Η ανανεωμένη ομάδα των Παίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων δεν μπόρεσε να συνδυάσει με νίκη το ξεκίνημά της στο φετινό Πρωτάθλημα Αγοριών Κ18 της ΕΠΕΣΘ, καθώς γνώρισε εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο σετ και θα έχει σύμμαχό της τον χρόνο, ώστε να βελτιώνεται μέσα από τους αγώνες και να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, μέσα από την επίμονη και συστηματική δουλειά. 

Τα σετ: 25-22, 25-15, 25-17.

ΠΑΟΚ (Γκουτζίδης): Ευαγγελίδης, Μαυρίδης, Τσουτάνης, Δ. Μαλετζίδης, Μεταλλίδης, Μ. Μαλετζίδης, Μαυρίγκος, Χατζηεμμανουήλ, Δημητριάδης (λ), Αγιομαμίτης, Ι. Κυριακίδης, Χ. Κυριακίδης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κολεσιώτης): Κεφαλάς, Πάσχος, Λέτσας, Στάικος, Παστουρμάς, Γκανέλας, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης, Μπακάλης, Μαργαρίτης (λ), Μπέμπης (λ), Τζιάφας, Κόντσος, Γεωργιάδης.

 

 

Σε νέα εποχή μπαίνουν οι ομάδες Παίδων και Παμπαίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που υποδέχονται την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 με καινούργια πρόσωπα και με ανανεωμένη διάθεση. Με πολλή δουλειά, υπομονή, επιμονή, αισιοδοξία και μεράκι, πιστεύουμε ότι σύντομα οι προσδοκίες μας θα δικαιωθούν.

Ευχαριστούμε τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ που αποτελούν αρωγό στη νέα μας προσπάθεια. Ευχή και προσδοκία μας, να έχουμε κοινή πορεία προς την κορυφή!

 

 

 



Με ήττα ξεκίνησαν οι Παίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων την παρουσία τους στο Final Four του Πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 της ΕΠΕΣΘ, καθώς δεν τα κατάφεραν απέναντι στον ΠΟ Μουδανιών και έχασαν με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Χρήστου Μπαλάσκα έκανε μουδιασμένη αρχή αλλά άξιζε κάτι καλύτερο, αφού στο 3ο σετ προηγήθηκε με 15-20, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει στην κατάκτησή του και να ξαναμπεί στο παιχνίδι με διαφορετική ψυχολογία.

Ωστόσο, η προσπάθεια της ομάδας μας θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση το ερχόμενο διήμερο στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», με την προσδοκία για βελτιωμένες εμφανίσεις και για καλύτερα αποτελέσματα απέναντι στον Πήγασο Πολίχνης (Δευτέρα 21/02, ώρα έναρξης 20:00) και κόντρα στον ΠΑΟΚ (Τρίτη 22/02, ώρα έναρξης 19:00, LIVE STREAM στο YouTube: https://youtu.be/BzWyJE5xLRQ), παρά το δύσκολο έργο που είναι δεδομένο ότι θα έχει.

Τα σετ: 25-08, 25-10, 25-21.

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Ροδοβίτης): Αδάμος, Γαϊτανίδης, Κότσιου, Πατσικας, Καραπετσας, Κοτζάϊ, Μπερίδης (λ), Λυδιανός (λ), Λαμπριανίδης, Μαστραντώνης, Γλαράκης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Μπαλάσκας): Σταμάτης, Ιατρού, Στάϊκός, Κλεανθίδης, Τζιάφας, Κεφαλάς, Στεργίου (λ), Καραγιάννης (λ), Γκανέλας, Ελευθεριάδης.




Οι Παίδες της Ελπίδας θα δώσουν 11 αγώνες στην Α’ Φάση του Πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ και οι τέσσερις πρώτοι της κανονικής περιόδου θα προκριθούν στο Final Four.

Το πρόγραμμα (έναρξη 08/10):

ΠΑΟΚ - Ελπίς
Αίας - Ελπίς
Ελπίς - ΧΑΝΘ
ΑΕΝ Πανοράματος - Ελπίς
Ελπίς - Ιωνικός
Πήγασος - Ελπίς
Ελπίς - Ηρακλής
ΠΟ Μουδανιών - Ελπίς
Ελπίς - Περσέας
Αρης - Ελπίς
Ελπίς - Μακεδονικός



Ενόψει του Final 4 Κ18 Αγοριών το οποίο θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» το τριήμερο 20-22 Φεβρουαρίου, οι προπονητές και αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό, προχώρησαν σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

Χρήστος Μπαλάσκας (Προπονητής Ελπίδας Αμπελοκήπων): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε προκριθεί στο Final Four και που θα συμμετάσχουμε σ’ αυτή τη γιορτή του βόλεϊ. Μπαίνουμε στην τελική φάση ως αουτσάιντερ, έπειτα από μία καλή πορεία, που μας έχει φέρει ανάμεσα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπό μας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Μάριος Σταμάτης (Αρχηγός Ελπίδας Αμπελοκήπων): «Μετά από μια δύσκολη διετία μακριά από τα γήπεδα, καταφέραμε φέτος με δουλειά και επιμονή να περάσουμε στο Final Four. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να κατακτήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση και να συνεχίσουμε την πορεία μας στους προκριματικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος».

