ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ : ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  -ΔΟΞΑ ΕΛΠΙΔΟΣ

 

Ποδαρικό με το …δεξί! 

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις η παιδική ομάδα μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την αγωνιστική περίοδο 2013 –2014. Στην πρεμιέρα η ομάδα του Μάκη Γεροντίδη επικράτησε με 55-42 της Δόξας Ελπίδος κάνοντας τη καλύτερη εκκίνηση στο νέο πρωτάθλημα. Η Ελπίδα έλεγχε καθ όλη τη διάρκεια το παιχνίδι φθάνοντας έτσι δίκαια στη νίκη. Ο προπονητής της Ελπίδας Μάκης Γεροντίδης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του βλέποντας τους παίκτες του να παίζουν κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ. Στο κυρίως αγωνιστικό κομμάτι η Ελπίδα μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ και με καλή άμυνα και υπεροχή στην επίθεση ξέφυγε με 19-5. Πιο ισορροπημένο ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο με τους παίκτες του Μάκη Γεροντίδη να μην αποφεύγουν τα λάθη που οφείλονται στο νεαρό της ηλικίας τους. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες της Ελπίδας επέβαλλαν τον ρυθμό τους και διατήρησαν  το προβάδισμα 43-28.  Στο τέτρτο δεκάλεπτο η Δόξα Ελπίδος πέτυχε δύο πόντους παραπάνω 12-14 αλλά τα πάντα είχαν πια κριθεί με την Ελπίδα να πανηγυρίζει τη νίκη με 55-44.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μάκης Γεροντίδης): Κέλογλου (1), Καλενδέρης 13, Ιωαννίδης , Δημητρακόπουλος Δ 6, Κεφαλούρος , Δημητρόπουλος Αθ 4, Θεολόγου 17, Τζήμας 5, Ξενοκράτης 3.

ΔΟΞΑ ΕΛΠΙΔΟΣ (Χατζηβρέττας): Καλογήρος 7, Ξανθόπουλος 14(2), Αλεξομανωλάκης 6, Κουζούνης, Δαμιανίδης 2, Μανούκας 3, Μποδιτσόπουλος 3, Μπεκίρης,  Βασιλειάδης, Αιβαζίδης 2, Μυλώπουλος 1, Παπαδόπουλος 4.