ΕΛΠΙΔΑ- ΑΙΑΣ 1-3 (22-25, 25-22, 23-25, 21-25)

 

Ηττήθηκε στο ¨Λεμονίδης¨ η Ελπίδα, από τον Αίαντα, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Ήταν η πρώτη ήττα για τα κορίτσια του Γιώργου Χρυσομαλλίδη μετά από περίπου δύο μήνες (τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα από το ΔΑΣΩ στις 30/11). Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ σχεδόν σε όλη τι διάρκεια του όπλα τους το μπλοκ και το σερβίς. Είναι χαρακτηριστικό πως όλα τα σετ ¨γέμισαν¨ με τη φιλοξενούμενη ομάδα να κατορθώνει να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με περισσότερη ψυχραιμία. Ίσως το καθοριστικό σημείο στο οποίο άλλαξε η ροή του αγώνα ήταν το τρίτο σετ, όπου η Ελπίδα ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε 9-2 με ένα σερί 7-0, αλλά δε μπόρεσε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ, καθώς ο Αίας επέστρεψε και ψαλίδισε αμέσως τη διαφορά. Από εκεί και έπειτα ο αγώνας κρίθηκε στο τέλος των σετ, όπου η ομάδα της Μαρίας Γαβαλά είχε την εμπειρία και την ψυχολογία για να τα κατακτήσει. Προβληματισμένος μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας μας, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ευόσμου για τη νίκη, ενώ τόνισε πως θα έπρεπε η Ελπίδα να πάρει βαθμό ή βαθμούς από αυτό το παιχνίδι και να έχει περισσότερη υπομονή στα τελειώματα των σετ.

 

Ελπίδα (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Παπάζογλου, Μπολέτου κ, Μπολέτου Μ, Ιακωβίδου, Καλαντάτζε, Χατζηελευθερίου (λ)/ Δρακουλίδου, Δέμπη, Νώτη

Αίας (Γαβαλά): Χρηστινίδου, Ξενιτιάδου, Κούση, Αποστολίδου, Τοσουνίδου, Καλανταρίδου, Ακριτίδου (λ)/ Τορλαχίδου, Γλυκίδου, Ορφανίδου, Συρανίδου (λ)

 

 

Γιώργος Χρυσομαλλίδης: «Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αίαντα για τη νίκη. Θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι, έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον ένα πόντο. Δεν ήμασταν καθόλου ψύχραιμοι στα τελειώματα των σετ, ενώ προηγούμασταν δεν είχαμε την υπομονή να παίξουμε τη μπάλα στο φιλέ και την ψυχραιμία να τελειώσουμε τις φάσεις. Έρχεται πλέον το φάιναλ φορ, ήμαστε μια ομάδα σε συνεχή αγωνιστική δράση και ήμαστε προετοιμασμένοι. Θέλουμε να πάμε να παίξουμε καλά και να το ευχαριστηθούμε»