   23-59

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.
 
 
Πλούσια αγωνιστική δράση επιφύλαξε το διήμερο 4-5/5 για τους μικρούς αθλητές των προαγωνιστικών τμημάτων της Ελπίς Αμπελοκήπων BC.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τμημάτων Προπαιδικού και Μίνι του συλλόγου μας.
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 4/5 (Προπαιδικό)
 
Ελπίς Αμπελοκήπων – Γαλαξίας Αδένδρου 102-40
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 5/5 (Μίνι)
 
Μ.Αλέξανδρος Καλ - Ελπίς Αμπελοκήπων 75-40
 
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.
 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1st Easter Baskeball Camp που διοργάνωσε η ακαδημία Ελπίς Αμπελοκήπων BC στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ με την παρουσία των γονέων και φίλων του μπάσκετ ενώ οι υπεύθυνοι της ακαδημίας επιφύλαξαν και μια έκπληξη καθώς την δεύτερη μέρα του camp απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε στούς αθλητές ο καλαθοσφαιριστής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Θεόδωρος Ζάρας ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση του Τεχνικού Διευθυντή κ.Αστέριου Γκούμα και παραβρέθηκε στην κορυφαία μπασκετική εκδήλωση στούς Αμπελόκηπους .
 
Στο camp που διήρκεσε από 22/4 έως 23/4 συμμετείχαν πάνω από 40 παιδιά που έζησαν δύο ημέρες γεμάτες μπάσκετ.
 
Οι εκκολαπτόμενοι μπασκετμπολίστες είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν υπό τις εντολές του επικεφαλής κόουτς κ.Σταύρο Γουναρίδη καθώς επίσης και ένα επιτελείο έμπειρων προπονητών και να πάρουν εικόνες από προπονήσεις υψηλού επιπέδου,που γίνονται από επαγγελματίες αθλητές του είδους.
Το πρόγραμμα ήταν χωρισμένο σε δυο μέρη που είχαν να κάνουν με στατικό ball handling, Ball handling & τελειώματα, πάσα, εκμάθηση σουτ, ξεμαρκαρίσματα, βασική στάση, και φυσική κατάσταση.
 
Το camp ολοκληρώθηκε με επιτυχία με δεκάδες παιδιά να φεύγουν με περισσότερες εμπειρίες και σίγουρα περισσότερα χαμόγελα.
 
Στη δεύτερη μέρα του camp & στην τελετή λήξης/Απονομών μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου,ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Σουσλόγλου Νικόλαος,ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ.Πάντσης Θωμάς και ο κ.Αντωνιάδης Σάκης εκπρόσωπος του χορηγού του basketball camp ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ε.ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ.
 
Να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Οι προπονητές Τάσος Μαυροκεφαλίδης,Γεροντίδης Μάκης,Μπίκης Παναγιώτης,ο φυσικοθεραπευτής Μάριος του ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΜΠΟΥΔΟΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ήταν δίπλα στα παιδιά και τις δύο μέρες, να ευχαριστήσουμε τα παιδιά από την εταιρεία NIKE που εθελοντικά βοήθησαν και τις δύο μέρες.
 
Θερμές ευχαριστίες στον Χορηγό μας το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ε.ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, το ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΜΠΟΥΔΟΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του 1ου BASKETBALL EASTER CAMP που διεξάγεται στους χώρους του ΕΑΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ και διοργανώνει η Ελπίς Αμπελοκήπων BC. 
 
Τα παιδιά με ενθουσιασμό ακολούθησαν το πρόγραμμα, που είχε ετοιμάσει η ομάδα προπονητών και περιελάβανε σταθμούς ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία στην οποία είχαν χωριστεί. 
 
Οι σταθμοί περιείχαν εκμάθηση βασικών στοιχείων μπάσκετ, αμυντικές και επιθετικές συνεργασίες,passing, ball handling, βελτίωση εκρηκτικότητας, reaction και ιδιοδεκτικότητας (Ιδιοδεκτικότητα είναι η αντίληψη αίσθησης της κίνησης του σώματος, η αίσθηση συνειδητοποίησης των μυών και η αντίληψη των λειτουργιών τους από το άτομο και εν γένει η γνώση του πού και με ποιόν τρόπο βρίσκεται το σώμα μας στο χώρο και με ποιόν τρόπο κινείται σε αυτόν). 
 
Ακολούθησε διάλλειμα και φαγητό ενώ στο δεύτερο μέρος τα παιδιά έκαναν ασκήσεις συνεργασίας και συμμετείχαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια παρακολούθησαν video και μίλησαν με την ψυχολόγο μας Μυρτώ Στάγκου! 
 
Το camp συνεχίζεται αύριο με την δεύτερη μέρα με τους τελικούς των διαγωνιστικών παιχνιδιών, ασκήσεις με έμφαση στο σουτ και τις βραβεύσεις! 
 
Αύριο θα μας τιμήσει με την παρουσία του ένας επαγγελματίας αθλητής του μπάσκετ έκπληξη! 
 
 
 
 
 
 
 

Αγωνιστική δράση μόνο για το τμήμα Μίνι της Ελπίς Αμπελοκήπων BC στο Κορδελιό.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την καλή αγωνιστική εμφάνιση του τμήματος.

Καλή συνέχεια!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/4
Α.Σ Όλυμπος-Ελπίς Αμπελοκήπων 25 - 23

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και χάρηκαν τους αγώνες στο Δηµοτικό κλειστό γυµναστήριο Κορδελιού με αντίπαλο τον Α.Σ Πρωτέας και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Οι νεαροί μας αθλητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων τους.

Άλλωστε στόχος αυτών των παιχνιδιών είναι μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό να μπορέσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα του μπάσκετ.

Ευχαριστούμε τον Α.Σ Πρωτέα για την άψογη φιλοξενία.

Συγχαρητήρια στις ομάδες για την πολύ ωραία εικόνα που έβγαλαν εντός και εκτός παρκέ.

 

Για 1η χρονιά η Ελπίς Αμπελοκήπων BC διοργανώνει το δικό της Easter Basketball Camp,στο ΕΑΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ με στόχο να φέρει τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό και να τους διδάξει την ευγενή άμιλλα.
Στο 1ο Easter Basketball Camp οι αθλητές θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές του μπάσκετ, θα βελτιώσουν τις ατομικές τους ικανότητες και θα διασκεδάσουν, μαθαίνοντας το παιχνίδι, μέσα από πρόγραμμα που είναι εναρμονισμένο με την ηλικία και το επίπεδό τους.
Αναλυτικά οι ημερομηνίες του 1ου Easter Basketball Camp:
Δευτέρα 22 Απριλίου & Τρίτη 23 Απριλίου 2019
Ώρες διεξαγωγής του CAMP
10:00πμ – 14:00μμ
 
ΠΑΡΟΧΕΣ
 
• Δίπλωμα συμμετοχής
• Διεξαγωγή διαγωνιστικών παιχνιδιών με έπαθλα
• Επισκέψεις διακεκριμένων καλεσμένων με στόχο να συμβουλεύσουν τους νεαρούς αθλητές και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί τους
• Ελαφρύ φαγητό/Χυμό/Νερό
• Αναμνηστικό αθλητικό μπλουζάκι
 
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
30€/Άτομο
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλ.: 6948874770-6932132614
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πλούσιο θέαμα στα φιλικά παιχνίδια των τμημάτων της Ακαδημίας μας(Προμίνι & Μπαμπίνι) το Σαββατοκύριακο 06-07/4.
 
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και χάρηκαν τους αγώνες στο Δηµοτικό κλειστό γυµναστήριο Ευόσμου με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου (Μπαμπίνι) και ΕΑΚ Αμπελοκήπων (Προμίνι) με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου(Σάββατο) & Π.Σ Ευκαρπίας (Κυριακή) και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
 
Συγχαρητήρια σε όλους!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πλούσιο θέαμα στα φιλικά παιχνίδια των τμημάτων της Ακαδημίας μας(Προμίνι & Μπαμπίνι) το Σαββατοκύριακο 30-31/3.
 
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και χάρηκαν τους αγώνες στο Δηµοτικό κλειστό γυµναστήριο Ηλιούπολης με αντίπαλο την ΕΚ Σταυρούπολης (Μπαμπίνι) και ΕΑΚ Αμπελοκήπων με αντίπαλο τον Δήμο Συκεών (Προμίνι) και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
 
Οι νεαροί μας αθλητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων τους.
 
