ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Αναχώρησε η Εθνική Κορασίδων για την Ταϊλάνδη

 

korasidesanaxorisi

 

Το ταξίδι για την μακρινή Ταϊλάνδη ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης για την εθνική ομάδα Κορασίδων που θα λάβει μέρος στο 12ο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενη στον Β’ όμιλο μαζί με Κίνα, Πολωνία, Ιαπωνία και Αργεντινή. Ανάμεσα στις αθλήτριες που κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Τάκη Φλώρο και οι αθλήτριες της Ελπίδας Αμπελοκήπων Ελένη Σουπιώνη και Άννα Καλαντζάτζε.

Η διοίκηση του Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων εύχεται στις αθλήτριες του συλλόγου μας και σε όλη την Εθνική ομάδα καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

 

 

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 18:45 με προορισμό την Ντόχα και από εκεί η επόμενη πτήση θα την μεταφέρει στην Μπανγκόγκ, ενώ στη συνέχεια θα πάνε με πούλμαν στην πόλη Νακόν Ρατσασίμα γνωστή και ως «Κοράτ», η οποία βρίσκεται 260 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης (σ.σ. αναμένονται εκεί το μεσημέρι της Τετάρτης).

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας βρέθηκαν το απόγευμα και αποχαιρέτησαν την ομάδα, στέλνοντας τις ευχές όλων, ο ταμίας της ΕΟΠΕ Θανάσης Ρέρρας και ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων Περικλής Μπακοδήμος.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος και ο άμεσος συνεργάτης του, Γιάννης Καλμαζίδης έχουν επιλέξει την εξής 12άδα: Κωνσταντινίδου Λαμπρινή, Γκουντιμένκο Ιωάννα, Βασιλαντωνάκη Ανθή, Στράντζαλη Όλγα, Ψωμά Αλεξάνδρα, Παπαδοπούλου Χαρά, Χαμπηλομάτη Αλεξάνδρα, Καλαντάτζε Άννα, Σουπιώνη Ελένη, Κοκκινάκη Ειρήνη, Φακοπουλίδου Αθανασία, Σωτηρίου Μαρία.

Το πρόγραμμα του Β’ ομίλου (με ώρες Ελλάδας):

Παρασκευή 26 Ιουλίου
11:00 Πολωνία - Ελλάδα
13:00 Ιαπωνία - Κίνα

Σάββατο 27 Ιουλίου (Ρεπό η Ελλάδα)
12:00 Αργεντινή - Ιαπωνία
14:00 Κίνα - Πολωνία

Κυριακή 28 Ιουλίου
12:00 Ελλάδα - Κίνα
14:00 Πολωνία - Αργεντινή

Δευτέρα 29 Ιουλίου
12:00 Ιαπωνία - Πολωνία
14:00 Αργεντινή - Ελλάδα

Τρίτη 30 Ιουλίου
12:00 Ελλάδα - Ιαπωνία
14:00 Κίνα - Αργεντινή

Αναλυτικά οι όμιλοι:
Όμιλος A: Ταϊλάνδη, Σερβία, Αίγυπτος, Τυνησία, Πουέρτο Ρίκο
Όμιλος B: Κίνα, Πολωνία, Ιαπωνία, Αργεντινή, ΕΛΛΑΔΑ
Όμιλος Γ: Βραζιλία, ΗΠΑ, Άγιος Δομίνικος, Αλγερία, Σλοβενία
Όμιλος Δ: Ιταλία, Τουρκία, Περού, Μεξικό, Ταϊπέι

* Από τους ομίλους στη φάση των «16» προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες.