Με τον εξ αναβολής αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν οι Παίδες της Ελπίδας την παρουσία τους στην Α' Φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, που τους πρόσφερε σημαντικές εμπειρίες και πλούσιες αγωνιστικές παραστάσεις.

Τα σετ: 0-3 (11-25, 13-25, 11-25).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Μανζιέρι, Καμπούρης, Μαργαρίτης, Καπουσούζης, Κόντσος, Γκέρμπουρας, Μπέμπης, Αγγελακούδης (λ), Κοντογιάννης.

ΠΑΟΚ: Παντζάκης, Ευαγγελίδης, Σαρρίδης, Τέλιος (λ), Τσουτάνης, Μαρμαρίδης, Χειλαδάκης, Μαυρίγκος, Γράβαλης (λ), Χατζηεμμανουήλ, Φανάρας, Ντίνας.



Στις λεπτομέρειες λύγισαν οι Παίδες της Ελπίδας στο Πανόραμα, όπου έδωσαν μεγάλη μάχη κόντρα στη γηπεδούχο ΑΕΝ Πανοράματος και προηγήθηκαν στα σετ, αλλά τελικά γνώρισαν την ήττα με 3-1, αφήνοντας πάντως καλές εντυπώσεις με την προσπάθειά τους.

Τα σετ: 3-1 (22-25, 25-21, 25-20, 25-17).

ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ: Ασλανίδης, Γκάτκας, Μαρούδας, Παπακωνσταντίνου, Βαδής, Μπινίκος, Α. Καλλιανίδης, Δ. Καλλιανίδης, Ξεροσαββίδης, Μαριφόγλου, Τυμπανίδης (λ), Παπαδόπουλος, Μιάφος, Ρούκας (λ).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Μπακάλης, Μανζιέρι, Καμπούρης, Μαργαρίτης, Γκανέλας (λ), Καπουσούζης, Γκέρμπουρας, Μπέμπης, Αποστόλου, Κοντογιάννης.

Ήττα από τον Αίαντα Ευόσμου γνώρισαν οι Παίδες της Ελπίδας στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στο "Ι. Λεμονίδης", κρατώντας όμως για την συνέχεια τα καλά στοιχεία που έδειξαν, ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ.

Τα σετ: 0-3 (11-25, 18-25, 12-25).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Μπακάλης, Μανζιέρι, Καμπούρης, Μαργαρίτης, Καπουσούζης, Κόντσος, Γκερμπουράς, Μπέμπης, Αγγελακούδης (λ), Αποστόλου, Κοντογιάννης.

ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ: Διέσης, Ν. Μουρατίδης, Καραολάνης, Γώγος, Δούμας, Μπακιρτζής (λ), Μαρκόπουλος, Ποζατζίδης, Ελευθεριάδης, Κοτσοπόδης (λ), Συμεωνίδης, Α. Μουρατίδης, Ρασπάκος, Τσαντεκίδης.























Χρήσιμες εμπειρίες αποκόμισαν οι Παίδες της Ελπίδας απέναντι στα Μουδανιά, στον πρώτο αγώνα τους για το 2024, ο οποίος δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα, αλλά επέτρεψε στους μικρότερους σε ηλικία παίκτες της ομάδας μας να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να ανεβάσουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους ενόψει του πρωταθλήματος της κατηγορίας Παμπαίδων που θα ακολουθήσει προσεχώς.

Τα σετ: 0-3 (12-25, 13-25, 18-25).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Μπακάλης, Μανζιέρι, Καμπούρης, Μαργαρίτης, Γκανέλας (λ), Καπουσούζης, Κόντσος, Γκέρμπουρας, Μπέμπης, Αγγελακούδης (λ), Αποστόλου, Κοντογιάννης.

ΠΟ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Παπαστεργίου, Γιαντλής, Βαλκάνης, Μέγας, Ζλατίντσης, Καραπέτσας, Κοτζάι, Βαμβακόγλου, Ευγενίου, Κόκκαλης (λ), Ροδοβίτης (λ).

Με όσες δυνάμεις είχαν πάλεψαν οι Παίδες της Ελπίδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πήγασο Πολίχνης για την 4η αγωνιστική, αλλά η διαφορά ηλικία αποδείχθηκε καθοριστική και έφερε το τελικό 3-0. Παρόλα αυτά, η ομάδα μας αρχίζει να βγάζει ποιότητα και ξεκάθαρα το μέλλον της ανήκει...

Τα σετ: 3-0 (25-19, 25-14, 25-15).

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ: Παπαθανασίου, Στέφος, Ευστρατίου, Τουραμάνογλου (λ), Μεντεσίδης, Λαζαρίδης, Μελεκτσόγλου, Καλλιπότης, Παπαλάμπρου, Παντόγλου (λ), Παλαιοχωρίτης, Ιβανίδης, Θάνος, Τρόντελ.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Μπακάλης, Μανζιέρι, Καμπούρης, Μαργαρίτης, Καπουσούζης, Κόντσος, Γκερμπουράς, Μπέμπης, Αγγελακούδης (λ), Αποστόλου, Κοντογιάννης.








Δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα οι Παίδες της Ελπίδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ωστόσο ακόμα και μέσα από ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορούν να βγουν θετικά στοιχεία και να χρησιμεύσει η εμπειρία αυτή ως προετοιμασία για τους μικρότερους παίκτες, που θα συμμετάσχουν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των Παμπαίδων.

Τα σετ: 3-0 (25-09, 25-14, 25-13).

ΝΓΣΘ ΗΡΑΚΛΗΣ: Καρακανάκης, Βελισσαρίου, Θεοδοσούδης, Σιώης, Μαυρογιάννης, Γιουβανούδης, Παπαδημητρίου, Ράπτης, Παπαδόπουλος.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Μπακάλης, Μανζιέρι, Καμπούρης, Μαργαρίτης, Καπουσούζης, Κόντσος, Μπέμπης, Αγγελακούδης (λ), Αποστόλου, Κοντογιάννης.





Καλύτερο αποτέλεσμα άξιζαν οι Παίδες της Ελπίδας απέναντι στον Άρη, από τον οποίο γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 3-0 σετ για την 3η αγωνιστική, χάνοντας όμως στις λεπτομέρειες τα δύο πρώτα σετ, που θα μπορούσαν να έχουν αντίθετη κατάληξη και να δώσουν εντελώς διαφορετική μορφή στο παιχνίδι. Η ομάδα μας κρατά πάντως την καλή προσπάθειά της και συνεχίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Τα σετ: 0-3 (20-25, 21-25, 17-25).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Μπακάλης, Μανζιέρι, Καμπούρης, Μαργαρίτης, Κόντσος, Γκερμπουράς, Καπουσούζης, Μπέμπης, Αγγελακούδης (λ), Αποστόλου, Κοντογιάννης.

ΑΣ ΑΡΗΣ: Αμπελάς, Κ. Αϊβαζόγλου, Σουμελίδης, Παπαδόπουλος, Μισαηλίδης, Α. Αϊβαζόγλου, Κλεπουσνιώτης, Παπαγεωργίου, Μανιάτης (λ), Λέκκας, Λουλουδάκης.

Προσπάθησαν και δικαιώθηκαν οι Παίδες της Ελπίδας, που επικράτησαν με 3-0 σετ επί της ΧΑΝΘ έπειτα από μεγάλη μάχη, στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, χάρη στην αποτελεσματικότητά τους στα καθοριστικά σημεία κάθε σετ.

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-20, 25-23).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Μπακάλης, Μανζιέρι, Καμπούρης, Μαργαρίτης, Καπουσούζης, Κόντσος, Γκερμπουράς, Μπέμπης, Αγγελακούδης (λ), Αποστόλου, Κοντογιάννης.

ΧΑΝΘ: Καραΐσκος, Παπαγεωργίου, Γράνης (λ), Δημητρίου, Ραπτόπουλος, Τσαβδαρίδης, Κατιρτζής, Φωτιάδης, Δάλλας, Κουνταρδάς.

















Στη μάχη του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ μπήκαν οι Παίδες της Ελπίδας, που αναμετρήθηκαν εκτός έδρας με τον Ιωνικό Ιωνίας για την 1η αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένη και δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στα δύο πρώτα σετ, αλλά στην συνέχεια βρήκε τα πατήματά της και διεκδίκησε το τελευταίο σετ, το οποίο έχασε με 25-22.





Κατάθεση ψυχής έκαναν οι Παίδες της Ελπίδας στην Περαία, όπου αναμετρήθηκαν με τον Περσέα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ, με τους γηπεδούχους να υπερισχύουν τελικά με 3-2 σετ. Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει 2-0, αλλά επανήλθε δυναμικά και ισοφάρισε σε 2-2 έπειτα από συγκλονιστική μάχη, έστω και αν δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή και να επικρατήσει στο τάι μπρέικ.

Τα σετ:
3-2 (25-22, 25-18, 26-28, 25-27, 15-09).






Με πολλά χαμόγελα ξεκίνησε προπονήσεις για τη νέα σεζόν η ομάδα βόλεϊ Παίδων της Ελπίδας, υπό την καθοδήγηση του Βραζιλιάνου Λεονάρντο Ντος Σάντος, που αποτελεί νέο πρόσωπο στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου μας.

Το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας περιλαμβάνει μάλιστα αρκετή πρωτοτυπία, με προπονήσεις και ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γήπεδο μπιτς βόλεϊ. Η πρωτοβουλία αυτή άρεσε πολύ στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, οι οποίοι μπήκαν στην καινούργια περίοδο με πολλή όρεξη!

Καλή χρονιά στους "πράσινους" και σε όλες τις ομάδες, με υγεία και αγωνιστική πρόοδο!