Άλλωστε στόχος αυτών των παιχνιδιών είναι μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό να μπορέσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα του μπάσκετ.
 
Συγχαρητήρια στις ομάδες για την πολύ ωραία εικόνα που έβγαλαν εντός και εκτός παρκέ.
 
 
 
 
Αγωνιστική δράση μόνο για το τμήμα Μίνι της Ελπίς Αμπελοκήπων BC στο Άδενδρο.
 
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την καλή αγωνιστική εμφάνιση του τμήματος.
 
Καλή συνέχεια!!!
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 31/3
 
Γαλαξίας Αδένδρου-Ελπίς Αμπελοκήπων 47 - 30
 
Πλούσια αγωνιστική δράση επιφύλαξε το διήμερο για τους μικρούς αθλητές των προαγωνιστικών τμημάτων της Ελπίς Αμπελοκήπων BC.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Προπαιδικού και Μίνι του συλλόγου μας:

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/3

Ελπίς Αμπελοκήπων - ΕΚ Σταυρούπολης 100 - 10

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/3

Ελπίς Αμπελοκήπων - ΕΚ Σταυρούπολης 41 - 31
 
Αγαπητοί-α γονείς & παιδιά,
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελπίς Αμπελοκήπων BC  θα πραγματοποιήσει Camp μπάσκετ τις ημερομηνίες 25/6 έως 2/7, στο πλαίσιο της αθλητικής προετοιμασίας και ανάπτυξης των φυσικών ικανοτήτων (ταχύτητας, δύναμης, ευλυγισίας, αντοχής κ.α) την καλοκαιρινή περίοδο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (Σεπτέμβριος 2019). Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με τους έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές του συλλόγου μας και όχι μόνο, ώστε να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ.
 
Στόχοι της συμμετοχής στην κατασκήνωση YUPPI CAMP εκτός από την αθλητική προετοιμασία των αθλητών είναι η διασκέδαση, η ξεγνοιασιά, η χαρά, η ατομική φροντίδα, η υπευθυνότητα, η κοινωνικοποίηση, η ομαδική συνεργασία και φυσικά οι ευχάριστες και αξέχαστες αναμνήσεις.
 
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή στην κατασκήνωση είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για την πλειονότητα των κατασκηνωτών μέσω του προγράμματος ΟΑΕΔ και των ασφαλιστικών ταμείων. Η συμμετοχή στο Camp είναι 35€ (Δεύτερο παιδί 30€) για όσους δηλώσουν συμμετοχή μέσω ΟΑΕΔ & 60€ μέσω ΤΑΜΕΙΩΝ (δεύτερο παιδί 50€).
 
Δηλώσεις Συμμετοχής, εκδήλωση ενδιαφέροντος ή ερωτήσεις σχετικά με την κατασκήνωση στο Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου Γκούμα Αστέριο τηλ: 6948874770, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
***ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ ΞΕΚΙΝΟΥΝ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ή ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΩΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ! 

Σας παραθέτουμε τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ
 
1)ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ
«Δικαιούχοι» του Προγράμματος είναι οι γονείς ή ασκούντες την επιμέλεια (ανάδοχοι, κηδεμόνες κ.ο.κ.) ωφελουμένων τέκνων, οι οποίοι έχουν πραγματικό οικογενειακό εισόδημα από κάθε πηγή, όπως αυτό εμφανίζεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα της ΔΟΥ φορολογικού έτους 2017, μέχρι 28.000€ κατ'ανώτατο όριο και παράλληλα:
α. το έτος 2017 πραγματοποίησαν ως εργαζόμενοι/ες με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου τουλάχιστον πενήντα (50) ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), με εισφορές πλήρεις ή μειωμένες.
ή
β. είναι άνεργοι/ες εγγεγραμμένοι/ες στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ με συνεχόμενο χρονικό διάστημα ανεργίας κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων τουλάχιστον τεσσάρων (4) μηνών.

«Ωφελούμενοι» του Προγράμματος είναι τα ανήλικα παιδιά των δικαιούχων που γεννήθηκαν από 01.01.2003 έως 14.06.2013

2) ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
Τα ασφαλιστικά ταμεία που παρέχουν δωρεάν κατασκήνωση είναι τα παρακάτω:
• ΑΔΜΗΕ – ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ
• Ε.Υ.Α.Θ.
• ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
• ΕΟΠΥΥ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
• ΕΟΤ
• ΕΤΕΑ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
• ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ (Μικρή Συμμετοχή Γονέα)
• ΟΑΕΔ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
• ΟΑΣΘ
• ΟΛΘ
• ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ
ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΚΑ:
• ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
• ΟΑΕΕ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
• ΟΓΑ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
• ΤΑΝΠΥ (ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ)
• ΤΑΠΕΜ (ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΩΝ)
• ΤΑΠΟΤΕ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΕΛΤΑ)
• ΤΑΣ (ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ)
• ΤΑΞΥ (ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
• ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ
• ΤΑΜΕΙΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
• ΤΣΑΥ (ΓΙΑΤΡΟΙ-ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ)
• ΤΣΜΕΔΕ (ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ)
• ΤΥΔΚΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ)
• ΙΚΑ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
 
 
Το πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στις Ακαδημίες της Ελπίς Αμπελοκήπων BC ξεκίνησε από φέτος. Όλα τα τμήματα του μπάσκετ ολοκλήρωσαν την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με την παιδοψυχολόγο Μυρτώ Στάγκου. Με χαρά διαπιστώνεται η άφιξη νέων αθλητών στα τμήματα μας και η ομαλή τους ένταξη στο ανάλογο τμήμα.
 
Οι στόχοι της φετινής χρονιάς ορίζονται και δουλεύονται σύμφωνα με τις ανάγκες, τις δυνατότητες, τη δυναμική και το αναπτυξιακό στάδιο κάθε τμήματος. Συνοπτικά αναφέρεται ως προτεραιότητα η καλλιέργεια της συνεργασίας, του ομαδικού πνεύματος, της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού, που προϋποθέτουν τη δημιουργία μιας κοινωνικής σχέσης που θα χαρακτηρίζεται από αλληλοϋποστήριξη και αποτελεσματική επικοινωνία.
 
Παράλληλα, μέσα από τις συναντήσεις, οι αθλητές μας μαθαίνουν τρόπους διαχείρισης και έκφρασης των συναισθημάτων τους. Δουλεύουμε τις έννοιες της νίκης και της ήττας και τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Σαφώς μας ενδιαφέρει το οικογενειακό και κοινωνικό προφίλ του κάθε παιδιού και επιδιώκεται συστηματική επικοινωνία και επαφή με τους γονείς των αθλητών μας. Άλλωστε, η συνεργασία και άμεση σχέση μεταξύ γονέων, προπονητών και της ψυχολόγου, αποτελεί κύριο μέλημά μας.
 
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των αθλητών μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Η αποδοχή, η συνέπεια και η πίστη τους είναι παράγοντες καθοριστικής σημασίας και συνδράμουν αποφασιστικά στην επιτυχία της προσπάθειάς μας.
 
 

Πλούσιο το αγωνιστικό πρόγραμμα και αυτό το Σαββατοκύριακο με την συμμετοχή των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας μας στα τουρνουά της ΕΚΑΣΘ.

Το Σάββατο 16/3 το προπαιδικό κέρδισε εκτός έδρας τον Ιωνικό Ιωνίας με 42-66 ενώ αντίθετα την Κυριακή 17/3 το Μίνι του συλλόγου ηττήθηκε εκτός έδρας από την Γέφυρα με 35-25.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, χαράς και μπασκετικού ιδεώδες, ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 16/03 τα φιλικά παιχνίδια της Ακαδημίας μας (Προμίνι & Μπαμπίνι) με την αντίστοιχη ακαδημία των Αετών Πολίχνης.

Αθλητές και γονείς μοιράστηκαν για λίγες ώρες, αυτό που γνωρίζουν καλά τα παιδιά δηλαδή να χαρίζουν ενθουσιασμό, μαθήματα ευγενούς άμιλλας και πολλά χαμόγελα.

Φιλικά παιχνίδια πλούσια σε θέαμα έδωσαν με τον ΙΩΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΩΝ το Σάββατο 2/3 τα τμήματα Ακαδημίας (Μπαμπίνι & Προμίνι) μπάσκετ.

 

 

 


Όλα τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο ΔΑΚ ΙΩΝΙΑΣ.

 

 

 

Ευχαριστούμε το Σύλλογο του ΙΩΝΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΤΩΝ για την φιλοξενία τονίζοντας το ιδιαίτερα φιλικό και αθλητικό κλίμα το οποίο σφράγισε όλα τα παιχνίδια.

 

 

 

 

 

 

Πολύ όμορφα φιλικά παιχνίδια μπάσκετ διεξήχθησαν το Σάββατο 9/2 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΒΑΟ μεταξύ των τμημάτων Προμίνι και Μπαμπίνι της Ελπίς και του ΒΑΟ.
 
Οι νεαροί παίκτες των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων τους.
 
 
Άλλωστε στόχος αυτών των παιχνιδιών είναι μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό να μπορέσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα του μπάσκετ.
 
Η Ελπίς Αμπελοκήπων BC ευχαριστεί την Ακαδημία του ΒΑΟ για τη σειρά παιχνιδιών που πραγματοποιήθηκαν.
 
 

Στην Ακαδημία μπάσκετ της Ελπίδας εκτός από τα αγωνιστικά τμήματα οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας φροντίζουν να προσφέρουν αγωνιστική δράση και στους αθλητές των προαγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.

Έτσι το Σάββατο 2/2 τα τμήματα Προμίνι και Μπαμπίνι έδωσαν δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας ΑΣΩ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Έγιναν πολύ όμορφα παιχνίδια ,σε αθλητικά πλαίσια με τους μικρούς αθλητές να χαίρονται την συμμετοχή τους και να προσφέρουν πολύ ωραίο μπασκετικό θέαμα στους γονείς και τους φίλους του αθλήματος.

Η Ελπίς Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία και την αγωνιστική συνάντηση το σωματείο της ΑΣΩ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ!

Το Σάββατο 26/1 τα τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας (Μίνι, Προμίνι, Μπαμπίνι) έδωσαν φιλικά παιχνίδια με την ομάδα του ΣΑΠΚ Νεάπολης. Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την πολύ ωραία εικόνα που έβγαλαν εντός και εκτός παρκέ.

Δυνατές εμπειρίες και μπασκετικά χαμόγελα από τη συμμετοχή των τμημάτων Μίνι και Προμίνι της Ακαδημίας μας σε φιλικά στην Σταυρούπολη. Αθλητές και γονείς μοιράστηκαν για λίγες ώρες αυτό που γνωρίζουν καλά τα παιδιά δηλαδή να χαρίζουν ενθουσιασμό, μαθήματα ευγενούς άμιλλας και πολλά χαμόγελα. Αλλωστε φιλοσοφία της Ελπίδας είναι οι παίκτες των Ακαδημιών να εξελίσσονται, να διαπλάθουν χαρακτήρα και να είναι πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές.

Πλούσια δραστηριότητα για τα προαγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας. Στην Ακαδημία, εκτός από τα αγωνιστικά τμήματα, οι υπεύθυνοί της φροντίζουν να προσφέρουν αγωνιστική δράση και στους αθλητές και αθλήτριες των προαγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.

Έτσι την Κυριακή 13/1 τα τμήματα Προμίνι (2008-09-10), Μίνι (2006-07) και Μπαμπίνι (2011-12-13) έδωσαν πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα της ΕΚ Σταυρούπολης. Εγιναν πολύ όμορφα παιχνίδια ,σε αθλητικά πλαίσια με τους μικρούς αθλητές να χαίρονται την συμμετοχή τους και να προσφέρουν πολύ ωραίο μπασκετικό θέαμα στους γονείς και τους φίλους του αθλήματος.

Η Ελπίς Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία και την αγωνιστική συνάντηση το σωματείο της ΕΚ Σταυρούπολης και εύχεται Καλή Χρονιά με πολλές επιτυχίες!

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών Δυτικών Συνοικιών "Σωκράτης Δήμας" και τα γήπεδα «πλημμύρισαν» από μικρούς αθλητές, γονείς και φίλους του αθλητισμού. Στο τουρνουά που θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο θα συμμετέχουν περίπου 800 αθλητές, από 10 Ακαδημίες σε 5 ηλικιακές κατηγορίες (Μπαμπίνι, Προμίνι, Μίνι, Προπαιδικό).

Την πρώτη ημέρα του τουρνουά διεξήχθησαν τέσσερις αγώνες, ενώ όλοι οι αθλητές που αγωνίστηκαν χάρηκαν το μπάσκετ. Τα Τμήματα μας αυτό το Σ/Κ αγωνίστηκαν με την ομάδα του Ιωνικού Ιωνίας. Σε αυτή την γιορτή του μπάσκετ δεν υπάρχουν ηττημένοι, όλοι είναι νικητές με τα παιδικά χαμόγελα να ξεχειλίζουν ενώ πρέπει να εξάρουμε και την άψογη συμπεριφορά όλων όσων πήραν μέρος (γονείς, προπονητές, παιδιά). Θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του Ιωνικού για την άψογη συνεργασία και να τους ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά.

Το τουρνουά Ακαδημιών θα συνεχίζετε κάθε Σαββατοκύριακο!

Η Ακαδημία της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα δώσει το παρών σε ένα μεγάλο τουρνουά μπάσκετ με την ονομασία «Σωκράτης Δήμας» για μικρούς αθλητές -αρχής γενομένης από αυτό το Σαββατοκύριακο- με τη συμμετοχή συνολικά 10 ομάδων από τις Δυτικές Συνοικίες!

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα αρχίσει στις 20 Οκτωβρίου έως και τις 2 Ιουνίου και θα συμμετάσχουν παραπάνω από 800 παιδιά! Το πρόγραμμα της Ακαδημίας μας γι' αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το εξής:

H Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 20/8 αρχίζουν οι εγγραφές στις ακαδημίες του μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν για πρώτη φορά ή ανήκουν ήδη στα τμήματα της ακαδημίας, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2310 748470 από Δευτέρα έως Παρασκευή (19.00 - 21.00) & 6999265603, 6932132614 ή να προσέρχονται στα γραφεία του συλλόγου Μενελάου 3 - Αμπελόκηποι τις ίδιες μέρες και ώρες ή να επικοινωνήσουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στην ακαδημία μπάσκετ γίνονται δεκτά όλα τα παιδιά, από 5-16 ετών. Πρωταρχικός στόχος των ακαδημιών της Ελπίδας είναι να παρέχουν στους νέους αθλητές κάθε ευκαιρία έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να αναπτύσσονται τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Στα πλαίσια αυτής της αποστολής, το προπονητικό πρόγραμμα των ακαδημιών και οι παροχές που προσφέρονται στα παιδιά έχουν ως στόχο να κάνουν το μπάσκετ μια απολαυστική σωματική, κοινωνική και πνευματική εμπειρία για όλους τους αθλητές. Μέσα από τη διδασκαλία των βασικών στοιχείων του αθλήματος, τα παιδιά θα μάθουν να εργάζονται ως ομάδα σε ένα θετικό και ανοιχτό περιβάλλον ώστε να μπορέσουν να γίνουν όσο καλύτεροι μπορούν, τόσο ως αθλητές, όσο και ως νέοι άνθρωποι.

Υπεύθυνος για το προπονητικό πρόγραμμα των ακαδημιών είναι ο κ. Γουναρίδης Σταύρος. O κ. Γουναρίδης με την προπονητική ομάδα των ακαδημιών θα προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει, εκτός από την προπόνηση μπάσκετ, γνωριμία με την γυμναστική μέσα από τη συνεργασία με εξειδικευμένο γυμναστή, συνεργασία με διατροφολόγο για την υγιεινή διατροφή των παιδιών και συναντήσεις με ψυχολόγο για θέματα αθλητικής ψυχολογίας (διαχείριση ήττας/άγχους, συνεργασία κλπ).

ΠΑΡΟΧΕΣ

Ρουχισμός: Στα πλαίσια της εγγραφής για τη φετινή χρονιά, όλοι οι αθλητές του συλλόγου θα λάβουν ένα σετ προπόνησης (στολή df, t-shirt, τσάντα πλάτης). Η παραγγελία του ρουχισμού θα γίνει με την εγγραφή των παιδιών.

