Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων σας ενημερώνει ότι η λαχειοφόρος αγορά του συλλόγου μας, η οποία είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Μάιο αλλά πήρε παράταση λόγω των μέτρων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της νόσου Covid-19, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020. Μέχρι τότε, συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των λαχνών, ενώ στην κλήρωση θα συμμετάσχουν και όσοι λαχνοί είχαν πωληθεί πριν από την αναβολή της λαχειοφόρου αγοράς.

Το μεγάλο έπαθλο της λαχειοφόρου αγοράς θα κερδίσει ο λαχνός που θα συμπίπτει με τον πρώτο αριθμό του Λαϊκού Λαχείου στην κλήρωση της 3ης Νοεμβρίου 2020.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΑΣ Ελπίς για την συμμετοχή τους σ’ αυτή την προσπάθεια και για την στήριξη που προσφέρουν στον σύλλογό μας.


Την στήριξη και την πολύτιμη χορηγία του “Bad Habit” Coffee Drinks & More, του καφέ-μπαρ που αποτελεί σημείο αναφοράς στη Δυτική Θεσσαλονίκη, θα έχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ελπίδα Αμπελοκήπων και μάλιστα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό από πέρσι.

To “Bad Habit” θα αποτελέσει φέτος τον βασικό χορηγό των γυναικείων τμημάτων βόλεϊ (Γυναίκες, Νεάνιδες, Κορασίδες) και κατ’ επέκταση και άλλων τμημάτων του συλλόγου, ενισχύοντας και διευρύνοντας μία σχέση φιλίας και συνεργασίας που γίνεται πιο δυνατή κάθε φορά.

Ως πραγματικός φίλος και υποστηρικτής της Ελπίδας, μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του “Bad Habit” Coffee Drinks & More, Κοσμάς Καγκάνης, τίμησε με την παρουσία του το ξεκίνημα της προετοιμασίας των ομάδων μας και συγκεκριμένα τις πρώτες προπονήσεις των τμημάτων βόλεϊ γυναικών και παίδων, στο Δημοτικό Στάδιο «Κ. Καραμανλής».

Εκεί, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους αθλητές και στις αθλήτριές μας, τους μετέδωσε την θετική του ενέργεια, ευχήθηκε να έχουν καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και επιτυχίες, ενώ πρόσθεσε ότι θα παραμείνει στο πλευρό του συλλόγου, όπως κάνει εδώ και έναν χρόνο, αποτελώντας έναν πολύ σημαντικό «συμπαίκτη» για την Ελπίδα!

«Ως Κοσμάς και ως “Bad Habit”, στηρίζω οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά και τους νέους. Και επειδή η Ελπίδα στηρίζει εδώ και χρόνια τα παιδιά στους Αμπελόκηπους, από όπου κατάγομαι και εγώ, είναι μία πρόσθετη χαρά για μένα το να μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους ενός συλλόγου τον οποίο γνωρίζω από μωρό. Για μένα δεν ήταν δύσκολη απόφαση να συνεργαστώ με την Ελπίδα, γιατί ξέρω καλά τη δουλειά που κάνει στα τμήματα υποδομών, οπότε ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για μένα», τόνισε ο Κοσμάς Καγκάνης και συμπλήρωσε:

«Είναι η δεύτερη χρονιά που συνεργαζόμαστε. Η πρώτη έκλεισε λίγο περίεργα για όλους μας, παρόλα αυτά ξεκινάμε με δύναμη τη νέα σεζόν! Αυτό που ευχήθηκα στα νέα παιδιά του συλλόγου ήταν να έχουμε υγεία, ώστε να είμαστε όλοι ξανά εδώ του χρόνου και ακόμα περισσότερο».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με την συνέντευξη του Κοσμά Καγκάνη


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ “BAD HABIT” COFFEE DRINKS & MORE

Ένας παλιός αχυρώνας μετατράπηκε σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο με industrial ύφος στοχεύοντας να γίνει η πιο αγαπημένη “κακή συνήθεια” όλης της πόλης. Ένα σύγχρονο "μπαρ - σπίτι" διαμορφωμένο από άκρη σε άκρη να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε βαγόνι τρένου και urban διαμέρισμα τριαντάρη σε ευρωπαϊκή μητρόπολη. Ιδανικό από το πρωί για καφέ και πρωινό, για ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή ένα επαγγελματικό ραντεβού, ακόμα και για να διαβάσεις το βιβλίο σου συνοδεία με ένα αμερικανικό ή γαλλικό breakfast basket και μία κούπα εσπρέσο από την εξαιρετική ιδιωτική ποικιλία Illy, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 18-20, στον παλιό Ερωτικό, Σταυρούπολη

Ακολουθήστε το Bad Habit στο Facebook: https://www.facebook.com/badhabitskg/

Σας ενημερώνουμε ότι, για λόγους προστασίας από τη νόσο COVID-19, όλες οι προπονήσεις των τμημάτων του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας.