Κωνσταντίνος Μαζιώτης (Προπονητής Πήγασου Πολίχνης): «Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις ομάδες  για τη συμμετοχή τους στο Final 4. Εύχομαι να έχουμε μια ωραία διοργάνωση και να παρακολουθήσουμε δυνατά παιχνίδια. Η ομάδα μας προπονείται καθημερινά και είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τους στόχους μας».  

Γιώργος Μπαλούκας (Αρχηγός Πήγασου Πολίχνης): «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα λάβω μέρος σε ένα ακόμα Final 4. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και θα προσπαθήσουμε ως ομάδα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία! Ας νικήσει ο καλύτερος!»

Μανώλης Ροδοβίτης (Προπονητής ΠΟ Μουδανιών): «Μετά από αποχή δύο χρόνων συμμετέχουμε σε αυτό το Final 4 με μεγάλη χαρά και ανακούφιση . Τα παιδιά αυτά αν και δεν έχουν πολλές αγωνιστικές εμπειρίες έχουν δουλέψει πολύ και έφτασε η ώρα  να ζήσουν αυτό για το οποίο προσπάθησαν τόσα χρόνια. Ελπίζω όλες οι ομάδες να είναι πλήρεις και να μην χάσει κανένα παιδί αυτή τη γιορτή».

Στέφανος Αδάμος (Αρχηγός ΠΟ Μουδανιών): «Είναι μεγάλη η χαρά μας που συμμετέχουμε σε αυτό το Final 4. Στόχος μας είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε μέσα στο γήπεδο και να κυνηγήσουμε την πρώτη θέση».

Δημήτρης Γκουτσίδης (Προπονητής ΠΑΟΚ): «Είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας στο F4. Τα παιδιά της ομάδας δουλεύουν μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, επομένως είναι μεγάλη επιβράβευση το να φτάνουν για ακόμη μία χρονιά στους τελικούς. Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ για την στήριξη που μας προσφέρει, αλλά και τους Εφόρους και τους γονείς των παιδιών, που στέκονται αρωγοί. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά, ωστόσο, μας ταλαιπώρησε ένας τραυματισμός της τελευταίας στιγμής. Ανυπομονούμε για τη συμμετοχή μας στους αγώνες και εύχομαι να γίνει μία καλή διοργάνωση και η ομάδα μας να καταφέρει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί και να κάνει το βήμα παραπάνω».

Φώτης Μαλετζίδης (Αρχηγός ΠΑΟΚ): «Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει δουλέψει σκληρά όλο αυτόν τον καιρό και στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε πολύ καλές εμφανίσεις και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».



Την ερχόμενη Δευτέρα (29/08) πρόκειται να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ομάδων βόλεϊ Παίδων και Παμπαίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Θοδωρή Κολεσιώτη.

Το πρώτο ραντεβού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (29/08) στις 15:45 στο «Ι. Λεμονίδης», ενώ το πρόγραμμα της εναρκτήριας εβδομάδας θα περιλαμβάνει προπονήσεις την ίδια ώρα και στο ίδιο γυμναστήριο, καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή (02/09).




Με την κλήρωση για τον καθορισμό της σειράς αγώνων ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Final Four του Πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 (Παίδων) της ΕΠΕΣΘ, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 20-21-22 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης».

Βάσει της κλήρωσης του ομίλου της τελικής φάσης, η Ελπίδα θα αντιμετωπίσει αρχικά τον ΠΟ Μουδανιών, κατόπιν τον Πήγασο Πολίχνης και τέλος τον ΠΑΟΚ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του φάιναλ φορ των Παίδων:

1η αγωνιστική | Κυριακή 20/02/2022
17:00: ΠΟ Μουδανιών - ΑΣ Ελπίς
19:00: ΠΑΟΚ - Πήγασος Πολίχνης

2η αγωνιστική | Δευτέρα 21/02/2022
18:00: ΠΑΟΚ - ΠΟ Μουδανιών
20:00: Πήγασος Πολίχνης - ΑΣ Ελπίς

3η αγωνιστική | Τρίτη 22/02/2022
19:00: ΑΣ Ελπίς - ΠΑΟΚ
21:00: ΠΟ Μουδανιών - Πήγασος Πολίχνης



Η τεράστια προσπάθεια των Παίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων δεν είχε ως ανταμοιβή μία ακόμα μεγαλύτερη διάκριση πέρα από την συμμετοχή τους στο Final Four του Πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ, όπου άγγιξαν το μετάλλιο αλλά το έχασαν στις λεπτομέρειες, στο καθοριστικό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η νεανική ομάδα του Χρήστου Μπαλάσκα ηττήθηκε στο τάι μπρέικ, έπειτα από έναν απόλυτα μοιρασμένο αγώνα, ο νικητής του οποίου θα κατακτούσε το χάλκινο μετάλλιο στο Final Four και μαζί το εισιτήριο για τα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν δύο φορές στα σετ, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε ισάριθμες περιπτώσεις και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ, όπου το 8-5 μετατράπηκε σε 8-11, αλλά η ομάδα μας αντεπιτέθηκε και είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, προτού τελικά υποκύψει με 14-16.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο» στους παίκτες της Ελπίδας, τόσο για την σημαντική επιτυχία της πρόκρισης και της συμμετοχής τους στο Final Four όσο και για το μαχητικό πνεύμα που έδειξαν, αφήνοντας τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον.