Προπονητικό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης

Μέτρηση και αξιολόγηση σωματικών ικανοτήτων

Παρακολούθηση από ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων

Καλοκαιρινό camp βελτίωσης

Ολιγομελή τμήματα

Ασφαλιστική Κάλυψη

Συμμετοχή σε Τουρνουά

* Οι νέες μειωμένες τιμές των ετήσιων συνδρομών για το έτος 2018-19 είναι:

- Γεννηθέντες 2011 ΕΩΣ 2004, για παλιές και νέες εγγραφές: 160€/Ετήσια -150€/Εφάπαξ. Για Αδέλφια: 280€/Ετήσια - 260€/Εφάπαξ.

- Εγγραφή με ένα φίλο/φίλη: επιπλέον έκπτωση 5% στην ετήσια συνδρομή.

- Δωρεά η ετήσια συνδρομή για αγόρια & κορίτσια γεννηθέντα το 2012.

- Γεννηθέντες το 2002 και 2003, για παλιές και νέες εγγραφές: 260€/Ετήσια - 240€/Εφάπαξ.

Για τις ώρες προπονήσεων θα υπάρξι ενημέρωση σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ιστοσελίδα του Συλλόγου (www.aselpis.gr) και το fb (Ελπίς Αμπελοκήπων BC).

Με ένα ακόμα διήμερο ανοιχτών προπονήσεων και γνωριμίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τα τμήματα υποδομής του μπάσκετ της Ελπίς Αμπελοκήπων προς τους νεαρούς φίλους του αθλήματος με την καθοδήγηση του νέου επικεφαλή της κ.Σταύρου Γουναρίδη.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Σχολικό Γυμναστήριο της οδού Παπαφλέσσα (Πέμπτη 21/6 στις 8.15μμ & Τρίτη 26/6 στις 7.30μμ) και θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2001 έως και το 2010.

Οι ανοιχτές αυτές προπονήσεις θα αποτελέσουν την γνωριμία των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών του συλλόγου μας με το νέο εξειδικευμένο προπονητικό team του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα το κάλεσμα νέων παιδιών για την ένταξή τους στην οικογένεια της Ελπίς Αμπελοκήπων, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας μας.

Ο νέος επικεφαλής της Ακαδημίας κ. Σταύρος Γουναρίδης και το υπόλοιπο προπονητικό team θα είναι παρόντες για να παρουσιάσουν από κοντά το νέο πρόγραμμα και να απαντήσουν σε όλα τα σχετικά ερωτήματα. Τις ίδιες ημερομηνίες θα πραγματοποιούνται και προεγγραφές για τις ακαδημίες μας για τους νέους αθλητές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 6932132614.

Το Σάββατο στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων γράφτηκε ο επίλογος της φετινής χρονιάς συνεργασίας των ακαδημιών μπάσκετ Ελπίδας και Δημόκριτου. Η εκδήλωση είχε πάθος για το άθλημα που αγαπούν, διασκέδαση, χαμόγελα και διαγωνιστικά παιχνίδια. Μοιράστηκαν σε όλους αναμνηστικοί έπαινοι και δώρα, ενώ στο τέλος ακολούθησε μπάρμπεκιου.

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ευχαριστεί θερμά τους αθλητές, τους φίλους του συλλόγου και ειδικότερα τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

To τμήμα Μπάσκετ της Ελπίδας ξεκινά μια καινούργια προσπάθεια με έμφαση στα τμήματα υποδομής. Βασικός στόχος είναι η προώθηση του αθλήματος και η δημιουργία ενός φυτωρίου παικτών που θα στελεχώσουν αργότερα και την ανδρική ομάδα του Συλλόγου. Με άρτια οργάνωση και καταρτισμένους προπονητές περιμένουμε γονείς και παιδιά για μία αθλητική και δημιουργική χρονιά.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν (καθημερινά 18.00 - 20.00) στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων, στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» και στο γυμναστήριο του 2ου & 4ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης και θα διαρκέσουν έως τις 30 Ιουνίου. Για τις νέες εγγραφές που θα γίνουν μέχρι 30/6 θα υπάρχει έκπτωση 20% στο ετήσιο ποσό εγγραφής. Για πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310 748470 (19.00-21.00) και 6932132614.

Η δοκιμή είναι δωρεάν.

Υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων υποδομής είναι ο κ. Σταύρος Γουναρίδης και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσουν στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων καλεί σε συγκέντρωση όλους τους γονείς των Ακαδημιών Μπάσκετ του Συλλόγου μας,καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να πληροφορηθούν το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, την Τρίτη 29/5/18 στις 19.30 στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου «Αλ. Μινωτής», στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων Μενεμένης (Πατρ. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι).
Θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου που θα ακολουθηθεί από τους νεαρούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους συντελεστές του προγράμματος.

Tο ΔΣ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Γουναρίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη υπευθύνου υποδομών Μπάσκετ από την αγ. περίοδο 2018-2019.

Βασικός στόχος της νέας συνεργασίας είναι η προώθηση του αθλήματος και η δημιουργία φυτωρίου αθλητών που θα στελεχώσουν αργότερα την ανδρική ομάδα του Συλλόγου. Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, σε συνδυασμό με την διαρκή βελτίωσή τους αποτελεί για την Ελπίδα τον πιο σημαντικό στόχο.

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον νέο μας συνεργάτη στην οικογένεια της Ελπίδας και του ευχόμαστε υγεία και παραγωγικό έργο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σταύρος Γουναρίδης είναι προπονητής μπάσκετ και από το 1990 απασχολήθηκε σε πολλές ομάδες της πόλης μας, ανδρικές , γυναικείες και τμήματα υποδομής. Για μια δεκαετία διετέλεσε προπονητής στα γυναικεία τμήματα του Αίαντα Ευόσμου με πολλές διακρίσεις και παρουσία σε τρία (3) συνεχόμενα Final Four. Συμμετείχε ως προπονητής στην άνοδο με την ομάδα του Αγ. Αθανασίου από την Γ΄ ΕΚΑΣΘ στη Β΄. Τα δύο τελευταία χρόνια προπονούσε την παιδική ομάδα του Μακεδονικού όπου φέτος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Final Six.

Συμμετείχε σε σεμινάρια των Houston Rockets στο Τexas των ΗΠΑ με εκπαίδευση και παρακολούθηση στις ατομικές και ομαδικές προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας των Rockets. Επίσης συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια του ΣΕΠΚ και του αθλητικού μάνατζμεντ.

Το ΔΣ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον ΜΑΟ Δημόκριτο στα τμήματα Ακαδημιών Μπάσκετ. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Δημόκριτο για την αρμονική συνεργασία κατά την φετινή περίοδο και του εύχεται καλή συνέχεια στο έργο του.

Στην διοργάνωση Milko 3Χ3 πήραν μέρος τα παιδιά της Ελπίς/Δημόκριτος και είχαν την δυνατότητα να δείξουν τις ικανότητες τους. Ο χώρος γέμισε χαμόγελα, πολύ ενέργεια για παιχνίδι και πάθος για το μπάσκετ. Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Εμμανουήλ Ιωαννίδης. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές.

Στο φιλικό του Σαββάτου συμμετείχε το τμήμα μπάσκετ Μπαμπίνι της Ελπίς/Δημόκριτος με το αντίστοιχο της Δ.Α.Σ.Ω. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δυνατότητες τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά την Δ.Α.Σ.Ω για το παιχνίδι αλλά και όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο φιλικό του Σαββάτου συμμετείχε το τμήμα Προμίνι και Μπαμπίνι της Ελπίς/Δημόκριτος με το αντίστοιχο του Γαλαξία στο γήπεδο της οδού Παπαφλέσσα. Το γήπεδο για ακόμη μια φορά γέμισε χαμόγελα, πολλά καλάθια και θετική ενέργεια. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δυνατότητες τους και εκτός προπόνησης με την καθοδήγηση των προπονητών τους. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Γαλαξία αλλά και όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο φιλικό της Κυριακής συμμετείχε το τμήμα Προμίνι της Ελπίς/Δημόκριτος με το αντίστοιχο της Α.Ο.Α στο γήπεδο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Για ακόμη μια φορά το γήπεδο γέμισε θετική ενέργεια, πολλά καλάθια. Τα παιδία είχαν την δυνατότητα να αναδείξουν τις ικανότητες τους και εκτός προπόνησης με την καθοδήγηση των προπονητών τους. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά την Α.Ο.Α αλλά και όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Στο φιλικό του Σαββάτου συμμετείχε το τμήμα προμίνι Ελπίς/Δημόκριτος με το αντίστοιχο του Αίαντα Ευόσμου στο γήπεδο επί της οδού Παπαφλέσσα. Για άλλη μια φορά το γήπεδο γέμισε ζωντάνια ,πολλά καλάθια και θετική ενέργεια, τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να αναδείξουν τις ικανότητες τους και εκτός προπόνησης υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Αίαντα Ευόσμου αλλά και όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Στα φιλικά της Κυριακής συμμετείχε το τμήμα Προμίνι της ακαδημίας Ελπίς/Δημόκριτος με το αντίστοιχο του Όλυμπου Κορδελιού στα πλαίσια των τουρνουά φιλικών παιχνιδιών WWIC που διοργανώνει o Όλυμπος Κορδελιού . Το φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους και να αναδείξουν τις ικανότητες τους υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Όλυμπο Κορδελιού για την πρόσκληση αλλά και όσους παρευρέθηκαν εκεί.