Παράλληλα, έχουν ήδη ανασταλεί οι προγραμματισμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των ομάδων μας.
 
Θα σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη.

Ας δείξουμε όλοι μας την απαιτούμενη προσοχή και υπευθυνότητα, ώστε να αποφύγουμε τη διασπορά του ιού και να προφυλάξουμε τον εαυτό μας, αλλά και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.


 
Η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με ανακοίνωσή της ενημερώνει για τα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν μετά το άνοιγμα των αθλητικών χώρων σε αθλητές και σωματεία που ξεκινάνε προπονήσεις από Δευτέρα (18/05/2020).

Αναλυτικά οι κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρηθούν καθώς και οι διαδικασίες που οφείλουν να ακολουθηθούν κατά το ξεκίνημα των προπονήσεων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο ακόλουθο λινκ: https://gga.gov.gr/images/odigies_asfalous_askisis.pdf

Επιπλέον, αας κοινοποιούμε τις συστάσεις του ΕΟΔΥ και της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ, σχετικά με την επανέναρξη των προπονήσεων για αθλητές-αθλήτριες ομαδικών αθλημάτων και τη λήψη των απαραίτητων προφυλάξεων για την πρόληψη της διάδοσης της νόσου Covid-19:
 
1. Τα προβλεπόμενα στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ θα πρέπει να τηρούνται με προσοχή. Οι οδηγίες αυτές προσδιορίζουν ότι θα πρέπει να υπάρχει μία πύλη εισόδου και εξόδου, να μην χρησιμοποιούνται αποδυτήρια, να τηρούνται αποστάσεις, μέτρα ατομικής υγιεινής κλπ. Ειδικότερα αντί για τα αποδυτήρια μπορεί να χρησιμοποιηθούν εξωτερικοί στεγαζόμενοι ή καλά αεριζόμενοι χώροι με τήρηση των αποστάσεων.

2. Όλοι οι αθλητές θα έχουν εξεταστεί από ιατρό πριν την έναρξη των προπονήσεων ο οποίος θα χορηγεί την ιατρική βεβαίωση η οποία θα επιδεικνύεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Κατά την ιατρική εξέταση θα συμπληρώνεται από τον αθλητή και θα παραμένει στο αρχείο του ιατρού είτε το εκτεταμένο ιστορικό των αθλητών Ομοσπονδιών και Επαγγελματικών Συλλόγων είτε το σύντομο ιστορικό των υπολοίπων αθλούμενων
Σε περίπτωση που ο αθλητής αναφέρει νόσηση από Covid-19 θα πρέπει να παραπέμπεται από τον ιατρό για καρδιολογική εκτίμηση πριν την έκδοση της βεβαίωσης.

3. Δεν κρίνεται απαραίτητη η εξέταση με μοριακό έλεγχο (PCR) πριν την έναρξη των προπονήσεων ή κατά τη διάρκειά τους για όλους τους αθλητές. Σε επαγγελματικές ομάδες η πραγματοποίηση μοριακού ελέγχου (PCR) πριν την έναρξη των προπονήσεων και τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα πραγματοποιείται ήδη διεθνώς και κρίνεται ως μία καλή πρακτική.

4. Οι αθλητές που έρχονται από το εξωτερικό παραμένουν σε καραντίνα 7 ημερών και υποβάλλονται σε δύο μοριακούς ελέγχους (PCR) με διαφορά ≥24 ωρών στο τέλος αυτής. Αν και οι δύο μοριακοί έλεγχοι είναι αρνητικοί και εφόσον δεν παρουσιάζουν συμπτώματα συμβατά με Covid19 λοίμωξη (πυρετός, βήχας, αίσθημα κόπωσης, μυαλγίες) τότε μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα. Στην περίπτωση που διαφοροποιηθούν οι οδηγίες για τους ταξιδιώτες προς την Ελλάδα, θα ευθυγραμμισθεί και η παρούσα σύσταση αναλόγως.

