ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 

Ανατόλια- Ελπίδα 2-3 (25-18, 23-25, 25-17, 22-25, 13-15)

 

Πολύ σημαντική νίκη για τα κορίτσια της Ελπίδας, μέσα στο Ανατόλια με 2-3. Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ήταν συγκλονιστικό, η ομάδα των Αμπελοκήπων κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, ανατρέποντας δύο φορές τα δεδομένα.

Ήταν το πρώτο σετ, στο οποίο το Ανατόλια έδειξε την ανωτερότητα του και κατάφερε να επικρατήσει με 25-18, έχοντας ρυθμό στο παιχνίδι του με καλές επιθετικές επιλογές. Το Κολλέγιο τελείωσε φάσεις, σε αντίθεση με τις φιλοξενούμενες και φυσιολογικά ήρθε το 1-0. Παρόλα αυτά, στο δεύτερο σετ η Ελπίδα αντέδρασε. Το παιχνίδι πήγε πόντο- πόντο με τις δύο ομάδες να είναι ισοδύναμες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τις πράσινες να βελτιώνουν την υποδοχή και το μπλοκ τους και να ισοφαρίζουν σε 1-1, κατακτώντας ένα καθοριστικό σετ.

Όσων αφορά τη δεύτερη, ολική αυτή τη φορά, ανατροπή ήρθε στο τέταρτο και πέμπτο σετ, για να τελειώσει το παιχνίδι, υπέρ της Ελπίδας. Λίγο νωρίτερα, στο τρίτο σετ που κύλησε στο ίδιο μοτίβο με το πρώτο, η ομάδα του Κολλεγίου επικράτησε με 25-17 και φάνηκε ότι θα ¨καθαρίσει¨ την υπόθεση νίκη. Τα κορίτσια της Ελπίδας όμως είχαν άλλη άποψη και κατόρθωσαν με καλό σερβίς και δυνατό μπλοκ να φέρουν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί, τα πάντα κρίθηκαν στο τέλος, με την Ελπίδα να χαμογελά, έχοντας ως μυστικό επιτυχίας, ότι βελτίωσε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το μπλοκ, πίεσε στο σερβίς με κύριο όπλο τη Δέμπη, ενώ ¨βγήκε¨ το εγχείρημα του Χρυσομαλλίδη, να παίξει με λίμπερο την Ιακωβίδου.

 

Ανατόλια (Τζουμάκας): Νικολαϊδου, Καλούδη, Μπουρά, Χαλιαμπάλια, Καλτουρμίδου, Τσοπούλου, Ρεϊζόγλου (λ)/ Χοτοκουρίδου, Ζαμπουρλή, Τσιούκαρη

 

 

Ελπίδα (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Καλαντάτζε, Μπολέτου Κ., Παπάζογλου, Δέμπη, Δρακουλίδου, Ιακωβίδου (λ)/ Μπολέτου, Μπιλιούρη