Πέντε νεαρούς αθλητές απέκτησε η Ελπίδα Αμπελοκήπων κατά την περίοδο των μεταγραφών, ενισχύοντας έτσι τα αναπτυξιακά της τμήματα. Πρόκειται για τους ακραίους Χάρη Ζλατίντση (2002), Κλεάνθη Κλεανθίδη (2003) από τον Αίαντα Ευόσμου και Αλέξανδρο Κουρτίδη (2002) από την ΧΑΝΘ, τον πασαδόρο Γιώργο Σδραυκάκη (2002) από τον Αίαντα και τον κεντρικό Γιάννη Αδάμο (2003) από την ΧΑΝΘ.

Η Ελπίδα καλωσορίζει τους νέους της αθλητές, ευχαριστεί τα σωματεία τους για τη συνεργασία, καθώς και τους γονείς τους που εμπιστεύτηκαν τον σύλλογό μας.

Ιστορία ετοιμάζονται να γράψουν οι ομάδες Παίδων και Κορασίδων της Ελπίδας, αφού για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν και οι δύο στις τελικές φάσεις των αντίστοιχων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων. Για τους Παίδες θα είναι μάλιστα η πρώτη συμμετοχή σε Final Four, ενώ για τις κορασίδες η έκτη.

Η… διπλή «πράσινη» αποστολή αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης για την Αθήνα και θα την ακολουθήσουν την Παρασκευή αρκετοί γονείς και φίλοι του συλλόγου, για να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών μας. Οι αγώνες θα γίνουν στο Μοσχάτο για τα αγόρια και την Γλυφάδα για τα κορίτσια, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής και τους αντίστοιχους Δήμους.

Την ομάδα Παίδων αποτελούν οι Ραφαήλ Σιμητός, Χρήστος Γιαμακίδης, Σωκράτης Πέτρου, Λευτέρης Γιαμούκογλου, Χρήστος Σαλταφερίδης, Ασημάκης Αντωνιάδης, Μιχάλης Ρετζέπης, Παύλος Μαγδαλιανίδης, Γιώργος Σειράς, Παναγιώτης Χατζηνάκος, Ιάσων Αθανασίου, Τάσος Τακματζίδης, Βασίλης Παπουλίδης, Γιώργος Πούλος και την συνοδεύουν οι προπονητές Βαλάντης Μαμάης και Γιώργος Καραβιδόπουλος και ο έφορος Δημήτρης Χατζηνάκος.

Στην αποστολή των Κορασίδων συμμετέχουν οι αθλήτριες Δέσποινα Θωμαΐδου, Νίκη Κιορπέογλου, Τατιάνα Αρμουτσή, Στέλλα Ιασωνίδου, Μαρία Αντωνιάδου, Αλεξάνδρα Ράντοβιτς, Ιωάννα Σουπιώνη, Ηλιάνα Γούση, Ευαγγελία Αθανασιάδου, Ραφαέλα Καλομοίρη, Βαλεντία Πυργιώτη, Ευαγγελία Τσουμπέκη, Στέλλα Τάτση, Μαρία Δριντσούδη, Αναστασία Χριστοδούλου, ο προπονητής Γιώργος Χρυσομαλλίδης, η φυσιοθεραπεύτρια Ηώ Λουτατίδου και ο έφορος Αγγελος Ταλαμπίρης.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

ΠΑΙΔΕΣ (Μοσχάτο)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/6: 19.00 Εβρος Σουφιλίου - ΑΟ Καλαμάτα 80 21.00 Ελπίς - ΓΕ Ηρακλείου
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/6: 19.00 Ελπίς - Εβρος 21.00 ΓΕ Ηρακλείου - Καλαμάτα 80
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/6: 14.00 Ελπίς - Καλαμάτα 80 16.00 Εβρος - ΓΕ Ηρακλείου