Σε φιλικούς αγώνες συμμετείχαν το Σάββατο τα τμήματα Προμίνι και Μπαμπίνι της Ακαδημίας Ελπίς/Δημόκριτος με τα αντίστοιχα των Μαχητών Πεύκων στο γήπεδο της οδού Παπαφλέσσα. Για άλλη μια φορά το γήπεδο γέμισε πολλά χαμόγελα και θετική ενέργεια, τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να αναδείξουν τις δυνατότητες τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους. Η Ελπίς / Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τους Μαχητές Πεύκων αλλά και τους θεατές που βρισκόταν στους αγώνες.

Στα φιλικά της Κυριακής συμμετείχαν και τα τμήματα μπάσκετ Προμίνι και Μπαμπίνι της ακαδημίας Ελπίς/Δημόκριτος με τα αντίστοιχα του Αίαντα. Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Ευόσμου. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δυνατότητές τους υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Αίαντα και τους γονείς των νεαρών αθλητών για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.

Το νέο έτος μπήκε δυναμικά και με πολλά καλάθια για τα τμήματα της ακαδημίας της Ελπίς/Δημόκριτος. Το Σάββατο τα τμήματα Προμίνι και Μπαμπίνι έπαιξαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΚ Νεάπολης στο κλειστό γήπεδο επί της οδού Παπαφλέσσα. Τα παιχνίδια όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς την Κυριακή το Προμίνι έπαιξε και άλλο φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο τμήμα των Αμπελοκήπων/Μενεμένης στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων.

Για άλλη μια φορά τα γήπεδα γέμισαν με χαμόγελα, θετική ενέργεια και φυσικά πολλά καλάθια. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια αφού είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Νεάπολης και την ομάδα Αμπελόκηποι/Μενεμένη καθώς και όσους με την παρουσία τους στήριξαν τις ομάδες.

Με πολλά καλάθια και περισσότερα χαμόγελα έκλεισε τον κύκλο της η φετινή χρονιά για τα τμήματα μπάσκετ της Ελπίς-Δημόκριτος. Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου οι μικροί αλλά και μεγάλοι φίλοι μας συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γήπεδο «Ι. Λεμονίδης» για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα.

Στην τελευταία τους συνάντηση για το 2017 οι νεαροί αθλητές μοιράστηκαν το γήπεδο με τους γονείς τους και το διασκέδασαν παίζοντας παιχνίδια και μπάσκετ για αρκετές ώρες. Οι μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ξανανιώσουν παιδιά, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία δείξουν στους γονείς τους όλα όσα έχουν διδαχθεί και το ραντεβού της ομάδας ανανεώθηκε για την καινούρια χρονιά.

Στα φιλικά της Κυριακής συμμετείχαν και τα τμήματα μπάσκετ Προμίνι και Μπαμπίνι της ακαδημίας Ελπίς/Δημόκριτος με τα αντίστοιχα του Πρωτέα Κορδελιού. Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων και στο γήπεδο επί της οδού Παπάγου στο Κορδελιό.

Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δυνατότητές τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Πρωτέα και τους γονείς των νεαρών αθλητών για τη διεξαγωγή των αγώνων.

 

Τα φιλικά παιχνίδια συνεχίστηκαν και αυτό το Σάββατο για τα τμήματα μπαμπίνι και προμίνι στο γήπεδο της οδού Παπαφλέσσα. Οι ακαδημίες της Ελπίς/Δημόκριτος διεξήγαγαν φιλικό αγώνα με τα τμήματα της αντίστοιχης του Ιωνικού. Για άλλη μια φορά το γήπεδο γέμισε χαμόγελα, θετική ενέργεια και φυσικά πολλά καλάθια. Οι μικροί αθλητές ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια αφού είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους. Η Ελπίς/Δημόκριτος ευχαριστεί θερμά τον Ιωνικό καθώς και όσους παρευρέθηκαν στους αγώνες.

Ακόμη ένα Σάββατο αφιερωμένο στο μπάσκετ πέρασαν τα τμήματα bambini και προμίνι της Ακαδημίας Ελπίδας-Δημόκριτος, διεξάγοντας φιλικό αγώνα με τα αντίστοιχα του ΑΣ Ολύμπου στο γήπεδο της οδού Παπαφλέσσα. Τα φιλικά έγιναν στα πλαίσια του τουρνουά WWIC που διοργανώνει ο ΑΣ Όλυμπος Κορδελιού.

Για άλλη μία φορά το γήπεδο γέμισε από χαμόγελα, ενέργεια και πολλά καλάθια. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις δυνατότητές τους και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Οι αγώνες γίνονται με στόχο την προετοιμασία των αθλητών για την επικείμενη αγωνιστική χρονιά. Η Ελπίς-Δημόκριτος ευχαριστεί τον Όλυμπο για την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και εκτός προπόνησης καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στους αγώνες.

Την Τετάρτη 14/06 στο γυμναστήριο της οδού Παπαφλέσσα πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Ακαδημιών Μπάσκετ, με την οποία ολοκληρώθηκε μία ακόμη χρονιά για τους μικρούς αθλητές της Ελπίδας. Μία χρονιά γεμάτη χαμόγελα, προσπάθεια, αγάπη για τον αθλητισμό και κυρίως... ελπίδα, έκλεισε ακριβώς όπως είχε αρχίσει, με τον ίδιο ζήλο και πάθος για το μπάσκετ.

Οι προπονητές και οι υπέυθυνοι των τμημάτων έδωσαν στους μικρούς αθλητές τους επαίνους και τα μετάλλια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, κρατώντας από τη φετινή τις καλύτερες αναμνήσεις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ελπίδα ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 14/6 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί στο γυμναστήριο Παπαφλέσσα η τελετή λήξης των δύο τμημάτων των Ακαδημιών Μπάσκετ.

Τίποτα δεν φαίνεται να πτοεί τις ακαδημίες της Ελπίδας, αφού συνεχίζουν τους φιλικούς αγώνες. Αυτή τη φορά, το δεύτερο τμήμα των Ακαδημιών της Ελπίδας, αναμετρήθηκε με το αντίστοιχο του Δημόκριτου στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Οι μικροί αθλητές συνεχίζουν δυναμικά την προσπάθειά τους, ενώ παράλληλα χαίρονται τον αγώνα.

