Το τελευταίο πάρτι της φετινής σεζόν στο «Ι. Λεμονίδης» ήταν και το ομορφότερο για τις Γυναίκες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που επισφράγισαν την παραμονή τους στην Pre League, κερδίζοντας τους Μακεδόνες Αξιού με το επιβλητικό 3-0 σετ, στον καθοριστικό τελευταίο αγώνα των πλέι άουτ!

Με τη βοήθεια των υπέροχων φιλάθλων της ομάδας, που γέμισαν την εξέδρα και παρέδωσαν μαθήματα πάθους αλλά και αθλητικού ήθους, τα κορίτσια της Ελπίδας έδωσαν άλλη μια μεγάλη μάχη και αποδείχθηκαν πανάξιες θριαμβεύτριες, αποδίδοντας εξαιρετικά για δεύτερο συνεχόμενο ματς και βάζοντας τον ωραιότερο επίλογο σε μία χρονιά γεμάτη δοκιμασίες! 

Αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο» σε όλους τους συντελεστές της φετινής πορείας της Ελπίδας, μέσα από την οποία η ομάδα μας θα βγει ακόμα πιο δυνατή, ώστε την ερχόμενη σεζόν να κοιτάξει ψηλότερα και να διεκδικήσει αυτά που της αναλογούν!

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-19, 25-23).

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κουτουνίδης): Παντελίδου, Γουγούση, Παπάζογλου, Στ. Κώστογλου, Γαϊτανίδου, Σ. Κώστογλου / Ρουμπάκη (λ), Στεργιάκη (λ), Αρχοντή, Σουπιώνη, Μπαλογιάννη.

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ (Αγγουράς): Μπορμπόκη, Δορούκα, Λιούνη, Παπακωνσταντίνου, Ολιβέιρα, Μαρτίνες / Γαλάνη (λ), Σακκά (λ), Γκίκα, Νικηφόρου, Παπαδοπούλου.