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (Γλυφάδα)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/6: 18:00 Ελπίς - Ηρακλής Κηφισιάς 20:00 ΑΟ Μαρκοπούλου - Αρης
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/6: 17:00 ΑΟ Μαρκοπούλου - Ηρακλής Κηφ. 19:00 Ελπίς - Αρης
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/6: 13:00 Ελπίς - ΑΟ Μαρκοπούλου 15:00 Ηρακλής Κηφ. - Αρης

* Δείτε το Promo Video της Ελπίδας για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΕΔΩ

Το πρώτο της πρωτάθλημα στους Παίδες και δεύτερο στα αναπτυξιακά τμήματα των αγοριών κατέκτησε το βράδυ της Δευτέρας η Ελπίδα, κερδίζοντας στον τελικό του Final Four τον Αίαντα Ευόσμου με 3-1.

Ο τίτλος στο «Κατσάνειο» πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους νεαρούς αθλητές και τον κόσμο της Ελπίδας, ενώ MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο 16χρονος πασαδόρος Χρήστος Γιαμακίδης. Αξίζει να επισημανθεί ότι η ομάδα κατέκτησε αήττητη το φετινό πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης, με 15 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και βάζει πλέον πλώρη για τα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η σημασία του αγώνα και η απειρία των νεαρών αθλητών εμπόδισαν τις δύο ομάδες να παρουσιάσουν καλό θέαμα, αλλά το πάθος και η αγωνία ήταν σε υψηλά επίπεδα. Ο Αίας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 1-0, αλλά η Ελπίδα συνήλθε και έφτασε σχετικά εύκολα στο 2-1. Στο τέταρτο σετ έγινε η μεγαλύτερη μάχη καθώς οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα. Οι «πράσινοι» έφτασαν στο 24-22, ο Αίας ακύρωσε τα δύο ματς μπολ και ισοφάρισε (24-24), αλλά μία επίθεση του Σαλταφερίδη και ένα μπλοκ του Γιαμακίδη έκριναν οριστικά το παιχνίδι.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον έφορο της ομάδας Δημήτρη Χατζηνάκο, που με βοήθησε και με πίστεψε όλο αυτό το διάστημα, όπως και η υπόλοιπη διοίκηση. Ευχαριστώ επίσης τον κόσμο που μας στήριξε όλη τη χρονιά και ειδικά σήμερα με την μαζική παρουσία του», δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Βαλάντης Μαμάης.

Και συμπλήρωσε: «Η αξία του τίτλου αναδεικνύεται και από τον αντίπαλο. Είχαμε μία καταπληκτική χρονιά στην οποία τερματίσαμε αήττητο και ήταν η συνέχεια της περσινής πορείας των παμπαίδων. Στόχος μας πλέον είναι η διάκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αφιερώνω αυτόν τον τίτλο στον Γιώργο Καραβιδόπουλο και στον αξέχαστο Γιώργο Περσιανλή».

Τα σετ: 22-25, 25-20, 25-16, 26-24

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σιμητός, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Ρετζέπης, Χατζηνάκος, Αθανασίου, Πούλος (λ) - Αντωνιάδης (λ), Μαγδαλιανίδης, Τακματζίδης, Γιαμούκογλου.

ΑΙΑΣ (Σδραυκάκης): Καλαγασίδης, Ζλατίντσης, Ζαχαρόπουλος, Ν. Σδραυκάκης, Καραολάνης, Πεντίδης - Αφεντουλίδης, Γ. Σδραυκάκης, Καμαριώτης.

Η τρίτη φορά σε προημιτελικό ήταν η τυχερή για τους Παίδες της Ελπίδας. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη νίκησε έπειτα από δραματικό αγώνα τον Αίαντα Ευόσμου με 3-1 και κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία σε τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος, μετά τις ήττες του 2014 και 2017.

