ΑΝΑΤΟΛΙΑ- ΕΛΠΙΔΑ 0-3 (17-25, 14-25, 11-25)

 

Συνεχίζοντας τις επιβλητικές  εμφανίσεις οι κορασίδες της Ελπίδας νίκησαν εύκολα την αντίστοιχη ομάδα του Ανατόλια με 0-3. Χωρίς να δείξουν σημάδια χαλάρωσης σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, επικράτησαν δίκαια και με ευκολία, ενώ έδειξαν από το πρώτο ποντο ότι ήταν θέμα χρόνου να βρούνε το ρυθμό τους και να κάνουν μία ακόμη νίκη .Όπως και έγινε αφού πηρανε το πρώτο σετ με 17-25  με τις γηπεδούχες να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες γα να πάρον ότι μπορέσουν από αυτό τον αγώνα.

Στο δεύτερο σετ η διαφορά το δύο ομάδων φάνηκε ακόμη περισσότερο και  το πιεστικό σερβίς έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας, να δώσει χρόνο σε όλα τα παιδιά του και να το πάρουνε με 14-25.Στο ίδιο τέμπο και το τρίτο σετ που εκλεισε με 11-25.

Ένα ακόμη παιχνίδι που τα κορίτσια της Ελπίδας, έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο και έκπληξη θα είναι αν δεν καταφέρουν να βρεθούν και πάλι σε θέση να διεκδικήσουν τρόπαιο.

 

Ανατόλια (Τζουμάκας): Κουνουπίδου, Γουγούση, Βασιλικού, Βεργοπούλου, Γαβριηλίδου ,Βρύζα, Καραβιώτη, Μπακιρτζίδη, Κωτούλα, Κάπα (λ)

 

 

Ελπιδα (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Κουτούλα, Παπάζογλου, Ντολοπούλου, Καραμούτσα, Καλαντάτζε, Σταμόγλου, Μαμουλασβίλι, Ντουμάνη, Μπιλιούρη, Δάκου (λ), Καρασμάνη (λ)