Το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα δεν ήρθε για τους Παίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων κόντρα στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο ηττήθηκαν στο "Ι. Λεμονίδης" με 3-1 σετ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν ιδανικά και πήραν άνετα το πρώτο σετ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή. Καθοριστικό αποδείχθηκε το τρίτο σετ, το οποίο κέρδισε ο ΠΑΟΚ (27-25) και προηγήθηκε 2-1 για να φτάσει τελικά στην επικράτηση και στο "τρίποντο".

Πλέον η Ελπίδα θα χρειαστεί δύο νίκες και συνολικά πέντε βαθμούς στους ισάριθμους αγώνες που απομένουν, προκειμένου να τερματίσει στην προνομιούχο τετράδα και να πάρει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Τα σετ: 25-15, 19-25, 25-27, 19-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Στάικος, Στεργίου, Ν. Σταμάτης, Κλεανθίδης, Γκανέλας, Ελευθεριάδης, Τζιάφας, Κεφαλάς, Ιατρού (λ), Καραγιάννης (λ).

ΠΑΟΚ: Ευαγγελίδης, Παντζάκης, Φ. Μαλετζίδης, Μ. Μαλετζίδης, Μπάρτζας, Χατζηεμμανουήλ, Δημητριάδης.

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψαν οι Παίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, κερδίζοντας με άνεση εκτός έδρας τη ΧΑΝΘ με 3-0 σετ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 15-25, 12-25, 16-25.

ΧΑΝΘ: Καραϊσκος, Παπαγεωργίου, Δημητρίου, Σταμπολίεβ, Μουστακίδης, Δάλλας, Τσαβδαρίδης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Στάικος, Στεργίου, Ν. Σταμάτης, Κλεανθίδης, Γκανέλας, Ελευθεριάδης, Τζιάφας, Κεφαλάς, Ιατρού (λ).

Έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, η σειρά αγώνων της Ελπίδας Αμπελοκήπων στον ενιαίο Όμιλο της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 (πρώην Παίδων) 2021-2022 της ΕΠΕΣΘ θα έχει ως εξής:

1η αγωνιστική: ΑΣ Ελπίς - Ηρακλής
2η αγωνιστική: ΑΣ Ελπίς - ΑΕΝ Πανοράματος
3η αγωνιστική: ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΣ Ελπίς
4η αγωνιστική: ΑΣ Ελπίς - ΠΟ Μουδανιών
5η αγωνιστική: Πήγασος Πολίχνης - ΑΣ Ελπίς
6η αγωνιστική: ΑΣ Ελπίς - Απόλλων Καλαμαριάς
7η αγωνιστική: ΧΑΝΘ - ΑΣ Ελπίς
8η αγωνιστική: ΑΣ Ελπίς - ΠΑΟΚ
9η αγωνιστική: Άρης - ΑΣ Ελπίς

Η έναρξη της Α’ Φάσης είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021.
Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του ομίλου θα πάρουν το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης.

Εκτός έδρας ήττα γνώρισαν οι Παίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων από τον Πήγασο Πολίχνης, με 3-0 σετ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα μας δεν κατόρθωσε να κοντράρει τον ισχυρό αντίπαλο που είχε απέναντί της, αλλά κάθε αγωνιστική εμπειρία αποτελεί ένα χρήσιμο μάθημα για την συνέχεια.

Τα σετ: 25-07, 25-08, 25-14.





Νέο ξεκίνημα για το παιδικό βόλεϊ της Ελπίδας, που έπειτα από δύο αρνητικά αποτελέσματα πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα Αγοριών Κ18 της ΕΠΕΣΘ, κερδίζοντας εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ. Οι παίκτες του Χρήστου Μπαλάσκα φάνηκαν ψύχραιμοι και αποτελεσματικοί στα κρίσιμα σημεία και επικράτησαν στις λεπτομέρειες, τόσο στο πρώτο όσο και στο τρίτο σετ, ώστε να φύγουν τελικά θριαμβευτές από το βοηθητικό του "PAOK Sports Arena". 

Τα σετ: 28-30, 21-25, 25-27.

ΠΑΟΚ (Δ. Γκουσίδης): Μπεχλιβάνης, Πουλουτίδης, Μαυρίδης, Μ. Μαλετζίδης, Λιάμπας, Παντζάκης / Πρόιος (λ), Φ. Μαλετζίδης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Χρ. Μπαλάσκας): Γκέρτσης, Ορφανόπουλος, Μοσχοφίδης, Κλεανθίδης, Ι. Σταμάτης, Βαρσάμης / Αντωνιάδης (λ), Στεργίου (λ), Ακριτίδης, Φανούλης, Ελευθεριάδης, Σειράς, Μ. Σταμάτης.

Δεν κατόρθωσαν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα οι Παίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων απέναντι στον ΠΟ Μουδανίων, από τον οποίο γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 3-0 στο «Ι. Λεμονίδης», για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 της ΕΠΕΣΘ.
Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας θα είναι στην Πολίχνη απέναντι στον Πήγασο, το ερχόμενο Σάββατο (30/10).

Τα σετ:
 18-25, 19-25, 11-25.

Πικρή ήττα υπέστησαν οι παίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων από τη ΧΑΝΘ, στο τάι μπρέικ, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική τη Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 της ΕΠΕΣΘ.