Ο χτεσινός αγώνας κράτησε 132 λεπτά και καθήλωσε με την εξέλιξή του τους θεατές που γέμισαν το γυμναστήριο της Πολίχνης. Η Ελπίδα έκανε μέτρια εμφάνιση, βασικά λόγω του άγχους, ωστόσο οι νεαροί αθλητές της έδειξαν για μία ακόμη φορά χαρακτήρα πρωταθλητή στα κρίσιμα σημεία και έφτασαν στην επιτυχία, παραμένοντας αήττητοι και στον 19ο φετινό τους αγώνα. Τη δική τους νίκη σημείωσαν και οι φίλοι της Ελπίδας, που "πρασίνισαν" την κερκίδα και βοήθησαν αποφασιστικά την ομάδα.

Η ομάδα θα έχει τώρα περίπου 1,5 μήνα ώστε να προετοιμαστεί για το Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί 22-25 Ιουνίου. Το δεύτερο εισιτήριο από τον Βορρά πήρε ο Εβρος Σουφλίου, που νίκησε 3-1 την Ορεστιάδα, ενώ από το Νότο προκρίθηκαν η Καλαμάτα 80 και η ΓΕ Ηρακλείου. Ετσι, έπειτα από αρκετά χρόνια, θα διεξαχθεί τελική φάση χωρίς αθηναϊκή ομάδα!

Τα σετ: 28-26, 25-27, 25-22, 25-23

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σαλταφερίδης, Ρετζέπης, Σιμητός, Γιαμακίδης, Αθανασίου, Γιαμούκογλου, Πούλος (λ) - Μαγδαλιανίδης, Χατζηνάκος, Τακματζίδης.

ΑΙΑΣ (Σδραυκάκης): Ν. Σδραυκάκης, Πεντίδης, Καλαγασίδης, Ζλατίντσης, Ζαχαρόπουλος, Καραολάνης, Τσαβδαρίδης (λ) - Δρουμούζης (λ), Αφεντουλίδης, Γ. Σδραυκάκης.

Ένα βήμα μακρυά από τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της στους Παίδες βρίσκεται η Ελπίδα, μετά την πρόκριση στον τελικό του Final Four της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη νίκησε τον ΠΟ Μουδανιών με 3-0, παίρνοντας ρεβάνς για τον αντίστοιχο περυσινό αγώνα και κερδίζοντας από την πρώτη μέρα το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι την Δευτέρα στις 20.00 θα διεκδικήσει στο Κατσάνειο τον τίτλο της πρωταθλήτριας με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου.

Η εμφάνιση των «πρασίνων» στον ημιτελικό ήταν μετριότατη και η νίκη ήρθε χάρη στη διαφορά δυναμικότητας και τα ατομικά ξεσπάσματα των παικτών. Το ματς ξεκίνησε μάλιστα με έναν τραυματισμό του Ραφαήλ Σιμητού, αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και ο νεαρός διαγώνιος συνέχισε το παιχνίδι. Η Ελπίδα δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ, ενώ στο τρίτο χαλάρωσε επικίνδυνα όταν προηγήθηκε με 24-13 και ο ΠΟΜ κατάφερε να μειώσει σε 24-20.

Την παράσταση στο Κατσάνειο έκλεψε η κερκίδα των φίλων της Ελπίδας, που έδωσε παλμό στους παίκτες της ομάδας και σήμερα αναμένεται ακόμη πιο πολυπληθής.

Τα σετ: 25-22, 25-15, 25-20

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Ρετζέπης, Χατζηνάκος, Σιμητός, Σαλτεφερίδης, Αθανασίου, Γιαμακίδης, Πούλος (λ) - Αντωνιάδης (λ), Μαγδαλιανίδης, Παπουλίδης, Γιαμούκογλου.

ΠΟΜ (Ροδοβίτης): Θωμαδάκης, Ιατρού, Κασκανιώτης, Θ. Κλεπουσνιώτης, Ματθαίου, Μέγας, Μωραϊτόπουλος (λ) - Λεονταρίδης (λ), Τσάλας, Δ. Κλεπουσνιώτης, Πούλος.