5. Διαχείριση ύποπτου ή επιβεβαιωμένου κρούσματος σε αθλητή Ασυμπτωματικός αθλητής με εργαστηριακή επιβεβαίωση Covid-19 λοίμωξης
• απομόνωση του κρούσματος και περαιτέρω διαχείριση σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ
• οι ασυμπτωματικοί αθλητές επανέρχονται στην αθλητική δραστηριότητα εφόσον πληρούνται όλα τα παρακάτω ✓ μετά από 7 ημέρες από την ημέρα της πρώτης εργαστηριακής επιβεβαίωσης COVID-19 ΚΑΙ ✓ εφόσον έχουν δύο αρνητικά φαρυγγικά δείγματα, με ≥ 24 ώρες απόσταση το πρώτο από το δεύτερο (ιδανικά την 4 η και 5 η ημέρα) ΚΑΙ ✓ δεν έχουν εμφανίσει εν τω μεταξύ οποιοδήποτε σύμπτωμα νόσου Συμπτωματικός αθλητής με εργαστηριακή επιβεβαίωση Covid-19 λοίμωξης
• απομόνωση του κρούσματος και περαιτέρω διαχείριση σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ
• οι συμπτωματικοί αθλητές επανέρχονται στην αθλητική δραστηριότητα εφόσον πληρούνται όλα τα παρακάτω ✓ απυρεξία χωρίς τη χρήση αντιπυρετικών για 3 ημέρες ΚΑΙ ✓ ύφεση των συμπτωμάτων αναπνευστικού ΚΑΙ ✓ έχουν δύο αρνητικά φαρυγγικά δείγματα , με ≥ 24 ώρες απόσταση το πρώτο από το δεύτερο Για την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας απαιτείται καρδιολογικός έλεγχος. Στενές επαφές (μη προστατευμένες) αθλητή με εργαστηριακή επιβεβαίωση Covid-19 λοίμωξης
• απομόνωση των μη προστατευμένων στενών επαφών σε προκαθορισμένο, από τη Διοργανώτρια Αρχή ή την ομάδα, χώρο για 5 ημέρες
• δύο αρνητικά φαρυγγικά δείγματα, με ≥ 24 ώρες απόσταση το πρώτο από το δεύτερο (3η – 5 η ημέρα). Στο διάστημα αυτό μπορούν να προπονούνται μόνο με τη σύνθεση της απομόνωσης. Μετά την 5η μέρα μπορούν να επιστρέψουν σε μικτές προπονήσεις και αγώνες και εφόσον δεν έχουν εμφανίσει εν τω μεταξύ οποιοδήποτε σύμπτωμα νόσου
• εάν δεν υπάρχει δυνατότητα μοριακού ελέγχου (PCR) συστήνεται η επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα σε αγώνες μετά από απομόνωση 7 ημερών και εφόσον δεν έχουν εμφανίσει εν τω μεταξύ οποιοδήποτε σύμπτωμα νόσου. Στο διάστημα αυτό μπορούν να προπονούνται μόνο με τη σύνθεση της απομόνωσης.
Σε περίπτωση πρόσφατου αγώνα, δεν συστήνεται η καραντίνα της αντίπαλης ομάδας αλλά η ενεργητική επιτήρηση των αθλητών της με καθημερινή χρήση ερωτηματολογίου (πυρετός, βήχας, αίσθημα κόπωσης, μυαλγίες) και θερμομέτρηση

6. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων και το ιατρικό απόρρητο θα πρέπει να εξασφαλίζεται τόσο κατά τη δειγματοληψία όσο και κατά τη διαχείριση των αποτελεσμάτων σύμφωνα με τη νομοθεσία. Προσοχή χρειάζεται στην σωστή λήψη του φαρυγγικού δείγματος. Στην περίπτωση όσο και στη διαχείρισή του από το εργαστήριο (εφαρμογή πρωτοκόλλων για διαχείριση δείγματος Covid-19).

7. Δεν συνιστάται η χρήση μάσκας από τους αθλητές κατά τη διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων. Η χρήση μάσκας μπορεί να δημιουργήσει αναπνευστική δυσχέρεια και περιορισμό οπτικού πεδίου με κίνδυνο τραυματισμού.