Η ομάδα μας, που αναγκάστηκε να παίξει χωρίς τον βασικό της πασαδόρο, προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 σετ, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην επικράτηση και τελικά η αντίπαλός της ήταν εκείνη που έφυγε νικήτρια από το «Ι. Λεμονίδης».

Οι παίδες, που είχαν ηττηθεί και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Πολίχνη, θα αναζητήσουν ένα νέο ξεκίνημα και την πρώτη τους νίκη το ερχόμενο Σάββατο (17/10) απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τα σετ: 28-26, 21-25, 25-19, 22-25, 12-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Χρ. Μπαλάσκας): Γκέρτσης, Ορφανόπουλος, Μ. Σταμάτης, Σειράς, Ι. Σταμάτης, Βαρσάμης / Αντωνιάδης (λ), Στεργίου (λ), Κλεανθίδης, Ελευθεριάδης, Φανούλης.

ΧΑΝΘ: Φουντελάκης, Αδάμου, Σίνα, Ντιγκμπασάνης, Νικολακάκης, Κουτσονίκος / Δημητρίου (λ).



 

Με νίκη 3-2 σετ επί της ΑΕΝ Πανοράματος συνοδεύτηκε η επίσημη φετινή πρεμιέρα της ομάδας βόλεϊ Παίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων στο Πρωτάθλημα Αγοριών Κ18 της ΕΠΕΣΘ.

Έπειτα από το ρεπό της 1ης αγωνιστικής, οι παίκτες του Χρήστου Μπαλάσκα μπήκαν στο πρωτάθλημα «με το δεξί», κερδίζοντας έστω και δύσκολα στο «Ι. Λεμονίδης» έναν αξιόμαχο αντίπαλο, σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Η Ελπίδα προηγήθηκε με 2-0 σετ, αλλά το Πανόραμα κατάφερε να ισοφαρίσει, με συνέπεια το ματς να οδηγηθεί στο τάι μπρέικ, όπου η ομάδα μας μπόρεσε τελικά να επικρατήσει.

Τα σετ: 26-24, 25-19, 24-26, 20-25, 15-13.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Χρ. Μπαλάσκας): Στάικος, Στεργίου, Μ. Σταμάτης, Κλεανθίδης, Γκανέλας, Ελευθεριάδης / Καραγιάννης (λ), Στέφος.

ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ: Τριπτσόγλου, Νέλφος, Καρατζιοβαλής, Παπακωνσταντίνου, Μπινίκος, Χαλιμούρδας.



Εκτός έδρας ήττα με 3-0 σετ από τον Πήγασο Πολίχνης 1 γνώρισαν οι παίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 της ΕΠΕΣΘ, χάνοντας πάντως στις λεπτομέρειες την ευκαιρία να κατακτήσουν το πρώτο σετ και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Χρήστου Μπαλάσκα θα είναι κόντρα στη ΧΑΝΘ, το ερχόμενο Σάββατο (10/10).

Τα σετ: 25-23, 25-17, 25-14.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Χρ. Μπαλάσκας): Ακριτίδης, Αντωνιάδης, Βαρσάμης, Γκέρτσης, Ελευθεριάδης, Ιατρού, Μοσχωφίδης, Ορφανόπουλος, Σειράς, Ι. Σταμάτης, Μ. Σταμάτης, Στεργίου, Φανούλης, Ουργαντζίδης, Κλεανθίδης.

Το «χτίσιμο» της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται για τους Παίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που έδωσαν την πρώτη τους φιλική αναμέτρηση  το Σάββατο (02/10) στο «Ι. Λεμονίδης», υποδεχόμενοι τον Νέο ΓΣΘ Ηρακλή 1908.

Οι «πράσινοι» έδειξαν ότι έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους, αλλά και ότι θα γίνονται καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, αξιοποιώντας τα σημαντικά περιθώρια βελτίωσης που έχουν ως σύνολο.

Οι Παίδες θα ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο Πρωτάθλημα Κ18 της ΕΠΕΣΘ το προσεχές Σάββατο (09/10), ως γηπεδούχοι απέναντι στην ΑΕΝ Πανοράματος.



Πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο του Αλεξανδρείου Μελάθρου και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας η κλήρωση του πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 (Παίδων) της ΕΠΕΣΘ.

Οι δώδεκα συμμετέχουσες ομάδες (Ελπίδα Αμπελοκήπων, Πήγασος Πολίχνης 1, Πήγασος Πολίχνης 2, Αίας Ευόσμου, ΑΕΝ Πανοράματος, ΟΠΑΘ Περσέας, ΠΟ Μουδανίων, Άρης, Ηρακλής, ΧΑΝΘ, Απόλλων Καλαμαριάς, ΠΑΟΚ) τοποθετήθηκαν όλες σε έναν όμιλο.

Το πρωτάθλημα των Παίδων θα ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρίου 2020 και βάσει της κλήρωσης η Ελπίδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Περσέα για την 1η αγωνιστική.

Δείτε ΕΔΩ τους ομίλους και την σειρά αγώνων του πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 (Παίδων) της ΕΠΕΣΘ


Ευχόμαστε καλή νέα σεζόν με υγεία, σε όλες τις ομάδες!