Χωρίς να χάσει την συγκέντρωσή της, η Ελπίδα νίκησε εύκολα τον ΠΟ Μουδανιών με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων ως πρώτη του ομίλου της. Ετσι, την Κυριακή 6/5 στις 15.00 θα αναμετρηθεί στο γυμναστήριο «Αλ. Νικολαΐδης» της Πολίχνης με τον Αίαντα Ευόσμου για μία θέση στο Final Four (22-25 Ιουνίου).

Ο ΠΟΜ δυσκόλεψε την Ελπίδα μέχρι τα μέσα του πρώτου σετ, αλλά στη συνέχεια οι «πράσινοι» βελτιώθηκαν και κυριάρχησαν στο γήπεδο. Η εικόνα του ματς έδωσε την δυνατότητα για ροτέισον εν όψει του προημιτελικού της Κυριακής, αφού υπήρχε και η κούραση από τον αγώνα με την Ορεστιάδα.

Τα σετ: 25-16, 25-15, 25-8

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σαλταφερίδης, Ρετζέπης, Σιμητός, Γιαμακίδης, Αθανασίου, Γιαμούκογλου, Πούλος (λ) - Αντωνιάδης (λ), Μαγδαλιανίδης, Πέτρου, Χατζηνάκος, Τακματζίδης.

ΠΟΜ (Ροδοβίτης): Θωμαδάκης, Θ. Κλεπουσνιώτης, Τσάλας, Κασκανιώτης, Ματθαίου, Μέγας, Μωραϊτόπουλος (λ) - Ιατρού, Δ. Κλεπουσνιώτης, Πούλος, Κουβράκης, Κατόγλου.

* Στον άλλον αγώνα η Ορεστιάδα νίκησε 3-0 την ΕΑ Λάρισας. Στον όμιλο του Ευόσμου ο Εβρος νίκησε 3-0 τον Αίαντα και η Πρέβεζα 3-2 τον Αριστοτέλη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ελπίς 8, Ορεστιάδα 7, ΠΟ Μουδανιών 3, ΕΑ Λάρισας 0.

* Το πρόγραμμα της Κυριακής 6/5 στην Πολίχνη: 15.00 Ελπίς - Αίας Ευόσμου, 17.00 Εβρος Σουφλίου - Ορεστιάδα. Οι νικητές των δύο αγώνων θα προκριθούν στο Final Four.

Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παμπαίδων, του πρώτου πρωταθλήματος αγοριών στην ιστορία της, η Ελπίδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον πρώτο της τίτλο και στους Παίδες, συμμετέχοντας στο Final Four της ΕΠΕΣΘ που θα διεξαχθεί στο «Κατσάνειο».

Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη, αποτελούμενη από τους αθλητές που πρωταγωνίστησαν πέρυσι, τερμάτισε αήττητη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος μετρώντας 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ στους 7 αγώνες της Β’ φάσης δεν έχασε ούτε σετ. Τώρα θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή αυτή πορεία ξεκινώντας από τον ημιτελικό της Κυριακής με τον ΠΟ Μουδανιών (18.00).

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ, ο προπονητής της ομάδας Βαλάντης Μαμάης ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τους φετινούς στόχους της ομάδας: «Είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε για ακόμα μία φορά σε ένα Final Four. Θέλουμε να το κατακτήσουμε, καθώς φτάσαμε ως εδώ αήττητοι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε την δύναμή μας μέσα στο γήπεδο. Πρωταρχικός σκοπός αποτελεί φυσικά η πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στην ομάδα υπάρχει προσμονή και δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσουμε. Το 90% των παιδιών συμμετείχαν και πέρυσι και η ομοιογένεια αποτελεί το πλεονέκτημα μας. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο τουρνουά και να έρθει ο κόσμος να το απολαύσει».