8. Δε συνιστάται η χρήση γαντιών από τους αθλητές, προτιμάται η τακτική απολύμανση και υγιεινή των χεριών.

Σας ανακοινώνουμε το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για το επταήμερο από την Πέμπτη 5 Μαρτίου μέχρι και την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020.

Σας περιμένουμε κοντά μας, για να στηρίξετε τις ομάδες μας!

ΒΟΛΕΪ: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Σάββατο 07/03, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»
09:15 - 10:30: ΑΣ Ελπίς - Πήγασος Πολίχνης: Ακαδημίες 2 (έτος γεν. 2010-2011)
10:15 - 11:30: ΑΣ Ελπίς - Πήγασος Πολίχνης: Ακαδημίες 3 (έτος γεν. ​2008-2009)
11:15 - 12:30: ΑΣ Ελπίς - Πήγασος Πολίχνης: Ακαδημίες 1 (έτος γεν. 2012-2013-2014) και Τμήμα Μίνι Αγοριών (κ. Κολεσιώτη)
12:15 - 13:30: ΑΣ Ελπίς - Πήγασος Πολίχνης: Τμήμα 4Χ4 (κ. Κυλίτση)


ΒΟΛΕΪ: ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΕΣΘ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (6η αγωνιστική)

Σάββατο 07/03 (14:15, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς 1 - ΑΠΣ Αίας 1

 

ΒΟΛΕΪ: ΑΝΔΡΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEYLEAGUE (16η αγωνιστική)

Σάββατο 07/03 (16:00, ΕΑΚ Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - Φοίνικας Σύρου

 

ΒΟΛΕΪ: ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (Α’ φάση, 4η αγωνιστική)

Σάββατο 07/03 (16:15, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - ΑΣ Μακεδόνες Αξιού

 

ΒΟΛΕΪ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ (18η αγωνιστική)

Σάββατο 07/03 (17:00, Κ.Γ. 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Λάρισας): ΕΑ Λαρίσης - ΑΣ Ελπίς

 

ΒΟΛΕΪ: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (3η αγωνιστική)

Σάββατο 07/03 (18:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς 1 - ΑΣ Ηρακλής 2015

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΑΣΘ (1η αγωνιστική)

Σάββατο 07/03 (20:00, ΕΑΚ Αμπελοκήπων): Τζίπσι Κινγκς - ΑΣ Ελπίς

 

ΒΟΛΕΪ: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (3η αγωνιστική)

Κυριακή 08/03 (14:15, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς 2 - ΑΣ Άρης

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΑΣΘ (1η αγωνιστική)

Κυριακή 08/03 (16:15, Κ.Γ. Ελευθερίου): ΑΣ Πρωτέας - ΑΣ Ελπίς

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΑΝΔΡΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ (18η αγωνιστική)

Κυριακή 08/03 (18:00, Κ.Γ. Μακεδονικού): ΑΣ Μακεδονικός - ΑΣ Ελπίς

 

ΒΟΛΕΪ: ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΕΣΘ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (6η αγωνιστική)

Κυριακή 08/03 (18:30, ΔΑΚ Ασβεστοχωρίου): ΜΑΣ Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου - ΑΣ Ελπίς 2

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΑΣΘ (1η αγωνιστική)

Κυριακή 08/03 (18:45, ΕΑΚ Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΝΕΟΙ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (Β' φάση, 7η αγωνιστική)

Τετάρτη 11/03 (21:30, ΕΑΚ Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - ΒΑΟ

 

 

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων σας ενημερώνει ότι η λαχειοφόρος αγορά του συλλόγου μας, η οποία είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαΐου 2020, παρατείνεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, λόγω των μέτρων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της νόσου Covid-19.

Η νέα ημερομηνία της κλήρωσης της λαχειοφόρου αγοράς θα ανακοινωθεί μόλις αρθούν τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα και μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς, έχοντας βγει νικητές από τη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΑΣ Ελπίς για την συμμετοχή τους σ’ αυτή την προσπάθεια και για την στήριξη που προσφέρουν στον σύλλογό μας.

Σας ανακοινώνουμε το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για το επταήμερο από την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020.

Σας περιμένουμε κοντά μας, για να στηρίξετε τις ομάδες μας!

