ΒΟΛΕΙ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΕΛΠΙΔΑ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3-2

Την δεύτερη νίκη της σε ένα ματς που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε θρίλερ πανηγύρισε η Ελπίδα Αμπελοκήπων επικρατώντας με 3-2 (25-20, 25-17, 16-25, 10-25, 15-09) του Ηρακλή Ιωαννίνων μέσα στο κατάμεστο Ι.Λεμονίδης. Αυτή ήταν και η δεύτερη σερί νίκη για την νεοφώτιστη Ελπίδα στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα. Καλύτερη σε όλες τις γραμμές και πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία προηγήθηκε με 1-0 στα σετ κατακτώντας το πρώτο 25-20. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο. Με ρίσκο από τη γραμμή του σερβίς, καλή ανάπτυξη και υποδοχή η Ελπίδα Αμπελοκήπων επέβαλλε πλήρως το ρυθμό της και προηγήθηκε με 2-0 στα σετ δείχνοντας έτοιμη να φθάσει σε μια εύκολη νίκη. Κάπου εκεί οι αθλήτριες του Γιώργου Χρυσομαλλίδη πίστεψαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει και έδωσαν δικαίωμα στις φιλοξενούμενες να περάσουν στην αντεπίθεση. Όταν και η έμπειρη ομάδα του Ηρακλή Ιωαννίνων άρχισε να πιέζει οι γηπεδούχες έχασαν την ψυχραιμία τους και υπέπεσαν σε πολλά λάθη δίνοντας την ευκαιρία στον Ηρακλή Ιωαννίνων να μειώσει σε 2-1 βάζοντας σε περιπέτειες την Ελπίδα που μετά και την απώλεια του τρίτου σετ έπαθε μπλακ άουτ. Με αυτό τον τρόπο και εκμεταλλευόμενος τα πολλά προβλήματα της Ελπίδας ο Ηρακλής Ιωαννίνων ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ. Οι οδηγίες του Γιώργου Χρυσομαλλίδη σε συνδυασμό και με τον κόσμο που βρίσκονταν στην κερκίδα έκανε τα κορίτσια της Ελπίδας να αφυπνιστούν και να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα σερβίς της Δρακουλίδου τα οποία χάλασαν την υποδοχή της φιλοξενούμενης ομάδας και έδωσαν την ευκαιρία στην Ελπίδα να βρει το ρυθμό της και να φθάσει στη νίκη.

Eλπίς Αμπελοκήπων - Ηρακλής Ιωαννίνων 3-2 (25-20, 25-17, 16-25, 10-25, 15-09)
Ελπίς Αμπελοκήπων (Χρυσομαλίδης): Καραμούτσα, Ιακωβίδου, Λουτατίδου, Μπολέτου Κ., Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Χατζηελευθερίου (λ), Δρακουλίδου, Σουπιώνη, Μπιλιούρη, Δέμπη, Μπολέτου Μ.
Ηρακλής Ιωαννίνων (Ζιώγος): Αδάμου, Μπράγια, Παπαδοπούλου, Παπάζογλου, Χαμπηλομάτη, Παπακωνσταντίνου, Καλύβα (λ), Φασούλη, Δασκάλου, Ασημακίδου, Χατζηγιαννάκου