Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για το ανδρικό βόλεϊ της Ελπίδας, που έκλεισε την κακή παρένθεση των τεσσάρων προηγούμενων αγώνων και πήρε το πολυπόθητο «τρίποντο» στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΝ Πανοράματος.

Η ομάδα του Στέλιου Κουτουνίδη επικράτησε με 3-1 σετ και κέρδισε έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση της 4ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές, στις οποίες οι «πράσινοι» οφείλουν να πάρουν ισάριθμες νίκες, στο γήπεδό τους με τον Μακεδονικό και εκτός έδρας με τον Ερμογένη Ξάνθης, για να έχουν πιθανότητες να τα καταφέρουν.

Θετική ενέργεια και τόνωση έδωσε στην ομάδα μας, πριν από τον αγώνα στο Πανόραμα, η επίσκεψη στο καφέ "MaLila" που αποτελεί νέο χορηγό του συλλόγου μας και μας υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο!

Τα σετ: 1-3 (14-25, 19-25, 26-24, 13-25).

ΑΕΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ (Μανιώτης): Τσοπάνογλου, Καρακουλάκης, Αραμπατζής, Ελ. Σβάρνας, Γιαννούλης, Πρώιος / Παπακωνσταντίνου (λ), Βάσιος (λ), Γ. Σβάρνας, Σταθάκης, Οταπασίδης. 

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κουτουνίδης): Παχιαδάκης, Σκλόπης, Χρηστάκος, Σιμητός, Μάρτσης, Διβάρης / Δημητρακούδης (λ), Σταυρίδης (λ), Όσσας, Κωνσταντινίδης, Κουτουνίδης, Χατζηνάκος.