ΒΟΛΕΪ: ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Σάββατο 29/02 (09:30 - 10:30, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - Αίας Ευόσμου (Ακαδημίες 2, έτος γενν. 2010 & 2011)
Σάββατο 29/02 (10:30 - 11:30, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - Αίας Ευόσμου (Ακαδημίες 3, έτος γενν. 2008 αρχάρια & 2009)


ΒΟΛΕΪ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ (17η αγωνιστική)

Σάββατο 29/02 (19:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς - ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων


ΒΟΛΕΪ: ΑΝΔΡΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEYLEAGUE (15η αγωνιστική)

Κυριακή 01/03 (15:30, Κ.Γ. Αγίου Θωμά): Παναθηναϊκός - ΑΣ Ελπίς


ΜΠΑΣΚΕΤ:
ΝΕΟΙ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (Β' φάση, 6η αγωνιστική)

Τετάρτη 04/03 (21:30, Κ.Γ. Λαγκαδά): ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά - ΑΣ Ελπίς

 

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων απευθύνει στους αθλητές, στις αθλήτριες, στους προπονητές και σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου τις πιο θερμές ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Σας ανακοινώνουμε το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για το επταήμερο από την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου μέχρι και την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020.

 

Σας περιμένουμε κοντά μας, για να στηρίξετε τις ομάδες μας!

 

ΒΟΛΕΪ: ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΕΣΘ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (5η αγωνιστική)

Σάββατο 22/02 (16:00, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): Ακαδημία Βόλλεϋ Όλυμπος - ΑΣ Ελπίς 1

 

ΒΟΛΕΪ: ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (Α’ φάση, 3η αγωνιστική)

Σάββατο 22/02 (17:30, Κ.Γ. Βότση): ΑΕΣ Κρόνος - ΑΣ Ελπίς

 

ΒΟΛΕΪ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ (16η αγωνιστική)

Σάββατο 22/02 (18:00, ΔΑΚ Πεύκων): Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων - ΑΣ Ελπίς

 

ΒΟΛΕΪ: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (2η αγωνιστική)

Κυριακή 23/02 (13:30, Κ.Γ. «Αλ. Νικολαΐδης»): Πήγασος Πολίχνης 2 - ΑΣ Ελπίς 1

 

ΒΟΛΕΪ: ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΕΣΘ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (5η αγωνιστική)

Κυριακή 23/02 (15:30, Κ.Γ. «Ι. Λεμονίδης»): ΑΣ Ελπίς 2 - Αετός Φιλύρου

 

ΒΟΛΕΪ: ΑΝΔΡΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEYLEAGUE (14η αγωνιστική)

Κυριακή 23/02 (16:00, ΕΑΚ Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - ΟΦΗ

 

ΒΟΛΕΪ: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΣΘ (2η αγωνιστική)

Κυριακή 23/02 (16:30, ΔΑΚ Πανοράματος): ΑΕΝ Πανοράματος - ΑΣ Ελπίς 2

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΑΝΔΡΕΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ (17η αγωνιστική)

Κυριακή 23/02 (19:30, ΕΑΚ Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - ΜΑΣ Ευ. Μαντουλίδης

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΝΕΟΙ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΑΣΘ (Β' φάση, 5η αγωνιστική)

Τετάρτη 26/02 (21:30, ΕΑΚ Αμπελοκήπων): ΑΣ Ελπίς - ΑΕΠΣ Μαχητές Πειραματικό


Η Ελπίδα Αμπελοκήπων συμμετέχει στην προσπάθεια που καταβάλλει ο καθένας από εμάς και κάθε οικογένεια, για την προφύλαξη από τη νόσο του κορωνοϊού και για την αποτροπή της μετάδοσής της στους συνανθρώπους μας.

Ακολουθούμε με συνέπεια τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής, αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και δείχνουμε την υπομονή και την πειθαρχία που χρειάζεται ώστε να κερδίσουμε όλοι μαζί αυτόν τον αγώνα!

Κάνουμε μπλοκ στον Covid-19.... Μένουμε σπίτι!

Οι αξίες αλλά και η μεγάλη δυναμική της οικογένειας της Ελπίδας Αμπελοκήπων αναδείχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στη λαμπρή γιορτή για την ετήσια κοπή της πίτας του συλλόγου, το μεσημέρι της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου στο «Ι. Λεμονίδης», το οποίο κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου: Εκατοντάδες παιδιά των ακαδημιών βόλεϊ και μπάσκετ, αθλητές και αθλήτριες από τις ανδρικές και από τη γυναικεία ομάδα, προπονητές, διοικητικοί παράγοντες, γονείς, χορηγοί της Ελπίδας, αλλά και πολλοί επίσημοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, έκαναν αυτή την εκδήλωση ξεχωριστή!