Η αναμέτρηση μεταδόθηκε διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΠΕΣΘ στο YouTube: https://youtu.be/BzWyJE5xLRQ

Τα σετ: 25-23, 16-25, 29-27, 13-25, 14-16.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Μπαλάσκας): Σταμάτης, Ελευθεριάδης, Στάικος, Κλεανθίδης, Τζιάφας, Γκανελας, Στεργίου (λ), Καραγιάννης (λ), Ιατρού, Στέφος, Κεφαλάς.

ΠΑΟΚ (Γκουτσίδης): Μαλετζίδης Μ., Ευαγγελίδης, Παντζάκης Αθ., Μαλετζίδης Φ., Παντζάκης Π., Μπάρτζας. Διαιτητές: Μπέλλος Ε., Καπλάνης, Ρορρου.

 



Ραντεβού για το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ έκλεισαν οι Παίδες της Ελπίδας, χάρη στον εκτός έδρας θρίαμβό τους επί του Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ, στον τελευταίο αγώνα τους για την Α’ Φάση!

Η ομάδα του Χρήστου Μπαλάσκα χρειαζόταν μία νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να υποσκελίσει τον Αίαντα στην κατάταξη και να κατακτήσει την προνομιούχο 4η θέση και μαζί το εισιτήριο για το φάιναλ φορ.

Η αποστολή εξετελέσθη για τους «πράσινους», που επικράτησαν με επιβλητικό τρόπο και θα είναι παρόντες στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος, μαζί με τον Πήγασο Πολίχνης, τον ΠΟ Μουδανιών και τον ΠΑΟΚ.

Τα σετ: 23-25, 20-25, 21-25.

ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ: Οικονόμου, Μουρατίδης, Μπακιρτζής, Δημητριάδης, Μαρμαρίδης, Κελεσίδης, Αλεξάνδρου (λ), Μπαργιώτης.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Ιατρού, Στάικος, Ν. Σταμάτης, Κλεανθίδης, Στέφος, Γκανέλας, Ελευθεριάδης, Τζιάφας, Κεφαλάς, Καραγιάννης (λ).





Ο τρίτος αγώνας θα είναι και ο καθοριστικός για τους Παίδες της Ελπίδας στο Final Four του Πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ, όπου γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους από τον Πήγασο Πολίχνης (3-0 σετ) αλλά διατήρησαν ανέπαφες τις πιθανότητές τους για είσοδο στην προνομιούχο τριάδα της τελικής κατάταξης.

Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τον Πήγασο, στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Final Four στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό δεν αλλάζει σε τίποτε τον στόχο τους: Όλα θα κριθούν αύριο (Τρίτη 22/02) στις 19:00, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (LIVE STREAM στο YouTube: https://youtu.be/BzWyJE5xLRQ), ο νικητής του οποίου θα κατακτήσει την 3η θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Αντίστοιχα, η πρωτιά θα κριθεί στο ζευγάρι ΠΟ Μουδανιών - Πήγασου Πολίχνης (21:00, LIVE STREAM: https://youtu.be/qgJGNH24-Wc), των ομάδων που έχουν μέχρι στιγμής από δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Τα σετ: 25-11, 25-13, 25-10.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Μαζιώτης): Παναγιώτου, Πετρίδης, Στεφανίδης, Σεμερτζίδης, Αδαμίδης, Τέλιος Δ., Αυγερινός (λ), Τέλιος Ι. (λ), Σδραυκάκης, Δημόκας, Ουζουνίδης, Παπαλάμπρου, Μπαρλής, Θάνος.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Μπαλάσκας): Σταμάτης, Ελευθεριάδης, Στάικος, Κλεανθίδης, Τζιάφας, Γκανέλας, Στεργίου (λ), Καραγιάννης (λ), Ιατρού, Στέφος, Κεφαλάς.


«Ζωντανοί» στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο φάιναλ φορ παρέμειναν οι Παίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη τους επί του Άρη (3-0 σετ), για την 9η και τελευταία αγωνιστική της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Οι «πράσινοι» έφτασαν εύκολα στην επικράτηση στο κλειστό του «Κλ. Βικελίδης» και πλέον όλα θα κριθούν στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Αίαντα Ευόσμου, απέναντι στον οποίο η ομάδα μας θα χρειαστεί τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ προκειμένου να τον υποσκελίσει στην τελική κατάταξη και να κατακτήσει την προνομιούχο 4η θέση.

Τις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης και μαζί την παρουσία τους στο φάιναλ φορ έχουν ήδη εξασφαλίσει ο Πήγασος Πολίχνης, ο ΠΟ Μουδανιών και ο ΠΑΟΚ.

Τα σετ: 20-25, 18-25, 14-25.