Δύο φιλικούς αγώνες έδωσαν το Σαββατοκύριακο τα τμήματα 1 και 2 της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας με τα αντίστοιχα του Πρωτέα, στο Κορδελιό. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν να προπονούνται και οι αθλητές να απολαμβάνουν το παιχνίδι ακόμη περισσότερο. Η Ελπίδα από την πλευρά της ευχαριστεί τον Πρωτέα για τον αγώνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακόμη έναν φιλικό αγώνα έπαιξε η Ακαδημία, αυτή τη φορά το πρώτο τμήμα, με το αντίστοιχο του Α.Ο.Α. στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Οι δύο ομάδες διοργάνωσαν τον αγώνα για να δώσουν την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να δοκιμαστούν και να παρουσιάσουν στο κοινό την πρόοδό τους, σε έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Α.Ο.Α. για τον αγώνα, καθώς και όλους όσους ακολούθησαν την ομάδα και χειροκρότησαν τους νεαρούς αθλητές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σαββατιάτικο πρωί με φιλικό αγώνα για το τμήμα των ακαδημιών 2 της Ελπίδας, αντιμετωπίζοντας το αντίστοιχο τμήμα του Α.Ο.Α. στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Τα δύο τμήματα των ακαδημιών διασκέδασαν το παιχνίδι και έπαιξαν με πάθος. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Α.Ο.Α. για τον αγώνα, καθώς και όλους όσους ακολούθησαν την ομάδα και χειροκρότησαν τους νεαρούς αθλητές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για μία ακόμη χρονιά οι νεαροί αθλητές από τις ακαδημίες μπάσκετ της Ελπίδας συμμετείχαν στον τουρνουά μπάσκετ ΜΙLKO 3Χ3 που διοργάνωσε η ΕΟΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης. Το τουρνουά διεξήχθη στο προαύλιο του 2ου και 12ου Δημοτικών Σχολείων Αμπελοκήπων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φιλικό αγώνα έδωσε το Σάββατο το τμήμα της Ακαδημίας 2 της Ελπίδας με το αντίστοιχο του Δημόκριτου στο γήπεδο της οδού Παπαφλέσσα. Οι δύο ομάδες διοργάνωσαν τον αγώνα για να δώσουν την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να δοκιμαστούν και να παρουσιάσουν στο κοινό την πρόοδό τους. Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν για άλλη μία φορά στο κλειστό γυμναστήριο για να στηρίξουν τους νέους αθλητές και να υποστηρίξουν την προσπάθειά τους. Η Ελπίδα από την πλευρά της ευχαριστεί την ομάδα του Δημόκριτου, αλλά και όλους όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ των Ακαδημιών που διοργάνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Το τουρνουά διεξήχθη σε γιορτινό κλίμα στο γήπεδο «Ι. Λεμονίδης» και συμμετείχαν οι ακαδημίες του Δημόκριτου, του ICBS College και του Πρωτέα. Οι μικροί καλαθοσφαιριστές έκλεισαν την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, με πολλά καλάθια και μετάλλια, ενώ οι γονείς γέμισαν το γήπεδο με την διάθεση και το χειροκρότημά τους. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον αθλητή του ανδρικού Θάνο Τσιάνη για την βοήθειά του στο κομμάτι της διαιτησίας, καθώς και τους παίκτες του μίνι Παπανίκο Γιώργο, Γεροντίδη Δημήτρη και Αβράμη Γιώργο, που διετέλεσαν ρόλο γραμματείας. Φυσικά, το τουρνουά δεν θα μπορούσε να έχει επιτυχία χωρίς την βοήθεια των προπονητών και εφόρων της Ελπίδας.

Η τρίτη μέρα του τουρνουά έκλεισε με τον διαγωνισμό ελεύθερων βολών, όπου όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εντυπωσίασαν το κοινό. Στον διαγωνισμό των ελεύθερων βολών νικητής στους γεννηθείς του 2006 αναδείχθηκε ο παίκτης του Δημόκριτου, Πετσάνης Νίκος, και στα τρίποντα ο παίκτης του ICBS ο Νικόπουλος Μάξιμος. Στην κατηγορία των γεννηθέντων του 2008 στις ελεύθερες βολές κέρδισε ο παίκτης του Δημόκριτου, Νιμβρόγλου Δημήτρης ενώ στα σουτ από απόσταση ο παίκτης του ICBS, Αβραμίδης Σταύρος. Το ραντεβού της ομάδας ανανεώνεται από την καινούρια χρονιά με ακόμη περισσότερα καλάθια και αγώνες.

 

Ραντεβού για τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών δίνει η Ελπίδα Αμπελοκήπων, με τα αντίστοιχα τμήματα του Δημόκριτου, του ΙCBS College και του Πρωτέα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου στο γήπεδο «Ι. Λεμονίδης» από τις 9:00 μέχρι τις 14:00. H Ελπίδα καλεί μικρούς και μεγάλους να έρθουν και να γιορτάσουν μαζί της, με πολύ μπάσκετ, χαμόγελα, παιχνίδια και ακόμη περισσότερες εκπλήξεις για όλους.

Ακόμη ένα Σάββατο με μπάσκετ και φιλικά πέρασαν οι ακαδημίες της Ελπίδας, αντιμετωπίζοντας τα αντίστοιχα τμήματα του Πρωτέα στο Κορδελιό. Τα δύο τμήματα των ακαδημιών διασκέδασαν το παιχνίδι. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Πρωτέα για την πρόσκληση καθώς και όλους όσους ακολούθησαν την ομάδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕS (Ακαδημίες)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (Μίνι)

Φιλικό αγώνα έδωσαν την Κυριακή τα δύο τμήματα των Ακαδημιών της Ελπίδας με τα αντίστοιχα του Δημόκριτου. Τα φιλικά διεξήχθησαν στο γυμναστήριο της οδού Παπαφλέσσα για την Ακαδημία 1 και στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων για το τμήμα της Ακαδημίας 2. Οι μικροί καλαθοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν ότι γίνονται καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα. Η Ελπίς από την πλευρά της ευχαριστεί τον Δημόκριτο για την ευκαιρία που είχαν τα παιδιά να κάνουνε μία διαφορετικού είδους προπόνηση.

Με φιλικό αγώνα έκλεισε το Σαββατοκύριακο για το τμήμα της Ακαδημίας 1 της Ελπίδας με το αντίστοιχο του ΕΟ Σταυρούπολης. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι και να επιδείξουν τις ικανότητες τους στο κοινό, το οποίο χειροκρότησε την προσπάθειά τους. Η Ελπίδα ευχαριστεί την ομάδα της Σταυρούπολης για την πρόσκληση.

Τον πρώτο φιλικό αγώνα έδωσε το τμήμα της Ακαδημίας 1 της Ελπίδας με το αντίστοιχο του Α.Ο.Α. στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και εκτός προπόνησης τις ικανότητές τους και να δώσουν μία γεύση από το ταλέντο τους στο κοινό. Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο των Αμπελοκήπων για να υποστηρίξουν το έργο των αθλητών και των προπονητών. Η Ελπίδα από την πλευρά της ευχαριστεί την ομάδα του Α.Ο.Α. για την πρόσκληση, αλλά και όλους όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα.

Τα σχολεία ανοίγουν και μαζί ξεκινούν και οι Ακαδημίες Μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Οι Ακαδημίες θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 11.00, στο γυμναστήριο της οδού Παπαφλέσσα.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Συλλόγου, Μενελάου 3 - Αμπελόκηποι, Δευτέρα έως Παρασκευή 6.30 - 9.30 μμ.

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η περίοδος για τις Ακαδημίες μπάσκετ της Ελπίδας, με την γιορτή λήξης στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα των γονιών τους και ανανέωσαν το ραντεβού για το Σεπτέμβρη.

Η γιορτή περιλάμβανε διαγωνιστικά παιχνίδια και στο τέλος μοιράστηκαν έπαινοι και μετάλλια σε όλους τους αθλητές. Οι νικητές των διαγωνισμών ήταν:
Ακαδημίες 1: Στις ελεύθερες βολές ο Παπανίκος Απόστολος και στα τρίποντα ο Σπαχιού Αλέξανδρος.
Ακαδημίες 2: Στις ελεύθερες βολές ο Ιμβρος Αλέξανδρος και στα σουτ από απόσταση ο Βορτολόμι Γιώργος.

Από την Μ. Δευτέρα έως και την Μ. Τετάρτη οι αθλητές του τμήματος Ακαδημιών, που γεννήθηκαν το 2005 και 2006, έλαβαν μέρος στο πασχαλινό τουρνουά που συνδιοργάνωσαν ο Πρωτέας και ο Ολυμπος Κορδελιού. Οι μικροί καλαθοσφαιριστές διασκέδασαν με το άθλημα που αγαπούν, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους προσφέροντας μοναδικό θέαμα και εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Πρωτέα και τον Ολυμπο για την πρόσκληση και εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση.

To Σαββατοκύριακο 23 & 24 Απριλίου ο Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, διοργάνωσαν το ετήσιο τουρνουά μπάσκετ «3 on 3», από το οποίο δε θα μπορούσαν να λείψουν οι καλαθοσφαιριστές της Ελπίδας. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι και να επιδείξουν τις ικανότητες τους.

