ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ- ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1-3 (25-19, 14-25, 20-25, 19-25)

 

Δίκαια νίκη, απέναντι στα Γρεβενά, πέτυχε η Ελπίδα. Τα κορίτσια του Γιώργου Χρυσομαλλίδη συνήλθαν  γρήγορα από την άσχημη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και πέρασαν νικηφόρα από μια δύσκολη έδρα και μάλιστα με ανατροπή αλλά και με βασικές απουσίες όπως αυτές των Δέμπη, Παπάζογλου, και Σουπιώνη, αποδεικνύοντας ότι πέρα από ταλέντο, διαθέτουν και καρδιά λιονταριού.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι  η Ελπίδα Αμπελοκήπων ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 3-9 αλλά μια σειρά από λάθη έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα των Γρεβενών να πάρει το πρώτο σετ και να ξεσηκώσει το γεμάτο γήπεδο. Ο Γυμναστικός Σύλλογος κατάφερε, με κατακόρυφη βελτίωση της εικόνας του, από τα μέσα του 1ου σετ να προηγηθεί με 25-19.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στη συνέχεια με την ομάδα των Αμπελοκήπων να παίρνει τα ηνία του αγώνα και να υπερέχει καθολικά. Με εξαιρετικό σερβίς και πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση η Ελπίδα ισοφάρισε σε 1-1 και στη συνέχεια έφθασε με σχετική άνεση στη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο τεχνικός της Ελπίδας Αμπελοκήπων Γιώργος Χρυσομαλλίδης μετά και το τέλος του παιχνιδιού ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών και κυρίως από αυτές, που κλήθηκαν να καλύψουν τις απουσίες.

Η νίκη της Ελπίδας γιορτάστηκε σε ταβέρνα με ντόπια εδέσματα σούβλας παρέα με τους φίλους της ομάδας που ακολούθησαν την αποστολή στα Γρεβενά. Αυτό ήταν και το πρώτο παιχνίδι εκτός Θεσσαλονίκης στην Α2 Εθνική κατηγορία.

 

Γρεβενά (Χαντές): Αναγνώστου, Τσάτσα, Μωυσιάδου, Αναγνωστοπούλου, Σωτηρίου, Καψαψείλη, Κοτζατίσογλου (λ)/ Μπαλμπάνη (λ), Μήτσιαλου, Τριγώνη, Γκούντιου 

 

Ελπίδα Αμπελοκήπων (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Κ. Μπολέτου, Ιακωβίδου, Μ. Μπολέτου, Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Χατζηελευθερίου (λ)/ Δρακουλίδου, Δέμπη, Νότη, Μπιλιούρη, Λουτατίδου