Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την επιστροφή της Μαριάννας Σκουλούδη στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, με την οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Pre League της νέας σεζόν 2023-2024.

Γεννημένη στις 4 Οκτωβρίου 2000, η Μαριάννα Σκουλούδη έχει ύψος 1,89μ. και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αίαντα Ευόσμου και στην συνέχεια θήτευσε στον ΔΑΣΩ, προτού γίνει μέλος της οικογένειας της Ελπίδας, στην οποία εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2019 και παρέμεινε μέχρι πέρσι, συμμετέχοντας στην πορεία προς την κατάκτηση της ανόδου στην Pre League. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον Ιωνικό Διαβατών και πλέον επιστρέφει για να ζήσει νέες όμορφες στιγμές με την ομάδα μας!

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιστροφή μου στην Ελπίδα και την ευκαιρία να αγωνιστώ για ακόμα μια χρονιά στα πράσινα! Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την στήριξη, είμαι πολύ αισιόδοξη για την ερχόμενη σεζόν και θα βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη παιχνίδια, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς», τόνισε η 22χρονη κεντρικός.

Με χαρά την υποδεχόμαστε ξανά στην ομάδα μας και της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη νέα αγωνιστική χρονιά!