Φιλικό αγώνα έδωσε την Κυριακή το τμήμα της Ακαδημίας 1 της Ελπίδας με το αντίστοιχο του ΕΟ Σταυρούπολης στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Παπαφλέσσα. Οι μικροί καλαθοσφαιριστές της Ελπίδας ξεδίπλωσαν τις αρετές και έδειξαν το ταλέντο τους και με την καλή απόδοσή τους ικανοποίησαν όλους όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι δίνοντας υποσχέσεις για μια καλύτερη συνέχεια στο μέλλον.

 

Φιλικό αγώνα έδωσε την Κυριακή το τμήμα μπάσκετ Ακαδημίες 1 της Ελπίδας με το αντίστοιχο του Αίαντα στο ΔΑΚ Ευόσμου, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι και να επιδείξουν τις ικανότητές τους. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Αίαντα για την πρόσκληση.

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου οι Ακαδημίες και η ομάδα Μίνι Μπάσκετ της Ελπίδας φιλοξενήθηκαν από την ΚΑΕ Αρης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και παρακολούθησαν τον αγώνα των γηπεδούχων με το Λαύριο. Οι νεαροί αθλητές ευχαριστήθηκαν το θέαμα και έζησαν μια σπουδαία εμπειρία, παρακολουθώντας έναν αγώνα της Α1.Η Ελπίδα ευχαριστεί την ΚΑΕ Αρης για την φιλοξενία.

Φιλικούς αγώνες έδωσαν το Σάββατο δύο τμήματα των ακαδημιών μπάσκετ της Ελπίδας με τα αντίστοιχα του Δημόκριτου στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, εισπράττοντας το χειροκρότημα των θεατών. Ευχαριστούμε τον Δημόκριτο και τους γονείς των μικρών αθλητών και των δύο ομάδων.

Γιορταστική ήταν η ατμόσφαιρα την τελευταία μέρα του τουρνουά Ακαδημιών που διοργάνωσε η Ελπίδα. Δόθηκαν έπαινοι σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί ελευθέρων βολών και τριπόντων και δόθηκαν μετάλλια στους νικητές. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στις ομάδες, τους προπονητές, τους γονείς και τους αθλητές του ανδρικού τμήματος Παναγιώτη Μπίκη και Θάνο Τσιάνη, για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διαιτησία του τουρνουά.

* Τα αποτελέσματα της τελευταίας μέρας: Πρωτέας Μεγάλοι - ΕΟΣ Μεγάλοι 19-12, Πρωτέας Μικροί - ΕΟΣ Μικροί 18-33, Ελπίς Μεγάλοι - ICBS Μεγάλοι 10-27, Ελπίς Μικροί - ICBS Μικροί 21-24.

* Οι νικητές των διαγωνισμών:
ΜΙΚΡΟΙ ΕΛ.ΒΟΛΕΣ: Αβραμίδης Σταύρος (ICBS)
ΜΙΚΡΟΙ ΤΡΙΠΟΝΤΑ: Καλέσης Στέργιος (ΕΟΣ)
ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛ.ΒΟΛΕΣ: Βασιλειάδης Κωνσταντίνος (ICBS)
ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΡΙΠΟΝΤΑ: Κοκολινάκης Θεόδωρος (ICBS)

Δεύτερη μέρα του τουρνουά Ακαδημιών της Ελπίδας και οι μικροί αθλητές συνέχισαν ακάθεκτοι να προσφέρουν μοναδικό θέαμα. Ντέρμπι της ημέρας ήταν ο αγώνας των μεγαλύτερων αθλητών της Ελπίδας με τον ΕΟΣ, που κρίθηκε μετά από τρεις παρατάσεις(21-21, 23-23, 25-25) και έληξε με νίκη της Ελπίδας 30-27.

Τα αποτελέσματα:
Ελπίς Μεγάλοι - ΕΟΣ Μεγάλοι 30-27
Ελπίς Μικροί- ΕΟΣ Μικροί 19-23
ICBS Μεγάλοι - Πρωτέας Μεγάλοι 27-18
ICBS Μικροί - Πρωτέας Μικροί 25-10

Σε όμορφο κλίμα ξεκίνησε η πρώτη μέρα του χριστουγεννιάτικου τουρνουά μπάσκετ των ακαδημιών, που διοργανώνει η Ελπίδα στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Οι νεαροί αθλητές το διασκέδασαν, πρόσφεραν όμορφο θέαμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη.

Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας:
ΕΛΠΙΣ ΜΕΓΑΛΟΙ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΜΕΓΑΛΟΙ 20-16
ΕΛΠΙΣ ΜΙΚΡΟΙ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΜΙΚΡΟΙ 33-6
ΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΙ - ICBS ΜΕΓΑΛΟΙ 12-39
ΕΟΣ ΜΙΚΡΟΙ - ICBS ΜΙΚΡΟΙ 12-23

H Eλπίδα Αμπελοκήπων διοργανώνει Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών το τριήμερο 28-30 Δεκεμβρίου στο γυμναστήριο Ι. Λεμονίδης, από 09.00 έως 14.00 καθημερινά. Τα δύο τμήματα των Ακαδημιών της Ελπίδα θα παίξουν με τα αντίστοιχα τμήματα του Πρωτέα, του ΕΟΣ και του ICBS.

Φιλικούς αγώνες έδωσαν την Κυριακή 13/12 δύο τμήματα των ακαδημιών μπάσκετ της Ελπίδας με τα αντίστοιχα του ΑΟ Αμπελοκήπων στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης». Τα αγόρια ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και διασκέδασαν με το άθλημα που αγαπούν, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι ο αθλητισμός ικανοποιεί τις ανάγκες των παιδιών για συμμετοχή και διασκέδαση. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον ΑΟ Αμπελοκήπων για την πρόσκληση.

Φιλικό αγώνα έδωσαν το Σάββατο 5/12 τα δύο τμήματα των Ακαδημιών της Ελπίδας με τα αντίστοιχα του Πρωτέα στο Κορδελιό, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι και να επιδείξουν τις ικανότητές τους. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον Πρωτέα για την πρόσκληση.

Το πρώτο… τζάμπολ για τους νεαρούς μπασκετμπολίστες της Ελπίδας θα γίνει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. Οι αθλητές των Ακαδημιών και των τμημάτων Μίνι θα συγκεντρωθούν στις 11 το πρωί στο γυμναστήριο της οδού Παπαφλέσσα, για να χωριστούν σε τμήματα και να τους δοθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Στο γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των τμημάτων προμίνι και των ακαδημιών μπάσκετ, στην οποία οι προπονητές και υπεύθυνοι των τμημάτων έδωσαν στους μικρούς αθλητές επαίνους και μετάλλια. Οι νεαροί αθλητές μας έπαιξαν αγώνες μεταξύ τους και στο τέλος έγιναν διαγωνισμοί τους οποίους κέρδισαν από τις ακαδημίες οι Θανάσης Χριστοδούλου (ελεύθερες βολές) και Στέφανος Παπούλιας (σουτ από απόσταση) και από τα προμίνι ο Χαράλαμπος Δεληγιαννάκης (ελεύθερες βολές και τρίποντα).

Τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 στους Αμπελόκηπους διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο η ΕΟΚ και η Ελπίδα δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει. Ετσι, οι 9χρονοι αθλητές Αθανάσιος Κασσής, Αλέξης Μετρεβέλι, Απόστολος Παπανίκος και Ξάβι Σπαχίου, από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, δημιούργησαν την ομάδα "Παίκτες του NBA" και κέρδισαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους.

Σε χαρούμενο κλίμα, παρουσία των μικρών αθλητών και των γονέων του, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι Ακαδημίες μπάσκετ και τα τμήματα Μίνι Μπάσκετ της Ελπίδας. Τυχεροί της χρονιάς ήταν ο Χαράλαμπος Δεληγιαννάκης και ο Αλέξης Μετρεβέλι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Ελπίς προσκαλεί τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου στην κοπή της βασιλόπιτας των Ακαδημιών Μπάσκετ και των τμημάτων Mini Μπάσκετ, την Κυριακή 15/2/2015, ώρα 11.30, στο γυμναστήριο της οδού Παπαφλέσσα.

Παρακαλούμε, οι αθλητές και αθλήτριες να προσέλθουν με την ενδυμασία του συλλόγου.

Οι προπονήσεις της Κυριακής 15/2 θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

 

Ενας νεαρός αθλητής του συλλόγου μας, ο Χαράλαμπος Δεληγιαννάκης, έκλεψε την παράσταση στο φετινό τουρνουά 3Χ3 που διοργάνωσε η ΕΟΚ στους Αμπελόκηπους. Ο 10χρονος Χαράλαμπος, που είναι μέλος των ακαδημιών μπάσκετ της Ελπίδας, νίκησε στον διαγωνισμό τριπόντων του τουρνουά, εντυπωσιάζοντας με την ευστοχία του. Στο τουρνουά πήραν μέρος 416 παιδιά και παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Ιωαννίδης και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος.

 

Α.Σ. ΑΘΛΕΤΙΚΟ- ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  29-74
 
Νίκη με μεγάλη διαφορά για το μίνι της Ελπίδας, που επικράτησε με το εντυπωσιακό 29-74 της Ακαδημίας Αθλέτικο. Τα παιδιά του Μάκη Γεροντίδη, επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στη δεύτερη και τρίτη περίοδο, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στο σκορ. Καλό μπάσκετ και βελτίωση για τους μικρούς, τα κέρδη πέρα από την κατάκτηση της νίκης.
 
Δεκάλεπτα (9-14, 06-21, 04-22, 10-17)
 
ΑΘΛΕΤΙΚΟ (ΨΑΡΡΙΑΝΟΣ): ΚΑΡΚΑΡΗΣ,ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ 18, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 1, ΓΚΑΛΗΣ 6, ΡΑΠΤΗΣ, ΤΣΙΚΝΑΣ, ΡΑΠΤΗΣ Ε., ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΖΗΣ, ΛΟΥΜΠΑΛΑΣ 4.
 
ΕΛΠΙΣ (ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ): ΓΡΙΒΑΣ Π 11(1), ΡΙΖΑΚΟΣ 1, ΓΙΑΓΛΗΣ 3 ,ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ 12 , ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ 10, ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ, ΜΠΟΥΝΤΩΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 16, ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ 4, ΣΤΟΪΚΟΣ 17

ΕΛΠΙΣ -ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 34-50

 

Ήττα για το μίνι από το ΔΑΣΩ, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε πολύ άσχημα και έτσι τελείωσε. Ένα ξέσπασμα στη δεύτερη περίοδο από τους μικρούς, μείωσε τη διαφορά στο -7 αλλά η αντεπίθεση δε συνεχίστηκε καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν ανώτερη και κατόρθωσε τελικά να επικρατήσει.

 

Δεκάλεπτα (2-21, 15-2, 8-14, 9-13)

 

ΕΛΠΙΣ (ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ): ΓΡΙΒΑΣ Π 2, ΡΙΖΑΚΟΣ 4, ΓΙΑΓΛΗΣ 4 ,ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ , ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ 10, ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ, ΜΠΟΥΝΤΩΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 12, ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ, ΣΤΟΪΚΟΣ 2

 

 

ΔΑΣΩ (ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ): ΛΑΘΟΥΡΑΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΟΥ 8, ΠΛΙΟΥΚΑΣ 10, ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ 2, ΠΑΥΛΙΔΗΣ 5, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ 4, ΚΑΛΩΝΗΣ, ΠΙΒΑΤΣ 17, ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2, ΣΑΡΑΜΟΥΔΗΣ 2

ICBS 2009 - ΕΛΠΙΣ  60-24
 
Δεν τα κατάφερε το μίνι και ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά από το ICBS. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κατάφεραν οι μικροί να ανταγωνιστούν την αντίπαλο ομάδα, αλλά αυτές οι ήττες είναι ένα καλό μάθημα για παιδιά που τώρα μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος.
 
Δεκάλεπτα (17-6,16-3,12-5,15-10)
 
ICBS (ΤΣΙΚΙΝΑΣ): ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Α. 8, ΛΥΠΙΡΙΔΗΣ 13, ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΗΣ 4, ΜΑΝΤΖΙΕΡΙ 5, ΝΑΪΣΙΔΗΣ 5, ΣΟΦΙΚΙΔΗΣ 2, ΓΑΒΡΑΣ 2, ΠΕΡΔΙΚΗΣ 8, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Λ., ΛΑΖΟΣ 4, ΤΟΚΑΛΑΚΗΣ , ΠΕΡΔΙΚΗΣ 10
 
ΕΛΠΙΣ (ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ): ΓΡΙΒΑΣ 7(1), ΡΙΖΑΚΟΣ4(1)ΓΙΑΓΛΗΣ ,ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ , ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ 3, ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣΜΠΟΥΝΤΩΝΗΣΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 6,ΚΟΥΤΟΥΛΑΣΣΤΟΪΚΟΣ 5

ΕΛΠΙΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ  32-39

 

Ήττα για το μίνι της Ελπίδας από τη Φλόγα. Σε ένα παιχνίδι αμφίρροπο, η ομάδα μας έμεινε πίσω στο πρώτο δεκάλεπτο αφού δεν προσαρμόστηκε γρήγορα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, με τους μικρούς της Φλόγας να ξεκινάνε δυνατά και να παίρνουν μια διαφορά που κράτησαν μέχρι το ημίχρονο σε αξιόλογα επίπεδα. Στο δεύτερο μέρος, οι μικροί του Μάκη Γεροντίδη ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά αλλά δε μπόρεσαν να γυρίσουν το παιχνίδι, καθώς έχασαν κάποια εύκολα καλάθια με τα οποία θα μπορούσαν να ροκανίσουν τη διαφορά. Έτσι ήρθε η ήττα με 32-39 και οι μικροί έμειναν με τη γλυκιά γεύση της καλής προσπάθειας, αλλά και την πικρή γεύση της ήττας.

 

Δεκάλεπτα (6-16,4-8, 14-10, 8-5)

 

ΕΛΠΙΣ (ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ) ΓΡΙΒΑΣ 3, ΡΙΖΑΚΟΣ, ΓΙΑΓΛΗΣ 2,ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ , ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ 15, ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ, ΜΠΟΥΝΤΩΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 6, ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ, ΣΤΟΪΚΟΣ 6

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ) ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑΚΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ , ΗΛΙΟΥ 5, ΤΣΑΛΗΣ 2, ΚΕΣΚΙΝΗΣ 10, ΤΕΛΙΟΣ, ΤΣΙΠΙΔΗΣ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΥΖΗΣ 5, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ 5, ΕΛΕΥΘΑΡΙΑΔΗΣ 3, ΘΕΟΔΩΡΟΥ 5

 

 

Βαριά ήττα γνώρισε το μίνι της Ελπίδας, στο Ωραιόκαστρο. Ήταν μια κακή παρένθεση για τους μικρούς που τα βρήκαν δύσκολα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η προσπάθεια συνεχίζετε με στόχο την απόκτηση υγιών αθλητικών βάσεων, τα αποτελέσματα προς το παρόν είτε είναι τα καλύτερα, είτε τα χειρότερα, έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

 

Δεκάλεπτα: 14-2, 19-7, 28-7, 47-9

Διαιτητής: Λαϊδης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (Τσελεμπής): Πατσιαβούρας 9(1), Παυλίδης Σ. 17(1), Ιατρίδης 11, Αλεξίδης 1, Ταβλαρίδης 2, Παυλίδης Γ. 2, Γεροντίδης 6, Χάβος, Σεραφείμ, Γκακάνας

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γεροντίδης): Ριζάκος, Γρίβας, Γιαγλής, Βογιατζής 5, Ευγενιάδης 1, Μπουντόνης, Μιχαλόπουλος 3, Κουτούλας, Στόικος

ΕΛΠΙΣ-ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ 20-28
(4-11, 6-6, 7-10, 4-1)

 

Ηττήθηκε το μίνι από τον Ερμή Λαγκαδά με 28-20. Καλή προσπάθεια για τους μικρούς που σιγά σιγά θα μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και είναι σίγουρο ότι θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Ο μεγάλος στόχος όμως παραμένει η αθλητική ευγενής άμιλα και η εκμάθηση μπάσκετ πάνω σε σωστές βάσεις.


ΕΛΠΙΣ(ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ) Γριβας2, Ριζανος, Γιαγλης1, Βογιατζης, Ευγενιαδης8, Δαλακουρας, Μπουντωνης, Μιχαλοπουλος 7,Κουτουλας, Στοϊκος 2.

ΕΡΜΗΣ (ΕΥΓΕΝΕΙΑΔΗΣ) Γερεμπανανης 4, Παντουσης, Κωττας, Αθανασιαδης, Δινακης 5, Κυριτσης, Χρηστιδης 13(1), Παλεντζας, Μαντζιαρης, Κων/νιδης 3, Τσαμαλης 3, Παντουσης.