Ελπίδα και ΠΟΜ έχουν… ανοικτούς λογαριασμούς από πέρυσι, καθώς η ομάδα της Χαλκιδικής είχε νικήσει με 3-2 στον ημιτελικό του περυσινού Final Four και 3-1 στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Για την Ελπίδα είναι η έβδομη συμμετοχή σε Final Four Παίδων και η έκτη τα τελευταία επτά χρόνια. Στις προηγούμενες έχει κατακτήσει ένα αργυρό και πέντε χάλκινα μετάλλια.

* Tο ρόστερ Ελπίδας αποτελούν οι Γιώργος Πούλος, Παναγιώτης Χατζηνάκος, Παύλος Μαγδαλιανίδης, Μιχάλης Ρετζέπης, Ραφαήλ Σιμητός, Ιάσων Αθανασίου, Μιχάλης Ηλιάδης, Χρήστος Σαλταφερίδης, Χρήστος Γιαμακίδης, Σωκράτης Πέτρου, Λευτέρης Γιαμούκογλου, Αναστάσης Τακματζίδης, Βασίλης Παπουλίδης, Ασημάκης Αντωνιάδης, Παύλος Θωμαΐδης, Δημήτρης Σίσκος, Γιώργος Σειράς.

* Το πρόγραμμα του Final Four:

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/3
18.00 Ελπίς - ΠΟ Μουδανιών
20.00 Αίας Ευόσμου - Πήγασος Πολίχνης

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/3
18.00 Μικρός Τελικός
20.00 Τελικός

Δεύτερη μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα των Παίδων και βαδίζει ολοταχώς προς την οκτάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Επειτα από θρίλερ δύο ωρών η Ελπίδα νίκησε τον ΑΟ Ορεστιάδας 3-2 και στον αγώνα του Σαββάτου (17.00) χρειάζεται νίκη επί του ΠΟ Μουδανιών για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο και να αντιμετωπίσει τον δεύτερο του Β’ ομίλου.

Το παιχνίδι πρόσφερε πολλές συγκινήσεις στον κόσμο που γέμισε το «Ι. Λεμονίδης» και χειροκρότησε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών. Η Ελπίδα μπήκε με ορμή και κατάκτησε το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια έκανε δύο… απόπειρες αυτοκτονίας, χάνοντας το δεύτερο σετ από 21-17 και το τρίτο από 17-12. Παρόλα αυτά οι νεαροί αθλητές του Βαλάντη Μαμάη έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και αφού ισοφάρισαν, κυριάρχησαν στο τάι μπρέικ.

Τα σετ: 25-23, 23-25, 19-25, 25-19, 25-8

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Γιαμακίδης, Σιμητός, Ρετζέπης, Σαλταφερίδης, Αθανασίου, Γιαμούκογλου, Πούλος (λ) - Μαγδαλιανίδης, Πέτρου.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Πασαλίδης): Παλλάκης, Εμαννουηλίδης, Κανταρίδης, Αντωνιάδης, Μποζίδης, Παπαναστασίου, Φιλιππίδης (λ) - Τσιρούδης, Σκαρλατίδης.

* Στον άλλον αγώνα ο ΠΟ Μουδανιών νίκησε την ΕΑ Λάρισας με 3-0, ενώ στον Εύοσμο ο Αίας νίκησε 3-0 τον Αριστοτέλη και ο Εβρος Σουφλίου επίσης με 3-0 την Πρέβεζα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ελπίς 5, Ορεστιάδα 4, ΠΟ Μουδανιών 3, ΕΑ Λάρισας 0.

* Το Σάββατο 5/5 η Ορεστιάδα αντιμετωπίζει την ΕΑ Λάρισας (15.00) και η Ελπίδα τον ΠΟ Μουδανιών (17.00).