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν αρχικά τους χορηγούς της γιορτής: Τα είδη κομμωτηρίου ΚΥΑΝΑ που πρόσφεραν εκπτωτικές κάρτες στους παρευρισκόμενους, το Φροντιστήριο Αγγλικών Παπασταματίου, το ζαχαροπλαστείο Παπασωτηρίου που δημιούργησε με μοναδικό τρόπο τη βασιλόπιτα, καθώς και το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Πεχλιβανίδη.

Και τα 30 τμήματα βόλεϊ και μπάσκετ που καλλιεργεί η Ελπίδα Αμπελοκήπων χάρισαν λάμψη με την παρουσία τους, ενώ από την κοπή της πίτας δεν έλειψε ούτε το πιο αγαπημένο τμήμα του συλλόγου, τα παιδιά από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για άτομα με ειδικές ικανότητες, το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΑΣ Ελπίς, χαιρετισμό απεύθυνε ο Χρήστος Γκαλμπένης, δεδομένης της απουσίας του προέδρου Απόστολου Σταυρίδη λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, που υπογράμμισε τις στενές σχέσεις της Δημοτικής Αρχής με τον σύλλογο.

Επιπλέον, εκ μέρους της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε Δράση», χαιρετισμό απεύθυνε η κυρία Κική Ζωναρέλη, εκπροσωπώντας τον επικεφαλής της παράταξης κ. Γιώργο Κυριλλίδη, που δεν μπόρεσε να παραστεί.

Ακολούθησε ο καθαγιασμός της πίτας από τον πατέρα Γεράσιμο και η κοπή της. Εκτός από τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, τη διοίκηση, τους προπονητές και το υπόλοιπο ανθρώπινο δυναμικό της Ελπίδας, ένα κομμάτι περίμενε και καθέναν από τους επίσημους, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση:

- Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου

- Η εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε Δράση», Κική Ζωναρέλη, εκ μέρους του επικεφαλής κ. Κυριλλίδη

- Ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ, Βαγγέλης Ντινόπουλος

- Ο εκπρόσωπος της ΕΚΑΣΘ, Λεωνίδας Παπακώστας

- Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης, Κώστας Χαριτωνίδης, ο οποίος χειροκροτήθηκε ιδιαίτερα όταν δήλωσε:
«Δεν θα μιλήσω για την Ελπίδα ως προπονητής, αλλά ως παππούς. Παρότι ζω σε άλλη περιοχή, επέλεξα για τα εγγόνια μου τις ακαδημίες αυτού του συλλόγου, επειδή τους προσφέρει το καλύτερο περιβάλλον».

- Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Απόστολος Φουκίδης

- Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Γιώργος Καζαντζίδης

- Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Παύλος Κεσόγλου

- Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Αλέξανδρος Κουσενίδης

- Ο πρόεδρος του ΚΔΕΔΑΠ, Κυριάκος Αβραμίδης

- Ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, Γιώργος Κατζικάς

- Η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μενεμένης, Αναστασία Παλικαρίδου

- Η δημοτική σύμβουλος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Μαρία Καϊκατζάνη

- Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων, Γιάννης Χαλκίδης

- Ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων, Θωμάς Πάντσης

- Ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων, Κωνσταντίνος Καραμπέρης

- Το μέλος της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε Δράση», Γιάννης Αθανασιάδης

- Η Διευθύντρια Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Μάγδα Ρουσσέτη

Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε, για ακόμη μία φορά, στο κομμάτι του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, ενώ παράλληλα μοιράστηκαν ατομικά πιτάκια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας.

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες ευχές όλων για το έτος 2020, ώστε η Ελπίδα να συνεχίσει να μεγαλώνει και οι αθλητές και αθλήτριές της να έχουν επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε φυσικά για τα προσεχή παιχνίδια των αγωνιστικών τμημάτων, αλλά και για τη μεγάλη χοροεσπερίδα του συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου!

Στιγμιότυπα από την κοπή πίτας της Ελπίδας Αμπελοκήπων: