Έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα, που τελείωσε με 3-2 υπέρ του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, η Ελπίδα αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, ολοκληρώνοντας την πορεία της στη φάση των "16". Η ομάδα μας επικεντρώνεται έτσι από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα της Pre League, με στόχο να πετύχει το ψηλότερο δυνατό πλασάρισμα.

Η αναμέτρηση, που διεξήχθη στην Άρτα, έδωσε την ευκαιρία στον κόουτς της Ελπίδας να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να δώσει χρόνο σε όλες τις αθλήτριές του, με δεδομένες τις απουσίες των Κόγιτς-Τζούριτς, Στ. Κώστογλου και Αρχοντή, που έλειψαν για διαφορετικούς λόγους. Οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν έδειξαν διάθεση και κυνήγησαν την πρόκριση, την οποία όμως έχασαν στα σημεία.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την ομάδα της Πρέβεζας, στην οποία ευχόμαστε καλή συνέχεια στον θεσμό. Αξίζει επίσης να αναφερθούμε στην πολύ καλή διαιτησία, που πέρασε απαρατήρητη παρότι ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Τα σετ: 3-2 (21-25, 25-22, 21-25, 25-21, 15-13).

ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Θεοδωράκη, Τοτσίδου, Τζαλαλή, Πάρσινα, Μητσοπούλου, Κούκα / Πατακιάβα (λ), Κοσμίδου (λ), Σιούλα, 

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παντελίδου, Γουγούση, Παπάζογλου, Τριανταφύλλου, Γαϊτανίδου, Ράντοβιτς / Ρουμπάκη (λ), Στεργιάκη (λ), Μπαλογιάννη, Σουπιώνη, Σ. Κώστογλου.