Την τελευταία της «παράσταση» για την κανονική περίοδο έδωσε η ομάδα των Παίδων και νίκησε στο κατάμεστο «Ι. Λεμονίδης» τον Αίαντα με 3-0. Ετσι, πραγματοποιώντας την καλύτερη πορεία της ιστορίας της, προκρίθηκε πρώτη και αήττητη στο Final Four και μάλιστα χωρίς να χάσει ούτε σετ. Από την αρχή της σεζόν η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη μετρά 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Το ντέρμπι κορυφής ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο για την Ελπίδα, αλλά ο Αίας αντέδρασε στο δεύτερο σετ. Κατάφερε μάλιστα να αποτρέψει τρία σετ μπολ των «πράσινων» (προηγήθηκαν 24-21) και να ισοφαρίσει, αλλά δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή. Η Ελπίδα έκανε το 2-0 και στη συνέχεια κατέκτησε εύκολα και το τρίτο σετ.

Τα σετ: 25-12, 30-28, 25-15

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Ρετζέπης, Τακματζίδης, Σιμητός, Σαλταφερίδης, Αθανασίου, Γιαμακίδης, Πούλος (λ) - Αντωνιάδης (λ), Μαγδαλιανίδης, Γιαμούκογλου, Χατζηνάκος, Παπουλίδης, Πέτρου.

ΑΙΑΣ (Σδραυκάκης): Ζλατίντσης, Ζαχαρόπουλος, Καλαγασίδης, Ν. Σδραυκάκης, Καραολάνης, Πεντίδης, Δρουμούζης (λ) - Τσαβδαρίδης (λ), Καμαριώτης, Γ. Σδραυκάκης, Αφεντουλίδης.

* Στους ημιτελικούς του Final Four θα παίζουν Ελπίς - ΠΟ Μουδανιών και Αίας - Πήγασος.

Με το δεξί ξεκίνησε η Ελπίδα τους αγώνες της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη νίκησε εύκολα την ΕΑ Λάρισας, πιάνοντας καλή απόδοση και έτσι την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Ορεστιάδας σε έναν αγώνα που έχει χαρακτήρα τελικού για την πρώτη θέση του ομίλου.

Τα σετ: 25-14, 25-6, 25-13

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Γιαμακίδης, Σιμητός, Ρετζέπης, Σαλταφερίδης, Χατζηνάκος, Αθανασίου, Πούλος (λ) - Αντωνιάδης (λ), Μαγδαλιανίδης, Γιαμούκογλου, Πέτρου, Τακματζίδης.

ΕΑΛ (Ματίκας): Νταφούλης, Σιώμος, Τσέτσιλας, Πανταζόπουλος, Ρήγας, Πράπας, Πηλίτσης (λ) - Σπανός, Γερομίχαλος, Αθανασιάς.

* Στον άλλον αγώνα του ομίλου ο ΑΟ Ορεστιάδας νίκησε τον ΠΟ Μουδανιών με 3-0. Στον όμιλο του Ευόσμου ο Αίας νίκησε 3-0 τον ΑΟ Πρέβεζας και ο Εβρος Σουφλίου με το ίδιο σκορ τον Αριστοτέλη Σκύδρας.

* Το πρόγραμμα της Παρασκευής 4/5:
17.00 ΠΟ Μουδανιών - ΕΑ Λάρισας
19.00 Ελπίς - ΑΟ Ορεστιάδας

Εχοντας εξασφαλίσει την έκτη συνεχόμενη παρουσία της στο Final Four των παίδων, η Ελπίδα πέρασε με θριαμβευτικό τρόπο από το Κατσάνειο (3-0) και υποχρεώνει τον περυσινό πρωταθλητή να παίξει την πρόκριση στο τελευταίο του παιχνίδι.

Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη νίκησε με 3-0 (25-16, 25-12, 25-10) και απομένει το ντέρμπι κορυφής με τον Αίαντα Ευόσμου που θα κρίνει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και την δυνατότητα ενός ημιτελικού με τον τέταρτο.

Στον αγώνα του Σαββάτου αγωνίστηκαν οι Σιμιτός, Γιαμούκογλου, Ρετζέπης, Μαγδαλιανίδης, Αθανασίου, Παπουλίδης, Πούλος (λ) - Αντωνιάδης (λ), Σαλταφερίδης, Πέτρου, Χατζηνάκος και Τακματζίδης.